Ik ben erg tevreden en voel me bij jullie niet bedonderd!
Ervaren als een heel prettig gesprek met goede voorlichting.
Onze ervaring over prettig besparen ervaren wij als heel prettig. Ze bemiddelen voor je om zoveel mogelijk korting te krijgen. Zij zoeken echt alles voor je uit. Gewoon perfect en een aanrader.
Ik zou zeggen zo doorgaan.
Ruim voor de afloop van een abonnement word ik gewaarschuwd, zodat ik makkelijk kan beslissen over verlenging.
Goed ook. Onverwachts benadert, gevolg veel mailverkeer.
Prettig contact met goed advies bij mogelijke wijzigingen van lopende abonnementen !
Heel prettig contact. Vriendelijk attent en behulpzaam. complimenten.
In heb niet precies het overzicht wat jullie voor mij besparen.
Veel voordeel, probleemloze service
De personen staan je netjes te woord, met een goede dienstverlening. Zeer tevreden. Complimenten.
Betrouwbaar
Wij zijn erg blij met deze dienst, levert ieder jaar weer geld op.
makkelijk bereikbaar en alles zover ik kan zien geen klachten, met vriendelijke groet
Na contact opgenomen te hebben prima te woord gestaan. Duidelijke uitleg gekregen en nog tips ontvangen
Er wordt goed meegedacht met wat er mogelijk is bij onze abonnementen.
De hulpvaardigheid was goed
Prettig contact met Timo Plasmeijer. Niet opdringerig, luistert naar de klant. Komt zijn afspraken na en is betrouwbaar.
Goede en duidelijke uitleg gehad.
Netjes behandeld
De gesprekken met prettig besparen zijn luid en duidelijk, maar de tekst en de uit leg van bepaalde onderdelen zijn goed te begrijpen. we maken wel eens anders mee SUCCES MET ALLES
Het was prettig om iemand te spreken die je vaker hebt gesproken en prettig overkomt, tijd heeft voor vragen, antwoorden en uitleg.
Goede en heldere benadering ,uitleg, en natuurlijk mijn financieel voordeel.
fijn om op deze manier gebeld te worden
ben correct en snel geholpen
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.