Ik heb door overlijden van mijn echtgenoot de naam veranderd. Televisier en Gooi en Eemlander zijn opgezegd.
Het blijkt dat het abonnement van het AD over 3 jaar wordt uitgesmeerd en Uw provisie direct wordt berekend dus het voordeel is meer klein of helemaal niks. De voorlichting op straat ging ook niet goed, niet alles werd verteld.
Ik heb een keer overzicht gehad . Daarna geen info meer en omkijken meer na. Ik ben benieuwd hoe het dut jaar verder gaat en of we overzicht krijgen van nieuwe situatie.
Een goed voorbeeld van win/win situatie
ik vind het heel prettig om zo te besparen op verschillende producten die ik afneem.
Niet op tijd brief ontvangen over kortingen die u had bedongen . overvallen met afschrijving op mijn rekening. Het is moeilijk te beoordelen of uw afspraken over mijn abonnementen in de toekomst zich zullen ontwikkelen.
ben tevreden heb geen problemen als die er wel zijn worden ze opgelost
Voelt prettig als je ervan overtuigd bent dat je geld overhoud aan producten waarvan je geen weet had dat je al die tijd te veel hebt betaald.Dus ik heb hier een goede ervaring aan over gehouden.
De voor ons bedongen korting bij Brabants dagblad en provider Kpn is goed verlopen en correct uitgevoerd.
Geeft te weinig rendement op,bij te weinig bladen en kranten
Over alles wat jullie geregeld hebben ben ik te vredenTOP
Vooralsnog niet. De helft van de TV-zenders die ik vooridien had, zijn verdwenen
Aanvankelijk wat gereserveerd maar nu heel tevreden.
De keren dat we kontact hebben gehad werden we heel goed geholpen/te woord gestaan.
Ik zou eerst een overzicht krijgen of ik er tevreden mee was. Dat heb ik niet gehad
Het was een prettige ervaring goedkoper uit te kunnen zijn.
m.i. bent U niet helemaal duidelijk over de commissie die U in rekening brengt. Voor het overige ben ik tevreden.
ik niet veel ervaringen tot nu toe.
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.