werkt helaas niet, houd niet op siliconenkit ondanks ontvetten
Beste Cock, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Het resultaat van de kitstift is afhankelijk van de kitrand waarop u het aanbrengt en het gebruik van de stift. Zolang de kitrand van te voren volledig schoon, ontvet, stofvrij en droog is kan er eigenlijk niks fout gaan. Anders dan dat is het belangrijk dat de stift goed geschud wordt, wij adviseren dit minimaal 30 seconden tot 1 minuut te doen waarbij u de balletjes in de stift hoort rammelen. Zolang dit allemaal voldaan is kan het eigenlijk niet gebeuren dat de verf van de kitstift niet werkt. Wij zijn hier zo zeker van gezien de kitverf op extreem veel soorten en merken siliconenkit getest is en werkend bevonden is. Mocht er iets aan de hand zijn kunt u het beste een mailtje sturen naar onze klantenservice, dan kunnen we voor u kijken wat er mogelijk is en hoe we u kunnen helpen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Goede beschrijving, makkelijk toe te passen. Lekkage weg, dus super goed!
Onze voegen op de grond zijn wit, heel onhandig eigenlijk in de badkamer, want binnen een jaar waren ze al verkleurd. Nu behandeld met de voegenstift en super blij mee! Had achteraf liever de donkerdere grijs gehad. Maar de voegen zien er weer uit als nieuw, echt een aanrader en mochten de voegen weer verkleuren koop ik dit product zeker opnieuw!!
Makkelijk aan te brengen, maar het werkt helaas niet. Ook is het 48-uur niet kunnen gebruiken van de douche natuurlijk niet echt uitnodigend, en als het dan niet blijkt te werken uitermate teleurstellend.
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Wij zijn erg benieuwd wat er dan niet werkt met de voegenbeschermerstift. Wij hebben namelijk nog niet meegemaakt dat er iets mis gaat bij het gebruik van de stift op zichzelf. Zolang vooraf aan het aanbrengen de voegen volledig schoon, ontvet en droog zijn kan het eigenlijk niet gebeuren dat de stift niet werkt. Wat wel zou kunnen gebeuren is dat de kleinste kiertjes in de voeg vollopen met water waardoor het lijkt alsof de voeg water opneemt maar nadat de nano vloeistof opgedroogd is kan het niet gebeuren dat de voeg nog vocht opneemt. Mocht er iets aan de hand zijn kunt u het beste onze klantenservice even mailen zodat we voor u kunnen kijken of we u kunnen helpen en wat we voor u kunnen doen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Prima product en het gewenste resultaat. Prima ontvetter
De stift is heel makkelijk in gebruik en de verf is echt goed en makkelijk aan te brengen. Je bent snel klaar en het resultaat is top.
Voldoet aan de verwachtingen ,alleen de kleur had ik iets donkerder verwacht.
Supersimpel en mooi resultaat. Helaas gaat het stiftje na een tijdje stuk en wordt het tekenwerk iets lastiger. Ik ben benieuwd of je de stift na bewaren nog eens kan gebruiken. We zullen zien
Goed product en makkelijk in gebruik, ben erg tevreden over het resultaat. Bij een groot oppervlakte, of slechte kwaliteit voeg, is het verstandig extra reservepunten te bestellen.
Prima kwasten, haren blijfen goed zitten en kwast neemt prettig verf op.
Niet echt verwacht dat dit goed zou werken maar het werkt echt super fijn. De voegen zijn als een paar weken schoon en zijn ook gemakkelijk schoon te houden. Wat een top stift!
Snelle levering en gemakkelijk in gebruik.
Handig om de oppervlakte van een voeg mee op te vullen
Ik dacht toen ik het potje zag, ga ik hiermee alle voegen van de badkamer doen? Ik heb inmiddels bijna alles 2x gedaan, want ja 1x is wel echt te weinig want het is heel vloeibaar en dun. Maar het ziet er mooi uit al zeg ik het zelf. Ik heb niet eens de helft van het potje verbruikt
makkelijk en snel met duidelijke handleiding, zeker aan te raden.
Heel erg tevreden, Na 1x opbrengperfect resultaat
makkelijk in gebruik en werkt prima
Mooi product, aanbrengen is nog best een geduldig klusje. Helaas verkeerde kleur besteld waardoor ik nu een extra stift moet kopen.
Beste Mark, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Het kan inderdaad gebeuren dat u net de verkeerde kleur heeft besteld. Het is eigenlijk altijd wel aan te raden om een kleuradvies te vragen, we hebben dan enkel een foto nodig van de tegels. Met een kleuradvies kunnen we u helpen een verkeerde kleur te voorkomen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt prima, had wel 3 lagen nodig om echt dekkend te krijgen.
Prima hoeveelheid, makkelijk te verwerken en gebruiken. Mooie grijze kleur en prima voor de vloer voegen van mijn douche. Tevreden. Makkelijk in gebruik, lijkt prima te werken
De bestelling is supersnel binnen. Echt een fijn bedrijf met eerlijke prijzen.
Klopt precies met de beschrijving, het is dus precies wat ik er van verwacht had.
Prefect product werkt uitstekend top Top top top
Makkelijk te verwerken en tot nu voldoet het gied Ontvet prima weinig op aan te merken
Ik heb dit product ongeveer vier dagen geleden aangebracht. Ik kan dus nog niet zeggen hoe het er na langere tijd uitziet. Ik heb de helft van de verpakking gedaan ipv de hele zo heb ik nog wat achter de hand. Ik moet zeggen dat dit ruim maar dan ook ruim voldoende was om ongeveer 1,5 meter voeg te vullen. De voegenvuller is makkelijk te verwerken en droogt snel.