Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Goed te verven. Kleuren zijn te mixen. Blij met het resultaat

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart

De stift is makkelijk in gebruik en de verf dekt goed na 1 behandeling. Enige minpunt is dat de punt van de stift vrij snel wat slapper wordt

Voegenreparatie Zilvergrijs

prima spul, juiste kleur.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Lichtgrijs , Voegenbeschermer Nanostift

Fijn product, werkt echt!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenverf Wit

Ik heb nog maar een klein stukje gedaan in de badkamer, maar het resultaat in verbluffend! Schrok wel even van het kleine potje..., maar het is vast voldoende voor de hele badkamer..

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prima. Dekte de wat gelige voegen spierwit.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter, Reservepunten Beitel 3mm,

makkelijk te doseren en prima resultaat werkt perfect en super eenvoudig in gebruik fijne punt voor iets smallere voegen en werkt heel goed

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Ontvetter

zeer handig en correct te gebruiken

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Dit product voldoet ruim aan de verwachtingen, het is heel handig in gebruik en de voegen zijn prachtig gelukt, enkele maken schudden, even depending met de kop van de pen en het gaat als vanzelf! Ik ben heel blij dat ik dit product heb leren kennen..

Voegenstift Wit

Prima oplossing om je voegen weer een mooie look te geven.

Voegenstift Lichtgrijs

Super product, en simpel

Voegenstift Wit, Ontvetter

Geweldig en werkt heel snel

Voegenreparatie Grijs

Heel goed product!

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Eenvoudig, werkt goed. Tegel wand in toilet echt enorm van opgeknapt. Lijkt weer als nieuw.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Wij hadden al een paar keer de schimmel van de voegen schoongemaakt, maar komt uiteraard weer terug. Nu hadden we de voegen schoon gekrabd en daarna met de voegenstift behandeld omdat dit weer waterafstotend wordt! Super blij mee een aanrader. Als je het goed wilt doen, niet te zuinig stiften....zie foto

Voegenstift Grijs

Voegenverf Lichtgrijs, Ontvetter

Goed en snel antwoord/advies gekregen op mijn vraag. Het lijkt een klein potje maar je kunt er veel meters voegen mee verven. Super tevreden over de service en het product

Kitstift Wit, Ontvetter

Werkt goed kitrand weer mooi wit Super ontvetter werkt zeer goed erg tevreden

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart

Aanbrengen was heel makkelijk! Super blij met het resultaat.

Voegenverf Wit, Voegenstift wit, Ontvetter

Potje lijkt groter op de foto, was dus niet genoeg!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goede kwaliteit stiften, werkt fijn en kon met gemak de gehele badkamervloer ermee behandelen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Super stift. Zal nog 1 moeten bestellen, want de punt slijt snel af… Mijn tip is bestel een extra verwisselbare tipje erbij **mijn kleur was antraciet grijs

Voegenreparatie Zilvergrijs

De set is van prima kwaliteit. Tip voor de webshop: misschien kunnen de kleuren van de verschillende sets naast elkaar getoond worden of in vergelijk met iets wat bekend is zodat je makkelijker een kleur kan kiezen. Is het een idee om het houten stokje te vervangen door een plastic variant zodat het minder aan het stokje kleeft?

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Goede service, wij zijn tevreden

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ik heb de voegenstift in de kleur wit gebruikt om de voegen tussen de tegels in de keuken op te frissen. Ik ben erg blij met het resultaat en dankzij de voegenstift was ik zo klaar! Absoluut een aanrader.

Lingewei 41

4004 LK Tiel