Gemakkelijk

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Grijs, Kwasten

Prima voegenverf, voldoet aan mijn verwachtingen. Makkelijk met erbij bestelde kwast te verwerken. Na enkele uren is de glans weggetrokken en krijg je een mooie natuurlijke uitstraling van de voegen

Voegenstift Wit

Snel klaar maar punt omdraaien na geruime tijd

Voegenstift Beige , Kwasten

Geen geklieder en gesmeer met deze stift doe je 5 graag nog een keer.... Wanneer ze zo mooi strijken als ze eruit zien.... Dat belooft wat Ze zijn super zacht en glad

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Grijs, Ontvetter

Werkt snel en gemakkelijk en geeft mooi resultaat

Voegenstift Wit, Kitstift Wit

Werkt uitstekend, onze douche is er mee opgeknapt.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goeie stift! werkt fijn en snel. ook snel geleverd. nu nog kijken of de voegen er echt langer schoon van blijven maar ben momenteel zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten, Ontvetter

Ik heb voegenverf gebruikt. Alleen eerst de verkeerde kleur besteld: zilvergrijs zou ik zilverwit noemen. Dus daarna licht grijs besteld. Het aanbrengen werkt eenvoudig, net zoals op t instructie filmpje staat. Waar ik eerst de te lichte kleur had gebruikt, pakte de verf niet zo goed meer, dus daar niet zo’n strak resultaat als bij de rest. Kwasten werken ook prettig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Zilvergrijs

Bij de doe het zelf zaak zeiden ze dat er geen voegenmiddel was waarmee je succes hebt. Niets blijft zitten, zeiden ze. Dit zakje voegenvuller gebruikt en mijn voegen zijn weer als nieuw. Het is een klein zakje maar heb enorm veel voegen kunnen herstellen. Super blij en tevreden!

Voegenverf Lichtgrijs, Ontvetter, Kwasten

zeer snelle levering en uitstekend produkt !!!! zeer tevreden van het produkt

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Grijs

Wit is echt wit. Niet meteen bij de eerste streep dekkend, wat het voor mij juist fijn maakt.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Voegwerk was na meer dan 20 jaar aan een vernieuwing toe. Met deze voegenstift is de douche weer als nieuwe. Raad wel aan 2 stiften te kopen met reservepunten.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Snel geleverd, simpel te gebruiken en vrij gemakkelijk te doen, ook als je geen doe-het-zelver bent! Ik merkte wel dat het makkelijker ging als je het in kleinere delen aanmaakt maar de scheurtjes zijn weer gemaakt.

Voegenverf Wit, Kwasten

Prima ik raad het iedereen aan

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt goed gemakkelijk aan te brengen

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

wij hebben het gebruikt op de vloervoegen. heel makkelijk om te gebruiken, onmiddellijk mooi resultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

De voegen zijn echt mooi geworden! Het viel reuze mee, en je doet echt meters meer met de stift als aangegeven!

Voegenstift Wit

Makkelijk aan te brengen. Snel geleverd en het blijft wit!

Voegenstift Wit, Ontvetter

In de badkamer zijn de voegen gedeeltelijk vernieuwd en de nieuwe voegen zijn wat minder wit dan de originele. De witte voegenstift zorgde voor een mooi resultaat. Alles is weer hetzelfde.

Voegenstift Zwart

Zogenaamd kan je er tot 60m aan voegen mee stiften. Ben nog geen 20 voegen verder of 2 stiften zijn op. Afzetterij.

Voegenverf Wit, Ontvetter

Heel goed produkt

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Crèmewit, Voegenreparatie Jasmijn

Fijne stift om de kit een kleur te geven. De kit was echt niet mooi meer en nu weer netjes. Heb het wel 3x geverfd voor een goed resultaat. Blij mee! superfijn spul, de tegelvoegen zijn weer als nieuw en het is goed verwerkbaar.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kitstift

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Een duidelijke instructie op de verpakking . De stift is makkelijk hanteerbaar en geeft een goed resultaat . Je krijgt er gemakkelijk weer vloeistof uit.

Voegenstift Wit

Heb eerst de voegen met de stoomreiniger schoongemaakt,dag erna de voegenstift gebruikt. Voegen zijn als nieuw.....super middel..

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ik heb dit product al iets van 3x gebruikt en ben er nog steeds tevreden mee, het dekt mijn voegen goed tot het stralend wit blijft. Ik raadt het voor veel mensen aan die moeite hebben met het wit houden van hun voegen.

Lingewei 41

4004 LK Tiel