Voegenstift Wit, Kitstift Wit, Ontvetter

Eigenlijk was ik een beetje sceptisch toen ik het bestelde maar ben inmiddels positief verrast! Snelle levering en werkt perfect. Mijn voegen zijn weer wit en dat siert de badkamer.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Zwart

Geweldig product. Handig in gebruik en makkelijk aan te brengen. Geen smeerboel en vieze handen. Aanbrengen werkt ook snel.

Voegenstift Wit

Handig de stift vorm voor de voegen. Je moet er wel even handig in worden, maar zodra het lukt ga je als een speer. Bij donkere voegen is 2 tot 3 keer een laag stiften wel aan te raden.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Ik ben zeer tevreden over dit product. Een kind kan de was doen. Heel mooi resultaat met minimale inspanning!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Meerdere stiften gebruikt afgifte van verf middels gebruikt borstel/ pomp- systeem bevalt goed, resultaat tbv vloervoegen en houdbaarheid en slijtvastheid, tot nog toe, gewoon goed

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Super handige stift. Ik had mijn gedachten erover. Maar hij werkt super. Kleur was perfect(antraciet)

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Product voldoet aan mijn gewenste eis Gemakkelijk te verwerken, en mijn toilet lijkt weer als nieuw betegeld Wel extra 3mm stiften moeten gebruiken omdat mijn voegen ‘n beetje ruw waren.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Voegenstift Wit

Werkt goed , goede kleur dekking.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt heel fijn en is gemakkelijk te doen!!!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

De levering kwam vlot binnen en was goed en zorgvuldig verpakt. De bestelde kleur was zoals verwacht; ik had gaten in de tegels opgevuld en die witte vlakken moesten een kleurtje krijgen. Met deze stift was dat ideaal, zeker voor kleine oppervlaktes; en je houd je handen schoon. Een aanrader.

Voegenstift Wit

Voegenstift geleverd zoals afgesproken met prima kwaliteit. Wat wil je nog meer.

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Makkelijk te gebruiken, mede door goede simpele gebruiksaanwijzing op het bijgevoegde kaartje. Met aanbrengen is het goed te zijn waar je het op smeert en wanneer de stift opgedraaid moet worden Mooi op dikte door goede beschrijving en bij geleverde materiaal. Badkamer had een lek in de vloer en daarom de gehele doucheruimte behandeld. Klein zakje maar bleek ruim voldoende te zijn. Met stokje een paar plekken behandeld, verder vond ik zelf het stokje onhandig. Hier vinger gebruikt. Snel droog en mooi strak geworden Met goede uitleg goed te gebruiken. Ziet de voeg schoner worden, wel 2,5 liter i.p.v. 5 liter water gebruikt. Geen stank of andere ongemakken

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Grijs

De stift werkt heel gemakkelijk, blij dat het er weer netjes uit ziet

Voegenstift Wit

Doet wat het belooft. Denk er wel aan om extra stiftpunten mee te bestellen als je van plan bent de hele stift op te maken. Dat red je niet met alleen de meegeleverde stiftpunt.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

werkt perfect Aanrader uitstekend

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter

Kitstift Lichtgrijs

Wat een topproduct! Zeer makkelijk in gebruik en de kitranden in de badkamer zien er weer als nieuw uit.

• Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Kitstift

super makkelijk in gebruik

Voegenstift Zilvergrijs, Ontvetter

fijne website , snelle levering

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Fijne voegenstift, makkelijk in gebruik, zonder knoeien weer frisse voegen. Note to zelf: volgende keer wel extra stift punten bij bestellen! Als voegen erg ruw zijn, slijt de punt relatief snel.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Voegenreparatieset van Tulipaint is compleet met een juiste instructie mbt mengverhouding. De pasta is eenvoudig te mengen en makkelijk te verwerken. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Ik ben zeer tevreden over dit product.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenreparatie

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Een goede stift. Voldoet volledig aan de verwachting. Ik raad iedereen deze stift aan. Super!!

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Doet wat het beloofd.

Voegenstift Zwart

Van witte voegen naar zwart met 1 uur werk. Niet alles super goed schoongemaakt (moeilijke plekken) en toch blijvend resultaat.

Voegenverf Wit, Kwasten

Ze waren me al heel lang een doorn in het oog, de vergeelde voegen van onze marmeren keukenvloer. Wonderspons, tandenborstel … niets hielp, tot ik de voegenverf ontdekte. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat; de vloer oogt weer als nieuw.

• Snelheid/Levertijd
  • Met welke van de onderstaande producten heeft u ervaring? Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Lingewei 41

4004 LK Tiel