Top advies, goede keukenzaak, sterk aan te bevelen.
Na wat omzwervingen bij de grote keuken-aanbieders, toch ook maar eens wat lokaler gaan zoeken. Zo zijn we bij Paul Knip in Echt terecht gekomen. Paul was eigenlijk de eerste verkoper die de simpele doch belangrijke vraag stelde: “wat gaan jullie eigenlijk doen met de nieuwe keuken?” Paul probeerde zich in te leven en een beeld te vormen, wat wij als klant voor ogen hadden. Om ons zo een best passend keuken-advies te kunnen geven. Bij dit advies lag vooral de nadruk op functionaliteits- en kwaliteitsitems en in mindere op het herkenbare verkooppraatje. Paul is duidelijk in zijn communicatie, draagt alternatieven aan en deelt zijn mening als iets overwogen moet worden.
Ook bij de oplevering en montage blijft Paul de regie houden. Bij ons was door omstandigheden, niet de correcte kookplaat geleverd en zou de montage hierdoor stil komen te liggen. Echter na een korte afstemming met Paul en een bereidwillige monteur was dit issue al opgelost, voordat het überhaupt een probleem kon worden. De laatste kleine probleempjes moeten momenteel nog opgelost worden, maar ook hier hebben we het volste vertrouwen erin dit door Paul en zijn mensen, kundig zal worden opgelost. Top service bij Paul, kunnen we iedereen aanraden die op zoek is naar een keuken!