Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Jaren op toilet gerookt. Voegen waren bruin. Goed ontvet met Tulipaint ontvetter. Daarna met voegenstift wit. Ik schrok van het resultaat, zo netjes. Ben gestopt met roken. Lou W.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Omdat de Voegenstift standaard 5mm heeft is het echt aan te raden om extra de reservepunten in 3mm te nemen. Pas precies op de bestaande voeg. Top!

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Prima product, zelfs voor mensen met 2 linker handen

Voegenstift Lichtgrijs

Wonderstift !

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prima product

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs , Reservepunten Beitel 3mm, Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Goede stift die doet wat ie moet doen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Ontvetter

Goede stift

Voegenstift Grijs

Bestellen is zeer gemakkelijk en de levering is ongehoord snel en accuraat. Een betere webshop kom je niet gauw tegen. Top, Top

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm

Erbij bestelt maar 1 nodig gehad

Voegenverf Wit, Kwasten

Ik kreeg het potje snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Het is een klein potje. Ik moet hem nog gaan gebruiken dus over het verbruik kan ik niks zeggen. Ik kreeg heel snel geleverd 3 ronde en 3 platte kwasten. Ze zien er heel fijn uit. Ik heb ze nog niet getest maar heb nu zoveel maten dat het hiermee vast goed moet komen.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Crèmewit

We moeten de stift nog toepassen maar de levering was in ieder geval super.'s Avonds besteld en de volgende dag ontvangen!

• Snelheid/Levertijd

Voegenstift Lichtgrijs, Voegenreparatie Lichtgrijs, Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Met twee linkerhanden was ik eerst sceptisch, maar het is mij gelukt om de voegen mooi op te vullen! Goede en duidelijke gebruiksaanwijzing waardoor prima te doen. Ik ben blij met het strakke resultaat!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart, Reservepunten Beitel 3mm

Top! Werkt fantastisch! Handige extra reserverpunten! Werkt super!

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

een goed middel om de voegen water bestendig maken

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Grijs, Ontvetter

Na lekkage te hebben via de voegen in de badkamer op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit te kunnen maken. Terecht gekomen bij dit product. Verwerken is wel wat lastig, je moet er even een handigheid in vinden. Maar wanneer dat lukt en het lekt daarna niet meer toch heel blij! Op een goedkope manier een lekkage verholpen, welke volgens een tegelzetter €2500 zou gaan kosten. Fijn spul, makkelijk te verwerken en doet wat het moet doen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Werkt prima.

Voegenstift Lichtgrijs

had ik het maar geweten. de voegen van de 22 jaar oude badkamer waren wel schoon maar niet strak meer. Verven leek mij geen optie dus maar uitslijpen en opnieuw voegen. leek aardig te lukken maar het voegsel droogde wit op terwijl licht grijs de bedoeling. een proefje met de voegenstift gaf gelukkig de juiste kleur. Maar als ik het resultaat van deze stift geweten had was ik noooooit aan uitslijpen/voegen begonnen en me veel werk bespaard.

Voegenstift Zilvergrijs

Werkt super. Zelfs al heb je 2 linker handen, dan nog kan het niet mislukken!

Voegenstift Zwart, Reservepunten Kogel 5mm

Goede hechting van de kleurstof. Voor mooier resultaat twee keer gebruiken Snelle levering van de stiften. Snelle levering goede kwaliteit

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Super!

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Prima en handig in gebruik! Handig om op voorraad te hebben. Verwisselen gaat gemakkelijk. Heb dit nog niet gebruikt. Maar ga ervan uit dat het wel goed zal zijn.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Fijn spul! Eindelijk iets dat echt helpt!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift

de eerste keer zuigde de voeg het spul op en toen ik er een tweede keer overheen ging kon je echt goed zien wat je behandeld had en nu zijn de voegen hopelijk waterdicht, anders ga ik het nog een keer behandelen. Maar tot nu goed spul

Voegenverf Zilvergrijs

Monnikenwerk maar wel heel mooi resultaat

Voegenverf Grijs, Ontvetter

Klein potje, groot plezier! Wat een top resultaat, goede dekking, makkelijk aan te brengen op de voegen en ook weer van de tegels te verwijderen. Alsof ik een nieuwe douche heb, veel eer can het werk!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Lingewei 41

4004 LK Tiel