Perfect gaat super
We zijn heel tevreden, het is makkelijk aan te brengen en hecht prima , het zit al een paar jaar jaar op de voegen van de tegels achter het aanrecht en de kookplaat, zelfs na elke dag vegen met een schoonmaakmiddel.
Mooi resultaat. Makkelijk werk.
Waar het de tegelzetter niet lukte om de voegen superzwart te krijgen, lukte dit met de voegenstift wel! De voeg wordt goed doordrenkt met de “verf” dus in 1 beweging is de voeg volledig bedekt. Heel erg blij mee! Zo is mijn droom van zwarte tegels met zwarte voeg toch uitgekomen in ons nieuwe huis :)
Prima middel om de voegen weer prachtig wit te krijgen.
prima spul maar wel wat aan de prijs.
Snelle en nette levering. Werkt super goed
Heb mijn witte voegen weer als nieuw dankzij dit product. Het is een heel klein potje en zo dun als melk maar het dekt meteen perfect en zuinig in gebruik. Raad het iedereen aan die z'n badkamer of toiletwandvoegen weer als nieuw wil hebben.
Erg tevreden en het werkt ook super!!
Het is allemaal eenvoudig te doen . En de tegelvloer , voeg!] ligt er al meer dan een maand mooi bij Perfect spul!!
Uitstekend product voegen als nieuw moest het al veel eerder gekocht hebben
Makkelijk aan te brengen en mooi resultaat zonder dat het een smeerboel wordt. Ik had de zwarte genomen, die goed dekte op lichtgrijze voegen maar voor t mooie, en vergeten stukjes, toch 2 keer gedaan
Snel geleverd
nog te vroeg om uit te maken hoelang het product zal werken, maar nu is het resultaat goed.
Prima product voor een goed prijs. Supersnelle service en levering.
Ik vind het fantastisch , voegen van mijn tegels in mijn appartement weer helemaal als nieuw
Het voldoet volledig aan mijn verwachting. Beitel 3 geeft een mooie strakke voeg
Het product werkt veel beter dan gedacht of gehoopt. Heel gemakkelijk te bereiden en te gebruiken. Het resultaat is beter dan verwacht. Werkt duidelijk ontvettend. Gemakkelijk in gebruik.
Voegen eerst gereiningd, enkele uren laten drogen en daarna de voegen met de stift behandeld. Sommige voegen moesten meer dan eenmaal behandeld worden. Het resultaat was verbluffend!
de stift maakt de voegen egaal van kleur. Makkelijk aan te brengen. Ik heb de voegen van de toiletvloer gekleurd, geen ontvetter gebruikt, omdat deze vloer niet vet is.
Snelle levering en product voldoet
Prima product. Het was een beetje onwennig om er de eerste keer mee aan de slag te slaan. De dekking was een beetje afhankelijk van de ondergrond : gladde of wat ruwe voeg. Het hielp goed om de "ruwe" gedeelten een keer extra te behandelen. Goede breedte in mijn situatie
Superstiften, dekken goed na 2 lagen!
Goede service, ik had de stift snel in huis. De stift is ook erg gemakkelijk te gebruiken en geeft gelijk een andere look aan de tegels. :)