Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goede kwaliteit stiften, werkt fijn en kon met gemak de gehele badkamervloer ermee behandelen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Super stift. Zal nog 1 moeten bestellen, want de punt slijt snel af… Mijn tip is bestel een extra verwisselbare tipje erbij **mijn kleur was antraciet grijs

Voegenreparatie Zilvergrijs

De set is van prima kwaliteit. Tip voor de webshop: misschien kunnen de kleuren van de verschillende sets naast elkaar getoond worden of in vergelijk met iets wat bekend is zodat je makkelijker een kleur kan kiezen. Is het een idee om het houten stokje te vervangen door een plastic variant zodat het minder aan het stokje kleeft?

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Goede service, wij zijn tevreden

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ik heb de voegenstift in de kleur wit gebruikt om de voegen tussen de tegels in de keuken op te frissen. Ik ben erg blij met het resultaat en dankzij de voegenstift was ik zo klaar! Absoluut een aanrader.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie

Voegen van douchegebied ingesleten en lek. Weer opgevuld en ziet er weer netjes uit. Lijkt er op dat alles ook weer waterdicht is! Mooie bijkomstigheid, de voegen zijn weer nieuw echter zit nu te twijfelen om de hele badkamer weer netjes te bij te kleuren…

Voegenstift Grijs

Good product

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Met deze stiften heb je binnen no-time prachtig nette witte voegen. Een kind kan de was doen super eenvoudig om te doen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit

De punt van de voegenstift gauw versleten

Voegenreparatie Wit

Snelle levering, duidelijke instructies in het pakketje. Het voegsel is super makkelijk aan te brengen. Het zit er nu een paar dagen op en mijn douche ziet er weer prachtig uit.

Voegenreparatie Zilvergrijs, Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Ik heb eerst de voegenreparatie gebruikt, en dat werkte prima, alleen in plaats van het meegeleverde stokje heb ik het met de vinger aangebracht. Dit was heel goed gelukt, maar er was wat kleurverschil ontstaan. Dit hebben wij bijgewerkt met de voegenstift, resultaat was netjes. Mijn douche lijkt weer als nieuw. We hadden het 's-middags om 5 uuur besteld en de volgende morgen al in huis. Ik beveel dit product dan ook zeker aan.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

De stift werkt goed, maar er staat dat je er 60 meter mee kan doen en dat lukte zeker niet. Ik heb een voeg van 5mm één keer gedaan en de stift was bij 22 meter leeg.

Voegenverf Lichtgrijs, Ontvetter

"What you see is what you get". De foto's op voegenstift.nl liegen niet! Ik heb dit product al een keer eerder aangeschaft voor onze doucheruimte. Aardige klus met allemaal kleine mosaïctegeltjes ;-) Dát moesten we ook maar doen met onze vloeren in huis en die zijn gelukkig een heel stuk groter. Zo gezegd, zo gedaan! Begonnen met de toiletruimte, zoals je in de foto ziet. Inmiddels ook de bijkeuken, gang en garderobe gedaan. Het oogt gelijk een heel stuk frisser! Het is allemaal vrij eenvoudig: Stofzuigen-ontvetten-napoetsen-drogen-voegenverf-schoonvegen-klaar! Wij zijn er blij mee. Nu de keuken, CV-ruimte, voorraadkast en woonkamer nog. En dat alles uit zo'n klein potje...top!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit

Geweldige stift. De voegen van mijn vloer in het toilet is hier zo van opgeknapt. Erg tevreden en makkelijk in gebruik!

Voegenbeschermer Nano, Ontvetter

Klein potje maar je kan er super veel mee doen! Moest alleen wel twee lagen doen omdat ik blijkbaar de eerste laag te dun had gedaan. Werkt goed op eerste gezicht maar nog even kijken hoe goed het werkt op lange termijn.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit

Duidelijke informatie over aankoop en oplevering.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Voegen spoelde er na 2x douchen alweer uit

Voegenstift Crèmewit ,Ontvetter

Een hele verbetering. Makkelijk aan te brengen. Van een donkergrijze voeg naar creme wit. 2x maal gedaan. Ben er heel blij mee

Voegenstift Lichtgrijs

Fijn op tijd bezorgd. De voorbereidingen op de verpakking opgevolgd en aan de slag gegaan met de stift. Dit ging erg gemakkelijk en leverde een fris resultaat! De onderste voegen moeten nog wel een tweede laagje krijgen vind ik, maar de gebruiksaanwijzing vermeldt ook dat dat nodig kan zijn. Ik ben wel erg benieuwd hoe het zich houdt, want ik heb het hoofdzakelijk aangebracht op de voegen in de doucheruimte zelf waar dagelijks veel water langs stroomt. De stift is nog niet op dus ik kan het zo nodig op termijn herhalen.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prima spul, doet wat het moet.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Top stift Voegen waren heel licht geworden Nu weer als nieuw Ik ben er blij mee

Voegenstift Wit, Ontvetter

Echt een opfrisser voor voegen die je niet meer schoon krijgt. En met een stift werkt het ook fijn. Als je echt van dichtbij kijkt zie je wel dat er een ' laagje' aan toe is gevoegd, daarom geen 5 sterren maar 4.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Werk super goed. Allen moeilijk schoon te maken maar wij hadden dan ook witte tegels met een donkere kleur.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt perfect! Even schudden en rustig “inkleuren” van onder naar boven (op de wandetegels) stift steeds schuin naar boven houden en hij blijft mooie volle strepen trekken! Top!

Voegenreparatie Crème, Ontvetter

Goede kleur en werkt prima om oude voegen te vernieuwen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Lingewei 41

4004 LK Tiel