Heel attent en vriendelijk
Informatief, eigen verantwoordelijkheid benadrukt, geen dwang, vriendelijk, uitnodigend.
Vriendelijk te woord gestaan goede uitleg
ik wil er voorlopig mee door gaan.
Ik ben ontzettend vriendelijk te woord gestaan. De medewerker dacht met me mee en was uiterst behulpzaam.
Mijn ervaring met prettig besparen is goed. Al een paar keer korting verkregen en nu weer korting aangevraagd. Nog even afwachten of dat gaat lukken.
zoals hierboven - met - de juiste toon tijdens telefonische informatie
Snel, deskundig advies
Fijn contact met goede uitleg.
goed geholpen
het scheelt in wat ik normaal moet betalen. ik hoop ook op een goede afloop met Essent want daar loopt mijn contract af volgende maand.
Mijn man vertelde dat hij een goed gesprek aan de telefoon gehad had. Dit ging over een nieuw energiecontract. Jullie legde uit, hoe moeilijk dit nu is om te regelen.
Betrouwbaar, komen de afspraken na, geven correcte informatie, nemen je werk uit handen. Wat het mij dan kost, dat betaal ik graag.
Wij zijn door Mark zeer goed voorgelicht omtrent diverse aangelegenheden waarop men kan besparen.
Zeer prettige ervaring mee. Telefonisch contact gehad met Mark. Hij heeft mij geholpen aan een mooie besparen. Bedankt!
Fijn dat er telefonisch contact mogelijk is.
Bedrijf wat goed voor zijn klanten waakt
attent
Fijn om met Prettig Besparen in zee te gaan
Goede uitleg, altijd bereid om voorstel toe te lichten
jaarlijks voordeel
Sinds enkele jaren hebben we BN de Stem via Prettig besparen. Ook voor energie kun je daar terecht. Prima dienstverlening.
Zeer goed.
Vorige week 2 keer contact gehad en de nodige tips gekregen!
Luijbenstraat 21
5211BS 's-hertogenbosch
Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.