Voegenverf Crèmewit

De natte ruimten allemaal weer fris in de voeg. En het blijft heel netjes.

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenbeschermer Nanostift

goed product, het werkt simpel en gemakkelijk. als je door hebt hoe het werkt kun je flink tempo maken. ook geen slijtage aan het kwastje gehad. nu na 2 weken zijn de voegen zo weer schoon en is de vloer snel weer droog.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Kitverf Wit, Ontvetter, Kwasten

de kitranden in onze raamkozijnen waren verkleurd maar nu zijn ze weer helemaal mooi. je moet wel echt goed schudden voordat je het gebruikt anders werkt het niet goed. nu na 1 laag al alles weer sprankelend wit

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

Geweldig, ziet er uit alsof we een nieuwe badkamer en wc hebben! En dat voor een paar euro en een kwartiertje werk.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Ik geef toe; ik had er niet veel van verwacht. De tegels in ons huisje in Spanje waren verkeerd gevoegd en veel te donker. Keer op keer nam ik me voor om er maar aan te wennen maar dat lukte met niet goed. Toch maar deze stift besteld en dat was de beste beslissing! Het koste weinig moeite en het tegelwandje is nu precies zoals ik hoopte. Nu door met de badkwner!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenreparatie Jasmijn, Ontvetter

Ja ben erg tevreden goed spul . En zeer snelle levering een aanrader. Goed spul hoor . Het voegen ging top, ook doormiddel van de ontvetter

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

super snel geleverd maar ik schrok wel even toen in de doos open deed en zag dat het maar een klein potje was. nou daar heb ik me in vergist, het werkt heel zuinig en gemakkelijk. had zelfs nog over na de hele badkamer gedaan te hebben.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

Stift werkt redelijk goed als je de omschrijving goed volgt. Wel een paar keer over de voeg geen om het dekkend te maken. Indien nodig zou ik zo weer een stift bestellen.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Mooie witte voegen na 1 keer ! Wertk perfect.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Grijs, Kwasten, Ontvetter

Fijne verf om mee te werken. Had wel even bij de klantenservice nagevraagd of de verf waterig hoorde te zijn maar dat hoort zo blijkbaar. Verder zijn de voegen in de keuken wel weer netjes grijs net als de tegels.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Crèmewit , Kwasten, Voegenreparatie Wit

Mijn vloer ziet er weer als nieuw uit! Heel tevreden over zowel het gebruik als het resultaat! Kwalitatief goed set. Fijn dat er verschillende maten in zitten voor verschillende voegen!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit, Ontvetter

Het werkt goed! Wel regelmatig opnieuw schudden etc.Maar zelfs mijn zoon van 12 heeft flink mee kunnen helpen met opknappendoor deze stift te gebruiken.We kochten hem voor verkoop van ons huis.Het oogt meteen veel frisser!

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Wat een fantastisch ding zeg. Duidelijke uitleg, makkelijk mee te werken, mega mooi resultaat. Tip: Trek de lijnen, kleur de voeg goed in, en poets na een paar minuten pas de randjes weg. Dan heeft de inkt/verf de kans gehad een beetje te drogen en ben je het snelst klaar!

Voegenreparatie Grijs

prima product en meteen geleverd

Voegenstift Wit Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Snel geleverd en gemakkelijk te gebruiken, had eerst de voegen geverfd met een voegenstift en daarna met deze behandeld. Werkt echt makkelijk en ik was ook vrij snel klaar. Hoefde ook maar een kleine badkamer te doen dus had ook niet veel voegen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Ontvetter, voegenverf, kwasten en de e beschermer gekocht. Was best even een klus. Eerst ontvetten en laten drogen. Dan verven. Wij hebben een natuurstenen badkamervloer dus datgene wat naast de voegen kwam was wat lastiger te verwijderen. Als laatste de beschermer erop. Ik heb het ruim op de voegen gesmeerd met een kwastje en vervolgens het teveel met een sponsje over de hele tegels gewreven. Ging perfect. Klein potje werkt superzuinig. We hebben een grote badkamer. Heb de hele vloer ermee gedaan en de helft van de wanden(alleen die in de doucheruimte). Zelfs met dit kleine potje nog genoeg over. Nu een week verder en het water trekt er niet in. Met een trekker na het douchen zijn de tegels gelijk droog. Top. Hele badkamer gedaan. Alles besteld waaronder de kwasten. Je krijgt er een stuk of 5. Goed kiezen dus wat het makkelijkste werkt. Je kunt ook zelf kwasten kopen maat het feit dat je er meerdere krijgt maakt dat je goed kunt uitproberen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Kwasten, Voegenstift Zwart

Snelle service en een prima product!! Erg tevreden. Prima product en het resultaat is geweldig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Wit

Werkt heel goed en is makkelijk in gebruik. Als hij bijna leeg is kan je er de rest uithalen met een wattip.

Voegenstift Crème, Ontvetter

Handig in gebruik. Je moet wel steeds blijven pompen en schudden om de verf in de stift te krijgen, en wel een paar keer over een voeg heen gaan. Soms komt er ineens weer meer uit. Je haalt er idd zo’n 60m voeg mee (heb een relatief smalle voeg, dat scheelt natuurlijk). Maar het resultaat is prachtig, zie voor en na foto. Het is alsof we een nieuwe vloer hebben! Super blij mee!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Eerst muur schoongemaakt met de ontvetter en daarna met de stift de voegen behandeld, ziet er weer prima uit. Is een echte aanrader. Een prima product wat je zeker moet gebruiken voor je met de stift aan de slag gaat. Ook een heel erge snelle levering. Direct de andere dag in huis, prima service.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Wit, Ontvetter

doet wat het moet doen en geeft een verfrissende blik op oude kitranden werkt goed en snel

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten

Had eerst met een voegenstift gewerkt van een ander merk om eens te proberen maar toen kwam ik op deze site en heb het potje gekocht en de penselen ben hier heel tevreden over het resultaat was veel mooier en natuurlijk en ging ook veel sneller vooruit had veel voegen te doen daarom dat ik ook voor het potje koos ipv de voegenstift Deze zijn van heel goede kwaliteit en dit werkte beter dan met een voegenstift ben er heel tevreden mee

Kitstift Wit, Ontvetter

Weer heerlijk witte kitranden in de keuken, de stift werkt super fijn maar pakte wel pas goed bij de tweede laag. het resultaat mag er zeker zijn.

Voegenverf Wit, Kwasten

Bij twijfel doen! Had dit veel en veel eerder moeten doen! Maar het is net zoals bij nagellak. 1 Laag is m.i. onvoldoende. Of je moet het op die manier mooi vinden. Heb blikje verf besteld met kwastjes. Geen gedoe met verf die niet uit een stift komt wil je ook de muren [verticaal dus] doen. Met dank aan de recensies die ik vooraf had gelezen. We hebben witte tegels en hebben, oh nee, hadden middel grijze voegen. Nu zijn die prachtig wit! Het resultaat is verbluffend. Alsof je een nieuwe badkamer hebt en dat voor 45 euro! Badkamer is 3 bij 3, overal tegels en nog zit er een bodempje in het potje verf! Ontzettend, echt ontzettend blij!

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Alles geleverd zoals besteld

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Lingewei 41

4004 LK Tiel