Deze mensen denken echt mee!
Top bedrijf. Raad ik aan iedereen aan!
Goede en vriendelijke klantenservice!
Jullie zijn ambitieuze top ondernemers!
Prettig Besparen! Een goede en correcte bemiddeling. Veel succes voor en met het team. Go on!
prettig jong bedrijf met geweldige inzet eerlijk en open met goede initative ideen
Prima bedrijf, goede service. Doen wat ze beloven! Ik bespaar al enkele jaren veel geld op mijn Ziggo abonnement. Aanrader dus!
Wij zijn erg tevreden over Prettig Besparen. Binnen 6 weken hebben wij de beloofde korting gekregen en besparen we flink op onze krant en alles-in-1 pakket.
Wij zijn heel blij met Prettig Besparen. Bij vragen goed bereikbaar en alles is duidelijk gecommuniceerd.
Veel korting. Ooit eerst alleen voor mijn krant maar later ook internet en GWL. Transparant en duidelijk. Ik heb de keuze gemaakt om ieder jaar opnieuw hun de kortingen te laten regelen. Scheelt me weer jaarlijks overstappen en een hoop kopzorgen
Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed verder gehopen !
Gewoon een top service! Snel geholpen en aardige mensen daar. Scheelde mij 180 euro per jaar uiteindelijk.
Ik ben goed geholpen en lees nu mijn favoriete krant weer voordeliger. Ook heel fijn dat ze andere service aanbieden, zeer compleet.
Aangesproken in het winkelcentrum door een erg vriendelijke jongen. De korting op mijn krant en op Ziggo binnen de aangegeven tijd geregeld. Een betrouwbare organisatie. Ik raad het iedereen aan die al lange tijd vaste klant is!
Goed en eerlijk bedrijf! Je kunt er een hoop mee besparen
Prima geregeld. Korting was binnen enkele weken merkbaar. Aanrader!!
Ik kreeg prettig besparen pas geregeld in tweede instantie voor mijn Ziggo abonnement all-in-een (er was iets fout gegaan)
Wij hebben al 2x iemand ontmoet in het winkelcentrum in Rijen,eerst Joris,daarna Niels.Wij zijn daar zeer tevreden over.Bedankt voor de vlotte afwerking.
Het is zo, wat u hier boven over beschreef. Dat vaste klanten meer moesten betalen dan nieuwe klanten
REDELIJK
Snel geregeld Kreeg van BD snel de korting terug Hoop van Telfort en "Know How" hetzelfde
geen commentaar
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.