de provisie over langlopende abonnementen wordt direct geïncasseerd terwijl het voordeel pas op de langere termijn wordt behaald, gevolg in eerste instantie ben je aanmerkelijk meer kwijt. In het algemeen worden besparingen behaald zoals toegezegd.
Fijn om te kunnen besparen
Ervaring is nog maar kort . Tot nu toe goed !!
aangesproken bij Albert Heyn centrum Geldrop- bij mij de nodige verbazing; Kpn - vermindering goed en uw bonus ook. Ed - krant telaat in het jaar! Succes.
pas recent kennis gemaakt met Prettig besparen maar ik vind het een goed initiatief
ik betaal nu de krant en bladen met korting
Het eerste kontakt vond plaats op straat, waar we zijn gestart met ons kranten-abonnement. Later zijn we telefonisch benaderd per telefoon voor ons televisie-combinatie abonnement (ziggo) hetgeen eveneens een prettige besparing heeft opgeleverd. Tevredenheid alom.
Prettig
helemaal eens met jullie,waarom nieuwe abbonee,s allerleikortingen en en moeten wij het volle pond betalen
Ik heb enige weken aangegeven dat ik ook graag wil besparen op mijn energierekening van NLE . Volgens uw website zou ik daarover gebeld worden en eea in gang worden gezet. Heb nog geen enkele reactie ontvangen
Genoten van de voordelen van Ziggo en Eindhovens dagblad We willen graag van andere aanbiedingen ook gebruik maken
Fijn dat de krant goedkoper is.
Besparen is altijd mooi wij zijn 45 jaar lid van het brabants dagblad en ook mikrogids kro. en heb nog nooit wat aan korting of cadeau of boek gezien.
alle contacten met u waren prettig ,effectief en goed.
Kijk naar het rapport; ga zo door!!
Ik werd op straat aangesproken, dat ik flink kon besparen op het abonnement van mijn krant. Ik heb er na een leuk gesprek aan mee gedaan en alles is naar wens verlopen. Ik bespaar nu netto meer dan € 6 per maand, is mooi mee genomen
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.