Prima product. Het toilet ziet er als nieuw uit. De badkamer is nog een work in progress, zo zie je goed voor en na.
De voegenstift werkt simpel en je hebt direct prachtig resultaat
Het produkt is goed te verwerken. Ook de diversiteit van de kwasten is goed te doen. Helaas is het resultaat na 1e behandeling niet optimaal maar dat komt doordat er een soort van cementvoegen waren aangebracht. Dus ga ik voor een tweede laag.
Beste Marianne, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Het resultaat van de voegenverf is vrij afhankelijk van de voeg. Het komt soms voor dat deze niet correct is ingewassen bij het aanleggen ervan waardoor bij het verven de verf dieper kan intrekken dan hoort. Hierdoor zijn dan meerdere lagen nodig. Helaas is van tevoren niet te zien of de voegen verkeerd ingewassen zijn of hoeveel lagen dan nodig zullen zijn. Het enige advies wat we in deze situatie kunnen geven is lagen blijven aanbrengen tot u een goede dekking heeft. Mocht u hierdoor te kort komen wil ik u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij kunnen kijken wat ze voor u kunnen doen. Verder is de voegenverf juist bedoeld voor cementen voegen. Wij hebben nog niet eerder meegemaakt dat een bepaald soort of merk voegmortel een minder resultaat geeft wanneer de verf erop wordt gebruikt. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Super enthousiast over alle drie de producten! Van de kitverf had ik echt niet verwacht dat het zo goed zo werken. Mijn lichtgrijze kit is mooi diepzwart geworden en ziet eruit alsof het nieuwe verse kitnaden zijn. De Voegenverf is supermakkelijk aan te brengen met een kwastje of met de stift. Het werkt echt boven verwachting goed en het resultaat is prachtig!! Mijn badkamer lijkt straks weer helemaal nieuw.
De zakje is beetje weinig.
Beste Elvie, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is jammer om te horen. Elke verpakking voegenreparatie bevat 68 gram reparatie poeder. Gemengd met 17 ml koel schoon water kunt u hiermee maximaal 7 à 8 meter aan voeglengte opvullen bij een voegbreedte van 5mm. afhankelijk van de daadwerkelijk voegbreedte en de hoogte die u wilt opvullen kan dit variëren. Eén setje over het algemeen voldoende om allerlei gaten, scheuren of andere ongelijkheden in de voeg op te vullen. Zelfs als deze uitgekrabd zijn om gaten of scheuren gemakkelijk te kunnen vullen. De voegenreparatie is echter niet bedoeld om bijvoorbeeld gehele vloeren mee te voegen, Het kan wel maar het is er niet voor bedoeld. De inhoud is afgestemd voor het repareren van beschadigde voegen wat eigenlijk nooit echt om veel meter gaat waardoor er dus ook niet veel nodig is en vaak niet eens de gehele voeg opnieuw gevuld hoeft te worden. Door dit alles is één setje voegenreparatie over het algemeen al voldoende voor de meeste situaties. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Goed materiaal en geeft gelijk een ander uiterlijk. Scheelt nieuwe muurtegels. Voor herhaling zeker vatbaar.
Snel en vlug geleverd je kunt er goed mee werken
Snel en juist geleverd.
Puntje van de stift gaat stuk op de voeg zelf. Heb misschien 1/2 meter kunnen doen. In het begin werkt de verf wel super. Als het puntje versplijt komt er ook bijna geen verf meer uit. Dus als je een groter oppervlakte wilt doen, is dit geen goed idee.
Beste Lieke, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is jammer om te horen. Het kan inderdaad voorkomen dat de punt slijt op de voegen, deze zullen dan waarschijnlijk vrij ruw zijn. De punt kan alleen slijten door de voeg of het gebruik. De punt echter zeer snel slijten bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door met de stiftpunt ingedrukt over de voeg te bewegen. Als de stiftpunt versleten raakt kan deze een intern ventiel niet meer openen waardoor er ook geen verf meer uit de stift komt, dit is de nummer 1 oorzaak van problemen met verf uit de stift krijgen, gelukkig is het wel extreem gemakkelijk op te lossen. U schuift namelijk gemakkelijk de stiftpunt er in of uit om deze te kunnen vervangen om het maximale uit uw voegenstift te halen. Hiervoor hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar. Natuurlijk is het wel mogelijk om met één stiftpunt de gehele stift te gebruiken maar alleen als de voegen niet te ruw zijn en als er net genoeg druk op de stift wordt gezet om de punt in te kunnen drukken. Hoeveel kracht hiervoor nodig is wordt vaak overschat waardoor dit probleem vaker voorkomt, een nieuw puntje lost dit op, even met de stift drukken tot er verf uit de punt komt en u kunt weer verder. Met elke voegenstift is zeker 40 tot 60 meter aan voeglengte te doen bij een voegbreedte van 5mm. hoeveel oppervlakte dit naar vertaald is afhankelijk van de afmetingen van de tegels, een kleinere tegel zorgt voor een fijner raster dan een grotere tegel. Mocht u nou nog een stift met een versleten punt hebben en geen reservepunt wil ik u vragen even contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen u hier graag mee. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Smeert lekker uit en het resultaat is zeer goed.
Prachtig product . Makkelijk te verwerken , zelfs voor mij. Ook snelle levering
Fijn om met deze stift te werken..afwachten hoe lang de verf mee gaat is dat lang dan 5 sterren!
Werkt heel goed, wel regelmatig weer even schudden. In de praktijk is 60m te ruim gerekend, zeker als je bij sterk beschimmelde voegen een dubbele of zelfs driedubbele laag nodig hebt.
Marker doet zijn werk uitstekend, ook van grijs naar wit, goede dekking. Snelle levering!!!
Soms is het nodig om meer als 1 maal over de voeg te gaan maar de inkt dekt zeer mooi. Als tip zou ik zeggen trek nog eens een doekje/stukje keukenpapier over de voeg en het resultaat is net iets strakker.
Voegenreparatie besteld maar nooit ontvangen. Verschillende keren geprobeerd om in contact te komen maar dat is onmogelijk. Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie via mail. Echt schandalig!!!! Nooit iets bestellen aub!!!!
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is zeker vervelend om te horen en zeker niet de bedoeling. Momenteel is de piekperiode afgegeven waardoor zendingen langer onderweg kunnen zijn en vertragingen vaker voorkomen en langer kunnen duren. Hierdoor kan het zijn dat uw bestelling langer onderweg is dan verwacht. Het kan hierdoor ook voorkomen dat bestellingen verloren raken maar dit gebeurt vrij zelden. Als het goed is is uw bestelling in middels ook al opnieuw verzonden met een wijziging in het adres. Ik hoop dat deze u wel in goede orde binnenkrijgt. Onze oprechte excuses voor deze situatie. Momenteel hebben we verder helaas last van meerdere storingen waardoor maildomeinen die via servers van KNP gaan zoals @kpnmail, @kpnplanet, @hetnet etc. onze mails niet binnen krijgen. We zijn ermee bezig de oorzaak hiervan te onderzoeken en dit z.s.m. op te lossen en dit zou inmiddels opgelost moeten zijn. Echter is dit dus de reden waarom wij niet hebben kunnen reageren op uw mail omdat onze mails niet aankomen bij deze maildomeinen. Verder hebben wij helaas geen telefonische service. Wat ik u kan aanraden is om een chat te starten via onze website of een mail te sturen via een maildomein welke niet via de KPN servers gaat, onze mails komen dan wel aan. Wij zijn dan wel in staat om te reageren op al uw berichten. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
met deze stiften heel gemakkelijk aan te brengen zonder gepruts met verf en kwast. het resultaat lijkt als een originele voeg en doet niet vermoeden dat de voeg is nabehandeld
Prima ontvetter voor gebruik stift Werkt als een tiet Prima spul
Zeer handig product
Fantastisch product dat het werkt. Badkamer ziet er weer als nieuw uit.
Werkt prettig en snel! Aanrader@
Ik gebruikte al heel lang eens in het jaar voegenwit, uit een tube, in mijn kleine, schimmelgevoelige badkamertje in Amsterdam. Mooi wit, maar een heidens karwei om alle verf die ik op de tegels knoeide er weer af te krijgen. De voegenstift was even wennen, schudden, drukken, komt het er nou uit of niet.... Maar gelukkig heb ik doorgezet! Wat een prachtig resultaat! En in een veel kortere tijd! Ik ben blij. Badkamertje is als nieuw! Topproduct.
Voegstift gaat makkelijk met goede service van het bedrijf
Is niet zo simpel om te doen, heb het in kle8ne hoeveelheden gedaan, product in 4x bewerkt , droogt supervlug in potje.. Dacht dat het gemakkelijker ging zijn…
Beste Francine, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is jammer om te horen. De voegenreparatie kan inderdaad vrij snel drogen maar de verwerkingstijd zou lang genoeg moeten zijn om het aan te kunnen brengen zonder al te veel problemen. Wel kan de bewerkingstijd beïnvloed worden door bijvoorbeeld de temperatuur of luchtvochtigheid in de ruimte waardoor het dus sneller kan drogen dan hoort. Het in meerdere malen verwerken is daarvoor wel een super goede oplossing, wel is het dan belangrijk voor het beste resultaat dat het ratio poeder tot water extreem goed in de gaten wordt gehouden. Zolang u 1ml schoon koel water op 4 gram poeder aanhoudt kunt u het in zeer kleine hoeveelheden aanmaken en deze gemakkelijk aanbrengen zonder u zorgen te hoeven maken over de rest. Wel adviseren we altijd om voegenreparatie poeder dat u niet direct gebruikt weg te houden van vocht. Hopelijk is het wel allemaal gelukt, anders wil ik u verzoeken toch even contact op te nemen met onze klantenservice. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Snelle levering en top product