Ontvetter, Voegenbeschermer Nano, Voegenreparatie Jasmijn, Reservepunten Beitel 3mm, Kwasten

De producten nog niet gebruikt. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, want de reactie op mijn vragen bij de klantenservice is perfect! Een zeer snelle reactie terug met uitgebreide informatie. Ze denken echt met je mee en geen vraag is ze teveel. Super!!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goed product, werkt fijn en wordt snel geleverd. Ik vond het op een gegeven moment wel lastig om te zien waar ik al was geweest.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Ontvetter

Product wordt als wonder middel aangeboden, maar blijkt niet functioneel te zijn. Jammer…

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Hele fijne stift om te gebruiken. Ik moest alleen even wennen aan hoe deze werkt, het werkt als een stift maar net zoals bij een kwast moet je soms hem even in de verf dippen alleen zit de verf achter de punt. Reservepuntjes zijn een must als je voegen grof zijn zoals de mijne. En niet te hard drukken ook al denk je dat je zacht genoeg drukt, altijd nog zachter drukken!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

De voegenstift is erg gemakkelijk te doen. Met Tulipaint ontvetter zijn de witte tegels ook witter geworden en zo ook de voegen met de witte voegenstift. Dat is een geweldige ontvetter. Na het reinigen van de vloer is het water zwarter dan met andere tegelreinigers.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Zilvergrijs

Zeer mooi geworden, prachtig strakke voeg. Eenvoudig te verwerken door de gebruiksaanwijzing te volgen. Heel tevreden!

Kwasten

Niet duurzaam

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kwasten

Voegenreparatie Wit

Voegen waren lek doordat er gaatjes inzaten waardoor er donkere verkleuringen zichtbaar waren.Spul is makkelijk in gebruik en de badkamer ziet er weer uit als nieuw.Ik had uiteindelijk wel meer nodig omdat de restauratie groter was dan een enkele voeg.Hopelijk zijn de voegen waterdicht maar dat heb ik nog niet uit kunnen proberen.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Beitel 3mm

Prima product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit

Helaas valt het mij tegen. De verf is waterdun, wat ik op zich snap als het in de voeg moet trekken. Maar het werkt dan niet goed genoeg als je donkergrijze voegen wit wil maken. Ik ben al aan de vierde laag (monnikenwerk dus) en nog dekt het niet goed. Hierdoor zit ik nu met een onregelmatig resultaat. Ook heb ik gemerkt dat het ertoe doet of de voeg korrelig of glad is. Zitten er hier en daar wat grotere korrels in het cement dan legt de verf daar geen blijvend laagje op omdat het zo waterig is. Uiteraard vooraf met de Tulipaint ontvetter goed behandeld dus daar ligt het niet aan. Ik denk dat het goed werkt als je vuile voegen met dezelfde kleur behandeld maar voor een kleurverandering van donker naar licht is het in mijn geval helaas wat teleurstellend. Compliment wel voor de service. Vragen worden snel en helder beantwoord.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Zo’n makkelijke manier om je badkamer een upgrade yea geven! Mijn voegen zijn vrij ongelijkmatig en donkergrijs dus zeker twee lagen nodig (misschien doe ik hier en daar nog een derde), het is even een klusje, maar niet te veel gedoe en kijk hoeveel frisser. Tip: zeker met ruwe voegen, bestel gelijk extra punten mee.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit. Voegenreparatie Wit, Ontvetter

De voegen waren stuk en verkleurd, met de stift en reparatie set het weer fris en netjes gemaakt. Werkt als een trein.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Grijs

Zeer snelle service. Aanbrengen met t stokje is nier aan te raden. Ik heb t met mijn vinger aangebracht. Ik heb t 3 dagen terug aangebracht en mjj valt op dat de voegen afgeven. Moet t misschien nog nabehandeling worden?

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

verf is prima, maar evenals die kwasten, doe mij maar en stift, dit is niet mijn ding en heb het opgegeven inmiddels..dit ligt duidelijk aan mij.. Ik vind toch het werken met een stift veel fijner, ik ben na een uur al helemaal klaar met die verf en kwasten, maar dat is natuurlijk persoonlijk, ligt niet aan de kwasten..toon in actie? nou doe maar niet

Voegenstift Wit, Ontvetter

Dit is echt echt heel goed spul! Ik ga er zeker meer bestellen voor de rest van het huis. Dit is echt goed. Je kan beter gelijk voor the real deal gaan. Als voegen echt on egaal en scherp zijn zou ik extra viltpuntjes wel aanraden.

Voegenstift Wit, Ontvetter

I have here bevore order a voegenstift and i like it very much ,it is very good! Thank hou.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Snel geleverd. Prim verpakt.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Makkelijk aan te brengen en met de juiste kwasten en ont vetter erbij werkt het helemaal super de kwasten zijn voor elke breedte van een voeg toepasbaar omdat er in alle vormen en maten de juiste erbij zit. Makkelijk en handzaam te gebruiken werkt snel en zuiver

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Kwasten

Dekt bij ons helaas niet in 1 laag, hadden er 2 nodig voor een goede dekking. wel een mooi resultaat nu en nog wat in het potje maar het had gescheeld als het in 1 kon.

Voegenstift Beige, Ontvetter

Superfijne oplossing voor een leuke prijs. Foto 1 was overdag met oude voeg, en foto 2 heb ik alle voegen met de stift gekleurd. Foto 2 is in de avond gemaakt met het licht aan, vandaar dat de tegeltjes een andere kleur lijken te hebben. Maar de lichte voeg zorgt echt voor een veel cleaner en lichter effect zonder dat ik een nieuwe vloer moet. Ik moet de tegeltjes nog schoonmaken. Maar tot zover heel blij met deze fijne oplossing! Ik ga de tegels in de woonkamer ook nog doen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Super fijne stift, doet precies zoals aangeprezen. Mooi resultaat Handig voor als je punt afbreekt

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt goed. De voegen weer als nieuw. Het is wel slim om extra stiftpunten mee te bestellen.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

Ideale stift! Hiermee de keuken in ons nieuwe huis weer stuk netter gemaakt.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Ik ben zeer tevreden van het product. Het doet wat het moet doen, zoals aangegeven in de omschrijving. Ik zou het product zeker aanraden!

Voegenstift Wit

Het wordt netjes wit en lijkt goed erop te zitten. De punt van de stift zakte echter te ver in de stift waardoor het moeilijk werd er iets uit te krijgen en ik hem uiteindelijk zelfs nog heb open gesneden om de rest er met een kwastje uit te krijgen.

Lingewei 41

4004 LK Tiel