Ik had 5 abonnementen opgegeven maar door omstandigheden is er nog maar 1 over. KCK abonn. opgezegd per 31-12-2017 Avrobode ,, KPN iTV wijziging herroepen daar spotify afviel. Zigo beeindigd ivm overlijden. Gelderlander loopt nog hoewel ik het wel lastig vind dat jaar- in kwartaal abonnement is gewijzigd.
Ik krijg de beloofde korting
Het duurde wel lang voordat ik bericht van KPN ontving maar het was in orde.
alles werd volgens afspraak afgehandeld
Sinds wij vorig jaar Prettig Lezen hebben, hebben we volop kunnen besparen dankzij jullie !!
Ik had geen korting gekregen op Brabants Dagblad en Ziggo en dat is door jullie opgelost.
Je bent niet alleen afhankelijk van prettigbesparen maar vooral van de provider, KPN
Alles prima.
Ik werd overvallen tijdens het boodschappen doen. Moeilijk om dan na te denken, maar het heeft wel een besparing opgebracht van zo'n 25 euro per kwartaal op de krant. Toch mooi meegenomen. Minpuntje: Inschrijving op straat werd niet direct teruggekoppeld via de e-mail. Oplichting is mogelijk met privacygevoelige gegevens!
ze hebben het voor mij in orde gemaakt. Ik heb er geen omkijken meer naar. Ik heb er geld mee gespaard.Zoals de naam al zegt het is prettige ervaring zonder rompslomp
De beloofde dienst werkt uitstekend. Wij hebben nog geen behoefte aan uw hulp gehad.
Natuurlijk weinig ervaring; vandaar ook service en bereikbaarheid n.v.t. We hebben een aanbod gekregen, geaccepteerd en het is o.k.
Alles ziet ergoeduit
Heb gewoon goede ervaring met Prettig Besparen.
Onze ervaring is dat we veel voordeel uit onze abonnementen krijgen. en dat de service goed is
Wij vinden deze besparing prettig en hopen er mee door te kunnen en mogen gaan.
Keurig, snel en duidelijk met goed resultaat
Het was een schok te ervaren dat in augustus al een bedrag van € 49,68 werd afgeschreven terwijl de korting van de krant weliswaar sneller inging maar de korting op de NCRV gids pas per 1 januari 2018! Logisch vind ik dat pas na of tegelijk met de korting het door Prettig Besparen percentage wordt afgeschreven. Een beetje spijt dat we hierin mee zijn gegaan.
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.