Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Makkelijk t e verwerken en blijft goed zitten Prima en snel fekevetd

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenbeschermer Nanostift

Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Makkelijk in gebruik. Prachtig resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Super, deze voegenstift. Door heel veel nicotine vergeelde voegen zijn nu weer mooi wit. Wat een verschil!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Prima mee te werken.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm

Was snel door de kogel die bij de stif was geleverd heen - eigen schuld - te hard gedrukt waardoor die snel versleten was.. Toch altijd handig extra stiften te hebben ! Aan twee kanten te gebruiken dus gaan lang mee (als je maar niet te hard drukt zoals ik deed hahaha)

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Superhandig, en weer als nieuw!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

fijn spul om mee te werken voegen mooi donker gekregen er bij gekocht omdat ze het adviseren maar wel goed spul

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Veel gemakkelijker in gebruik dan andere producten voor het opfrissen van voegen.

Kitstift Wit, Ontvetter

Snelle verzending. Correct alles verlopen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Eerste indruk dat het een goed product is. Zal het zeker meer gaan gebruiken bij het op knappen van voegen.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt fantastisch, weer stralend witte voegen.

Voegenverf Wit, Ontvetter

Doet wat het beloofd.... echt heel fijn en mooi spul, badkamer ziet er weer als NIEUW uit.

Voegenstift Wit

Het resultaat is mager. Moet de voegen wel 5 keer aanbrengen voor ik resultaat zie. Ik had er meer van verwacht.

Voegenstift Wit

Ik ben het blij mee goede product.

Voegenverf Zilvergrijs, Voegenbeschermer Nano, Ontvetter

De voegen van onze vloer zijn zeer breed en diep. Hierdoor vielen de kleurverschillen heel hard op. Ze waren vuil en slordig. Ik wou eigenlijk een andere vloer maar de tegels passen hier wel in de boerderij. Daarom beslist om te zien wat deze verf als effect zou hebben. We zijn supertevreden van het resultaat! Nu ben ik weer fan van de tegels.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Super spul!! Prachtige voegen!! Moet zich nog bewijzen, zit er net op maar aanbrengen ging makkelijk! Werken prettig! Passend voor de voegen! Milieuvriendelijk(ste) ontvetter die z’n werk zeer goed doet!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenbeschermer Nano, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Crèmewit

We hebben voegenverf gebruikt voor onze douche. Ik dacht eerst oei wat is de verf dun maar het dekte prima! Als is weer heerlijk opgefrist

Voegenstift Wit

Prima product en snel geleverd.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt echt zoals het moet. Wel een klusje

Voegenstift Zwart

Het door ons bestelde product voldoet 100% aan onze verwachtingen. Ook de levertijd was een aangename verrassing, tegen de avondbesteld en de dag erna in de brievenbus. Ook de gebruiksinstructie is heel duidelijk. De site van Voegenstift is ook heel duidelijk. Je ziet precies wat je krijgt.

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Zeer degelijk product voldoet aan de verwachting! Zeer degelijk product! Volgende keer weer zeker bestellen!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Grijze voegen wit kunnen maken . Badkamer kreeg een frissere look met weinig moeite

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

zoals reeds eerder aangegeven het is even wennen maar het lukt wel Het is even wennen om dit te doen en het ligt ook wel met de kwaliteit van het bestaande voegwerk, even doorzetten en dan krijg resultaat handig voor de smalle voegen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenreparatie Wit

Snelle levering. Wel héél kleine porties voor €15,00 . We moeten het nog uitproberen

Lingewei 41

4004 LK Tiel