Fantastisch dat jullie dit in het leven hebben geroepen.
Ben tevrden
Ik had wat twijfels of de zaken goed bij de NRC en KPN zouden aankomen, maar dat is goed gegaan
Ik vind het een zeer goed initiatief. Ik geef alleen een totaal beoordeling, de andere zaken heb ik niet geheel in beeld.
We hebben twee abonnementen opgegeven bij u en van alle twee iets teruggekregen dus dank u
Ik heb een gesprek gehad met een van uw wervers dat was positief. Alleen jammer dat slechts twee abonnementen in aanmerking kwamen. Vedders heb ik geen contact gehad vandaar de drie antwoorden NVT
weinig ervaring, maar aangeboden diensten zijn perfect uitgevoerd.
Alleen korting op de krant,waardoor ik er niet mee doorga.
Zeer fijn en goed uit gelegd wat de aktie betekende voor mij . Dus een aan rader voor een ieder.
Blij dat wij hier aan mee gewerkt hebben
Ik werd door iemand in het dorp aangesproken en heb, na op het internet opgezocht te hebben, via Prettig besparen mijn kantenabonnement opnieuw afgesloten. Alles klopte, zoals beloofd.
Ik werd bij de Albert Hein aangesproken door een van uw medewerkers en was blij verrast. Ik kon me niet voorstellen dat me zomaar korting aangeboden werd. Je vraagt je toch altijd af wat de ander er beter van wordt en of er wellicht een addertje onder het gras zit. Tot nu toe is alles echter heel fijn en moeiteloos verlopen en het gaat me echt behoorlijk schelen in de portemonnee dus bij deze mijn hartelijke dank!
Goed initiatief. Voordelen bij recente KPN-aanpassingen lijken echter maar kortdurend te zijn.
Ik heb door jullie bemiddeling een voordelig abonnement op het Brabants Dagblad maar door mijn eigen laksheid maak ik niet genoeg gebruik van jullie diensten moet ik toch maar eens gaan doen.
geen contact met klantenservice gehad, dus ook geen oordeel over bereikbaarheid. In het algemeen tevreden over de kortingen.
Alles prima geregeld.
Een probleem werd snel en naar tevredenheid opgelost.
Heeft een besparing opgeleverd op de kosten van mijn abonnement bij Ziggo.
Wij waren zeer verbaasd over wat wij hebben bespaard. Zeker met de helft van het abonnement en alles in een pakket . Dank voor de goede bemiddeling! groet , A.Alting .
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.