prima spul maar wel wat aan de prijs.
Snelle en nette levering. Werkt super goed
Heb mijn witte voegen weer als nieuw dankzij dit product. Het is een heel klein potje en zo dun als melk maar het dekt meteen perfect en zuinig in gebruik. Raad het iedereen aan die z'n badkamer of toiletwandvoegen weer als nieuw wil hebben.
Erg tevreden en het werkt ook super!!
Het is allemaal eenvoudig te doen . En de tegelvloer , voeg!] ligt er al meer dan een maand mooi bij Perfect spul!!
Uitstekend product voegen als nieuw moest het al veel eerder gekocht hebben
Makkelijk aan te brengen en mooi resultaat zonder dat het een smeerboel wordt. Ik had de zwarte genomen, die goed dekte op lichtgrijze voegen maar voor t mooie, en vergeten stukjes, toch 2 keer gedaan
Snel geleverd
nog te vroeg om uit te maken hoelang het product zal werken, maar nu is het resultaat goed.
Prima product voor een goed prijs. Supersnelle service en levering.
Ik vind het fantastisch , voegen van mijn tegels in mijn appartement weer helemaal als nieuw
Het voldoet volledig aan mijn verwachting. Beitel 3 geeft een mooie strakke voeg
Het product werkt veel beter dan gedacht of gehoopt. Heel gemakkelijk te bereiden en te gebruiken. Het resultaat is beter dan verwacht. Werkt duidelijk ontvettend. Gemakkelijk in gebruik.
Voegen eerst gereiningd, enkele uren laten drogen en daarna de voegen met de stift behandeld. Sommige voegen moesten meer dan eenmaal behandeld worden. Het resultaat was verbluffend!
de stift maakt de voegen egaal van kleur. Makkelijk aan te brengen. Ik heb de voegen van de toiletvloer gekleurd, geen ontvetter gebruikt, omdat deze vloer niet vet is.
Snelle levering en product voldoet
Prima product. Het was een beetje onwennig om er de eerste keer mee aan de slag te slaan. De dekking was een beetje afhankelijk van de ondergrond : gladde of wat ruwe voeg. Het hielp goed om de "ruwe" gedeelten een keer extra te behandelen. Goede breedte in mijn situatie
Superstiften, dekken goed na 2 lagen!
Goede service, ik had de stift snel in huis. De stift is ook erg gemakkelijk te gebruiken en geeft gelijk een andere look aan de tegels. :)
Zeer snel leeg, punt stift werkt niet goed/verdwijnt in de huls.
Beste Edwin, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is vervelend om te horen. Dit probleem komt wel eens vaker voor en is gelukkig extreem gemakkelijk op te lossen naast dat de stift hoogstwaarschijnlijk nog niet leeg is maar enkel zo lijkt doordat de punt versleten is. Hierdoor kan deze het mechanisme in de stift niet openen waardoor er geen verf uit de stift kan komen. Dit mechanisme is namelijk ook de reden waarom u herhaaldelijk de stiftpunt moet indrukken om verf uit de stift te krijgen ofwel moet pompen met de stift. Als de punt echter dus beschadigd is komt er ook geen verf meer uit de stift waardoor deze leeg lijkt. Dit probleem is daarom op te lossen door de stiftpunt te vervangen voor een nieuwe. Hoelang u met een stiftpunt kunt doen is volledig afhankelijk van de voeg en het gebruik. De punt kan extreem snel slijten maar alleen bij zeer ruwe voegen of verkeerd gebruik zoals te veel druk op de stift of door de punt ingedrukt te houden bij het bewegen over de voeg. Er wordt vaak overschat hoeveel druk op de stift nodig is om de punt in te drukken of bij het bewegen over de voeg! Er is maar heel weinig druk op de stift nodig om de punt in te drukken en bijna geen druk op de stift bij het bewegen over de voeg. Te veel druk op de stift versneld slijtage aan de punt waardoor het omdraaien van de punt vaak ook geen nut meer heeft en het vervangen van de punt de enige optie is om nog verf uit de stift te krijgen. Het is echter zeker mogelijk om de volledige 40 tot 60 meter aan maximale afstand met 1 stiftpunt te verven mits de voeg niet te ruw is, er goed gelet wordt op het gebruik en op de staat van de stiftpunt zodat deze tijdig omgedraaid kan worden indien nodig, gelukkig hebben we ook setjes reservepunten beschikbaar in onze webshop mocht de punt het toch eerder begeven dan dat de Voegenstift leeg is. Om u nu in deze situatie te helpen de voegen alsnog met een werkende Voegenstift te kunnen verven kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice voor een passende oplossing. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
Werkt top!!! Alles netjes kunnen oververven helemaal blij mee
Na het mengen van verschillende kleuren heb ik de juiste kleur gevonden. Het product is erg makkelijk aan te brengen en het resultaat is mooi. Bij het aanbrengen van een laag behoud je de structuur van het cement. Dat vind ik het mooist. Ik heb inmiddels drie lagen omdat de juiste kleur niet kon vinden. De voeg is nu glad maar nog steeds mooi.
Het resultaat was mooi. Ik vindt het jammer dat de verf bij het dweilen , niet eens zo natte dweil, oplost. Heb nieuwe pot besteld en gaan de ganse oppervlakte nogmaals doen
Beste Gerarda, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Dat is echter zeker vervelend om te horen en zeker niet de bedoeling. Als de verf los laat heeft deze niet correct kunnen intrekken echter ligt dit niet aan het product maar aan de voeg waarop u het heeft aangebracht. Het kan meerdere oorzaken hebben maar onderstaand zijn de punten welke voldaan moeten zijn wil de verf correct kunnen intrekken. Op onze site staan punten waarmee u ervoor kunt zorgen dat het resultaat permanent wordt. (FAQ pagina punt 28) Onderstaand heb ik deze punten vermeld voor u : • De voegen moeten van cement zijn • De voegen moeten vooraf schoon, 100% vetvrij en droog zijn want het is belangrijk dat de verf in de voeg kan dringen anders blijft de verf op de voeg zitten en wordt deze niet permanent. • Na het schoonmaken wachten totdat de voeg 100% droog is, daarna de verf aanbrengen. • Voor een optimaal eindresultaat wordt 24uur droogtijd geadviseerd. • De voeg moet correct ingewassen zijn (te veel of weinig water gemengd bij het inwassen van de voeg) Van de bovengenoemde punten komt de laatste punt het vaakst voor. Maar het kan ook zijn dat uw voeg niet van cement is of dat er iets niet geheel in orde was met de voorbereiding, echter gaan wij er standaard vanuit dat de voorbereiding geheel in orde is. Verdere punten komen er op neer dat de verf direct contact met de voeg nodig heeft, zit er iets tussen zoals vuil of een laag andere verf dan kan onze verf slecht of zelfs helemaal niet intrekken. Verder kan het zijn dat uw voegen met te veel water ingewassen zijn. Onze verf is gemaakt voor een standaard ratio voegmortel tot water vermeld op alle verpakkingen voegmortel met wat extra speling. Wijkt de voeg te veel af van dit ratio dan kan onze verf slecht of helemaal niet intrekken in de voeg. Helaas is tegen verkeerd ingewassen voegen vrijwel niks te doen. Er is helaas ook niet van te voren te zeggen of de voegen correct ingewassen zijn of niet. U kunt bij dit soort problemen het beste even contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen u mogelijk helpen met het redden van de situatie. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Voegenstift.nl
In de badkamer hadden we voegen met allemaal vlekken. De stift werkt heel makkelijk en de badkamer is weer als nieuw! Wel een paar reservepunten bijbestellen voor een hele badkamer.