Voegenstift Wit

Pretty good product. Does what it says

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

werkt fantastisch en de badkamervloer is al een paar weken schoon nadat we de stift gebruikt hebben. En die ontvetter werkt als een trein. de voegen waren schoner dan ooit.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Dit is een eenvoudig en snelle manier om een hele andere look te geven aan de badkamer. Ik ben echt super tevreden

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie

Makkelijk in gebruik, snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit

Van de aangegeven 60 meter, misschien 10 meter kunnen doen. Punt was al gauw kapot helaas, ondanks dat ik heb gedaan wat werd aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Erg jammer. Je kan de punt omdraaien, maar doordat de andere kant stuk is, kwam hij nu te ver in de stift. Eigenlijk zouden er meerdere puntjes bij geleverd moeten worden, want de 10 meter die ik heb, is wel mooi.

Voegenverf Crèmewit, Kwasten, Ontvetter

Eerlijk, ik had mijn twijfels, onmogelijk dat het zo makkelijk te herstellen is al die verkleurde voegen. Echter ben ik blij verrast na het te hebben gebruikt. Het ziet er weer spik en span uit! Ik hoop iig dat ik er nog even lang van kan genieten!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en werkt goed.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

De voegen in de douche zagen er niet meer uit, dankzij deze stift ziet m'n douche er bijna als nieuw uit! Zo blij mee :)

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

Kreeg mijn oude voegen niet meer schoon. Voegenstift opgebracht en de badkamer is weer als nieuw. Makkelijk aan te brengen. Wij zijn hier heel blij mee. ! Geweldig product. Speciaal voor kleinere voegen. Werkt fantastisch.

Voegenverf Crème , Voegenstift Crème

Snelle levering. De voegenstift en verf zijn heel gemakkelijk aan te brengen. De vloer is weer als nieuw!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm

Goed product, en dekt goed. Zou wel altijd bij aanschaf de 3mm erbij kopen, werkt net wat makkelijker soms!

Voegenreparatie Wit, Ontvetter

top product! de voegen in onze badkamer waren gaan scheuren maar hiermee gemakkelijk weer gevuld. het stokje werkte niet zo goed voor het aanbrengen maar was prima voor het mengen. ook complimenten voor de service, je hebt altijd snel reactie.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit, Voegenverf Wit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Goede kwaliteit kwastjes. Verliezen geen haren. Geschikt voor het product en doel. Fijn ook dat ze van korte lengte zijn, dat werkt nauwkeurig in smalle voegen. Op de site staat dat de set 3 kwastjes bevat. Dit zijn er echter 6. Fijn spul en ontvet zo goed dat ik het ook voor voegen hebt gebruikt die ik niet ging schilderen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart

This works very well! I used the black one and I can see a real difference now

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Ik ben tevreden over het gebruik van de voegenstift, het resultaat is namelijk prachtig. Maar het is wel bewerkelijk om de voegen te kleuren op deze manier. Ik ben met een badkamervloertje van ca. 3 x 2 meter waar tegels liggen van 20 x 20 centimeter zo'n 2,5 uur bezig geweest. Daarvoor heb ik ongeveer 1,5 stift moeten gebruiken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Onze voegen in de keuken waren oorspronkelijk maar zijn heel erg verkleurd (wit & grijze plekken). Opnieuw voegen zagen we niet zitten, dus dan maar even deze stift geprobeerd. Tot onze verbazing geeft die een fantastisch resultaat! Je moet wel je tijd nemen om het voorzichtig aan te brengen (en niet op de tegels te kleuren). Maar het is het waard!

Voegenverf Wit, Voegenbeschermer Nano, Ontvetter, Kwasten

goeie verf, gemakkelijk te gebruiken en mn badkamer ziet er weer als nieuw uit. Top dit!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenstift Wit

Snelle levering binnen 24 uur een prima werking van het product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenstift Wit

Geweldig me hele keuken met 1 stift Ziet er mooi uit Volgende x bestel ik wel extra puntjes erbij

Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Degelijke stift en snel geleverd. Bij het kitten van de raamkozijnen hadden ze een verkeerde kleur gebruikt dus dit was echt een uitkomst. Ik kreeg wel de tip de stift van te voren echt goed te schudden maar de kitranden passen nu wel mooi bij de kozijnen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Ontvetter, Kwasten

Geweldige voegenverf! Heel vloeibaar waardoor het, als je het net hebt aangebracht, juist heel makkelijk is weg te vegen met een doekje. Het kleinste kwastje is heel geschikt voor de keukenvoegen! Lekker in de hand en makkelijk schoon te maken.

Voegenreparatie Grijs, Ontvetter

Handig spul om een voeg te repareren. .

Voegenbeschermer Nanostift

Verzenden duurde wel 4 werkdagen. Aanbrengen ging echter vlot en gemakkelijk! Het is nog even afwachten of de voegen hierdoor ook mooi schoon blijven…ben benieuwd

Voegenstift Wit, Ontvetter

Hele fijne stift en een mooi resultaat! Een aanrader voor het opfrissen van je tegels.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Heel blij met het resultaat en het werkt erg makkelijk, voor de muren raad ik wel aan het met een penceel te doen. Het is me overigens wel gelukt met de stift. Handig om erbij te bestellen als je de muren ermee doet, voor alleen de vloer niet nodig.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm

Lingewei 41

4004 LK Tiel