uitstekend
Werkt prima. Kleur wit past prima bij mijn tegels. Ziet er weer goed uit. Punten zijn makkelijk te vervangen. Daarna weer gelijk te gebruiken. Lost goed op in het water. Ontvet goed.
Het leek goed te werken, echter was dit was van korte duur. De punt van de stift ging kapot, waardoor ik de verf niet meer nauwkeurig kon aanbrengen. Erg teleurstellend.
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Het is wel vervelend om te horen. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen met een nieuwe stiftpunt. Het kan inderdaad voorkomen dat de stiftpunt slijt maar dat hangt af van de voeg en het gebruik, hierom is het altijd aan te raden te letten op hoeveel druk u zet op de stift bij het gebruik ervan. Om de stiftpunt te verwisselen hoeft u enkel de oude punt eruit te schuiven, een nieuwe erin te schuiven en eventjes ermee te drukken tot er verf uit komt en u kunt weer verder. Bij een nieuwe stiftpunt kan het wel langer duren voordat er verf uit komt gezien de gehele punt verzadigd met verf moet raken. We hebben setjes reservepunten beschikbaar in onze webshop en sturen vaak ter service een nieuwe punt op mocht u onze klantenservice hierover mailen, zo kunt u het maximale uit uw voegenstift halen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Klein busje verf, met de helft deed ik heel mijn badkamer van 3 bij 3 meter. Verf is echt een aanrader. Pakt goed en voegen zijn als nieuw. Vergis je echter niet in de hoeveelheid werk. Ik was 1 dag bezig met voegen goed schoonmaken, eerst met stoomreiniger (ook ivm schimmel) daarna alles schoon gemaakt met St Marc (een echte aanrader om zo'n pak poeder bij de bouwmarkt te kopen ik gebruik het overal voor) daarna alles weer met schoon water afgenomen en gedroogd. Volgende dag gaan verven, dat verven valt mee maar de randjes weer schoonmaken is best veel werk. Was hier dan ook ruim 10 uur mee bezig. Het ziet er nu echt geweldig uit, nu maar hopen dat dit lang zo blijft, en anders heb ik nog ruim een half blijk over voor de volgende keer. De kwastenset is erg fijn dus een aanrader erbij ook al gebruik je er maar 1 of 2.
Het eerste spul waarmee ik de voegen echt weer mooi wit heb gekregen. Met behulp van een kwastje eenvoudig aan te brengen. Weer als nieuw!
De voegenstift heb ik gebruikt voor mijn badkamerwand. Door het verticale gebruik moet je af en toe op een doek de punt indrukken zodat er weer verf inloopt. Het aanbrengen gaat goed en de verf dekt goed. In de handleiding (ten tijde van aankoop) staat dat er 60 meter voeg mee gedaan kan worden. Als je de stift gebruikt zoals in het filmpje, met een goed dekkende laag, haal je de 60 meter niet. In de Q&A bleek 40 tot 60 meter te staan. Ik kwam op (krap) 40 meter. De stift is hiermee vrij duur in gebruik.
Beste Franco, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen, bij verticale voegen kan de stift inderdaad minder goed presteren doordat de verf wegstroomt van het werkeinde afhankelijk van hoe u de stift vast houdt. Wij adviseren daarom om de stift zo vast te houden dat de stiftpunt het laagste punt is en regelmatig even de punt herhaaldelijk in te drukken om deze verzadigd met verf te houden. Verder is inmiddels de handleiding op de website aangepast om duidelijker aan te geven hoeveel u met 1 stift kunt doen. Met 1 stift is maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte te verven bij een voegbreedte van 5mm, afhankelijk van de voeg en het gebruik kan dit wel verschillen. Over het algemeen hoeft de verf niet zeer royaal aangebracht te worden en is een dunne laag vaak al voldoende maar dit kan iets verschillen afhankelijk van de voeg. Wij doen ons best om alle informatie op onze website up to date en consistent te houden. Uw feedback op de product informatie wordt hierbij zeker gewaardeerd. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Ik had kleurverschil na nieuw voegen. Met behulp van deze stift en smallere punten toch alle voegen eenvoudig en netjes op kleur gekregen. Voor langere termijn ben ik nog benieuwd. Had deze punten voor smallere voegen nodig, ging prima met een 2mm voeg.
Werkt perfect! Alles geprobeerd maar niks hielp. Nu Eindelijk de voegen wit
Superfijn spul! Voegen waren door het vele poetsen versleten. Nu weer als nieuw.
Goede en snelle service en een uitstekend product.
Super makkelijk werk prima blij mee
Prachtige kleur, uitstekend dekkende verf die ook mooi blijft na een paar weken. De voegen zijn weer fris, daar is mijn oude en beschadigde badkamer erg van opgeknapt! Ik heb ze eerst behandeld met de ontvetter, dat scheelt al een hoop. Het aanbrengen ging niet helemaal van een leien dakje, vandaar de driesterrenbeoordeling. Met de kennis van nu zou ik verf hebben gekocht om de voegen van 7m2 tegels te verven. Je moet tussendoor veel schudden en pompen om verf uit de stift te blijven laten komen, dat maakte het een tijdrovend klusje. De stift is wat mij betreft ideaal voor een kleiner stuk!
Beste Eveline, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Hoeveel vierkante meter u met 1 voegenstift kunt doen hangt af van de afmetingen van de tegels, een fijner raster betekent meer voegen en dus meer voeglengte. Mocht u twijfelen of u genoeg heeft kunt u dit het beste even vragen via mail of chat. Bij het gebruik van de voegenstift dient u inderdaad te pompen met de stift om er verf uit te krijgen, wij adviseren altijd om met de stift te pompen of te drukken tot er verf uit de stiftpunt komt, deze is dan weer verzadigd met verf zodat u weer kunt verven, hoeveel afstand u per keer kunt doen voordat u dit weer moet herhalen hangt sterk af van het gebruik en de voeg. Het schudden is enkel vooraf nodig om de verf in actieve staat te krijgen gezien deze nog wel eens wilt scheiden in twee delen na enige tijd stil te liggen. Verder kan het verven van de voegen inderdaad een tijdrovende klus zijn, dit is afhankelijk van hoe groot het oppervlakte is dat u wilt doen, het gebruik en de voegen zelf. Mocht u verticale verticale voegen hebben geverfd, kan het voorkomen dat de stift het minder goed doet doordat de verf wegstroomt van het werkeinde afhankelijk van hoe u de stift vast houdt. Wij adviseren daarom om de stift zo vast te houden dat de stiftpunt het laagste punt is en regelmatig even de punt herhaaldelijk in te drukken om deze verzadigd met verf te houden. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt eenvoudig en zo te zien goed.
vandaag de stift gebruikt werkt uitstekend had de kleur antrazite
Snelle bezorging. Problemen worden zsm opgelost. Resultaat is erg mooi. Alleen met aanbrengen met de spatel lukte mij niet, heb t met mijn vinger ingesmeerd.
Werkt goed, veegt wel wat geduld met opbrengen.Donkergele kitranden zijn weer lichtgrijs na 2 maal opbrengen. Zeker een aanrader.
Tevreden mee, eerste keer pakte niet zo goed (na schoonmaken en ontvetten) Na de tweede keer opbrengen zag je het verschil :) Uitstekend
Prima kwaliteit van de stiften en uitstekende service. Voegenstift.nl doet wat het beloofd.
Werkt prima
In het begin wat sceptisch maar ik ben aangenaam verrast over hoe goed het werkt. Na een maandje zijn de voegen nog steeds vrij schoon en was het super makkelijk het schoon te maken. Top product!
Kleurt de voegen weer mooi. Zie het verschil in de foto bovenste voeg en onderste. Ik had maar 1 stift nodig voor de hele badkamer.
Onze voegen waren in de loop der jaren lichter geworden. De zwarte voegenstift gebruikt om de voegen van onze keramische tegels op te frissen. Heel erg blij met het resultaat! Het oogt zoveel rustiger. Het aanbrengen was kinderspel. Had ik dit maar eerder gedaan
Zeer tevreden met deze aankoop! Vorige bewoners hebben 40 jaar gerookt maar de bruine nicotinevoegen in mijn nieuwe huisje zijn weer stralend wit! Zo prachtig geworden! Dit is echt een aanrader. Makkelijk aan te brengen en een verbluffend resultaat!
Heel erg tevreden : Makkelijk om te gebruiken en een mooi resultaat! Mijn vloer is weer als nieuw.
Prima spul, makkelijk te verwerken en heel snel geleverd