Voegenverf Wit, Kwasten, Voegenreparatie Wit

prima spul maar wel wat aan de prijs.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Snelle en nette levering. Werkt super goed

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Wit

Heb mijn witte voegen weer als nieuw dankzij dit product. Het is een heel klein potje en zo dun als melk maar het dekt meteen perfect en zuinig in gebruik. Raad het iedereen aan die z'n badkamer of toiletwandvoegen weer als nieuw wil hebben.

Voegenstift Wit

Erg tevreden en het werkt ook super!!

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Het is allemaal eenvoudig te doen . En de tegelvloer , voeg!] ligt er al meer dan een maand mooi bij Perfect spul!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Uitstekend product voegen als nieuw moest het al veel eerder gekocht hebben

Voegenstift Zwart

Makkelijk aan te brengen en mooi resultaat zonder dat het een smeerboel wordt. Ik had de zwarte genomen, die goed dekte op lichtgrijze voegen maar voor t mooie, en vergeten stukjes, toch 2 keer gedaan

Voegenstift Wit, Ontvetter

Snel geleverd

Voegenbeschermer Nanostift

nog te vroeg om uit te maken hoelang het product zal werken, maar nu is het resultaat goed.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Voegenstift Lichtgrijs

Prima product voor een goed prijs. Supersnelle service en levering.

Voegenstift Lichtrgrijs, Ontvetter

Ik vind het fantastisch , voegen van mijn tegels in mijn appartement weer helemaal als nieuw

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Het voldoet volledig aan mijn verwachting. Beitel 3 geeft een mooie strakke voeg

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenreparatie Grijs, Ontvetter

Het product werkt veel beter dan gedacht of gehoopt. Heel gemakkelijk te bereiden en te gebruiken. Het resultaat is beter dan verwacht. Werkt duidelijk ontvettend. Gemakkelijk in gebruik.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zilvergrijs

Voegen eerst gereiningd, enkele uren laten drogen en daarna de voegen met de stift behandeld. Sommige voegen moesten meer dan eenmaal behandeld worden. Het resultaat was verbluffend!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

de stift maakt de voegen egaal van kleur. Makkelijk aan te brengen. Ik heb de voegen van de toiletvloer gekleurd, geen ontvetter gebruikt, omdat deze vloer niet vet is.

Kitverf Wit

Snelle levering en product voldoet

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitverf

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Prima product. Het was een beetje onwennig om er de eerste keer mee aan de slag te slaan. De dekking was een beetje afhankelijk van de ondergrond : gladde of wat ruwe voeg. Het hielp goed om de "ruwe" gedeelten een keer extra te behandelen. Goede breedte in mijn situatie

Voegenstift Crème, Ontvetter

Superstiften, dekken goed na 2 lagen!

Voegenstift Zilvergrijs

Goede service, ik had de stift snel in huis. De stift is ook erg gemakkelijk te gebruiken en geeft gelijk een andere look aan de tegels. :)

Voegenstift Wit

Zeer snel leeg, punt stift werkt niet goed/verdwijnt in de huls.

Kitstift Zwart, Ontvetter

Werkt top!!! Alles netjes kunnen oververven helemaal blij mee

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenverf Beige

Na het mengen van verschillende kleuren heb ik de juiste kleur gevonden. Het product is erg makkelijk aan te brengen en het resultaat is mooi. Bij het aanbrengen van een laag behoud je de structuur van het cement. Dat vind ik het mooist. Ik heb inmiddels drie lagen omdat de juiste kleur niet kon vinden. De voeg is nu glad maar nog steeds mooi.

Voegenverf Beige, Kwasten

Het resultaat was mooi. Ik vindt het jammer dat de verf bij het dweilen , niet eens zo natte dweil, oplost. Heb nieuwe pot besteld en gaan de ganse oppervlakte nogmaals doen

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Voegenstift Grijs, Reservepunten Kogel 5mm

In de badkamer hadden we voegen met allemaal vlekken. De stift werkt heel makkelijk en de badkamer is weer als nieuw! Wel een paar reservepunten bijbestellen voor een hele badkamer.

Lingewei 41

4004 LK Tiel