Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief over Noorderzon Campers. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Velen beschrijven een soepel boekingsproces, behulpzame medewerkers en flexibiliteit. Samengevat blijkt uit de ervaringen een tevreden beeld van het bedrijf.
Als je daar daar een probleem hebt die je met de werkplaat moet regelen, zet je dan maar schap. Je moet dingen afspreken met mevrouw Jannie, en als je niet naar haar luistert, wordt er gedreigd met een zwarte lijst, Mevrouw Jannie beslist en je moet naar haar luisteren want anders wordt er gedreigd, ze zegt zelfs dat je blij moet zijn dat ze je plant. We zijn er zo van geschrokken dat we onze camper bij een ander bedrijf hebben ingeruild. Het lijkt wel een maffia praktijk. Mijn advies koop hier niks. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
17 July 2026
Sylvia
Raalte
Waardeloos hoe je als klant wordt behandeld. 2 jaar geleden een camper aangeschaft goed geholpen. Nu 2 jaar later de inbegrepen vochtmeting gehad en bleek dat er bij de garagedeur en de maxxfan een vochtprobleem zit. Hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt. Vervolgens worden we gebeld dat de deur niet op voorraad is. Factuur is al wel binnen bij het bedrijf, dus waarschijnlijk komt de deur de volgende dag of dag erna binnen. Hiervan zouden wij op de hoogte worden gehouden en zouden wij die woensdag of vrijdag erop een nieuwe afspraak hebben. Hierop hebben wij die 2 dagen vrijgehouden (genomen) Na 5 dagen nog niks gehoord dus dinsdags gebeld blijkt dat de deur al gewoon binnen was. Maar woensdag of vrijdag ging niet meer lukken, moest de maandag erop maar. Wij aangegeven dit kan niet ivm werk/afspraken. Dat was niet hun probleem of die datum of 2 weken later kregen we als antwoord van Jannie. Hierop een mail gestuurd of iemand anders ons kon helpen omdat we er met Jannie niet uitkwamen. Werden we gebeld door Jannie dat als Geert van deze mail zou weten we op de ZWARTE LIJST zouden komen. En dat we nog van geluk mochten spreken dat ze onze afspraak niet gewoon 2 weken later zou inplannen. Zo wordt er dus met klanten omgegaan daar als je een afspraak met de werkplaats moet hebben. Niet meedenken in oplossingen, maar gewoon voor het blok worden gezet.
17 July 2026
Priscilla
Beilen
Voor het eerst een camper gehuurd om twee weken rond te reizen met mijn echtgenoot en twee honden. Zeer tevreden met het gekozen model en alle informatie/communicatie vanuit Noorderzon Campers. Vriendelijk en professioneel begeleid tijdens het uitkiezen, ophalen en inleveren van de camper (half-integraal). Geslaagde vakantie waar wij konden genieten van de vrijheid en flexibiliteit op allerhande verschillende plekken. Zeker voor herhaling vatbaar.
30 June 2026
Claudia
Utrecht
Altijd correct geholpen en nette jonge Campers gehuurd
26 June 2026
Albert
Staphorst
Geweldig bedrijf, vriendelijke mensen in 1 woord een top bedrijf.
20 June 2026
Hielke Ylstra
Workum
We kregen een splinternieuwe camper mee van Noorderzon waarmee we twee weken konden proeven van het camperleven. Prima camper, de Sunlight T 68 C Adventure. Het was even wennen zo’n grote camper. We werden uitstekend ontvangen met koffie en kregen afoende info en inventaris mee. De tijd vloog en het inleveren verliep soepeltjes. We lunnen niks negatiefs noemen. Alles klopte. Noorderzon: aanrader.
15 June 2026
Willem
Ilpendam
Voor mij de eerste keer dat ik een camper huurde. We gingen naar Opwekking in Biddinghuizen. Bij een eerste keer huren is alles even uitzoeken maar we zijn uitstekend geholpen en hebben een goede uitleg gekregen. We zijn vriendelijk en goed geholpen. Noorderzon Campers is voor ons een betrouwbare partij gebleken.
29 May 2026
Margriet van der Veen
Drachten
Wij hebben met de huurcamper een fantastische reis gehad. Mooie ruime camper. Het is een aanrader en voor herhaling vatbaar.
9 May 2026
Janke
Balk
Voor alle onderhoud aan onze camper is dit een fantastisch betrouwbaar bedrijf
15 February 2026
W.Dijkstra
Bedum
Vandaag onze eerste reparatie aan onze Knaus-camper. Waterpomp vervangen. Lijkt een kleinigheidje, maar Knaus heeft het vervangen niet gemakkelijk gemaakt. Na filmpjes gezien te hebben op diverse sites toch maar bedacht om dit niet zelf te gaan doen, maar uit te besteden. Na de vervanging kregen we, na de rekening betaald te hebben, uitleg van de monteur die het klusje geklaard had. Hij vond het zelf ook een flinke klus en Knaus heeft dit niet handig in elkaar gezet. Prima toelichting. Heel erg aardig van Noorderzon Campers om de gerepareerde camper 'uit te leveren' door de monteur aan de klant zelf. Monteurs hebben er echt kijk op, want zij zien in feite alles. Zeer tevreden over Noorderzon Campers. De nota omvatte 5 kwartieren arbeid en na de filmpjes gezien te hebben en het verhaal van de monteur gehoord te hebben is dit alleszins redelijk. En.....Noorderzon, want ons betreft: wees zuinig op deze monteur.
5 November 2025
Arjen Pasma
Scherpenzeel
Alles keurig afgehandeld. Personenauto kun je veilig achter laten. Mensen zijn ontzettend aardig en duidelijk. We komen zeker weer terug.
29 October 2025
Dolf Brinks
nieuw Dordrecht
Het regelen van de camper was eenvoudig uit te voeren online. Het communicatie stuk van Noorderzon was helder en doeltreffend. We hebben een hele fijne tocht kunnen maken en zijn zonder problemen thuis gekomen. De camper maakte ons flexibel en heeft ons naar prachtige plekken gebracht
1 October 2025
Klaas Jobe de Lange
Zwolle
Voor de 2e keer hadden we een camper gehuurd bij Noorderzon. Deze konden we ophalen in Deventer bij Bas van Dijk. Toch een stuk dichterbij voor ons. Camper stond keurig klaar en onze auto konden we daar stellen. Bas had een goede uitleg over de camper van 1 jaar oud. We hebben lekker rond getrokken door Duitsland. Tijdens de reis nog contact gehad met Noorderzon met de vraag of we onze reis met een paar dagen konden verlengen en dat kon. We hebben er van genoten. Dank je wel Bas.
27 September 2025
Wim Korterink
Bennekom
Redelijk nieuwe camper gehuurd. Bij ophalen bleek de camper niet in orde. Het fonteintje gaf lekkage. Helaas bleek onderweg dat er helemaal geen water in de doucheruimte gebruikt kon worden zonder lekkage. Ook sloot de garagedeur en kastjes niet goed en was de hordeur vervangen door kattenstaarten. De auto werd in september verhuurd en had duidelijk een zwaar verhuurseizoen achter de rug. Bij terugkomst werd de camper nauwkeurig geïnspecteerd en vond men een minuscuul deukje. Als tegemoetkoming was bereid het eigen risico niet in rekening te brengen. Dat is 150 euro op een huurbedrag van 2400 euro en dus iets meer dan 3%… Natuurlijk worden de campers verhuurd om winst mee te maken. Het is ontzettend jammer dat men een camper verhuurd met non-conformiteiten en dan het wil afdoen met ‘schade’ die door mij gemist is bij aanvang huur of mijne inziens tot gebruikssporen hadden moeten worden gerekend als ik deze toch echt zelf heb veroorzaakt. Controleer de camper goed bij aanvang want het bedrijf doet dit bij inname minstens zo goed! Accepteer geen gebreken.
25 September 2025
Erik
Opende
Beste Erik,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat u tijdens uw reis hinder heeft ervaren van de punten die u benoemd.
Bepaalde dingen hadden anders gekund en daarvoor hebben wij u een compensatie van €150,- aangeboden. Wat betreft de hordeur: de hordeur van Bürstner is helaas niet leverbaar de afgelopen maanden. Om toch een oplossing te bieden dat er iets van een hor is, hebben wij gekozen voor de kattenstaarten als tijdelijke noodvoorziening. Dit is niet ideaal, maar wel de enige manier geweest om de camper toch functioneel te houden.
Wat betreft de lekkende kranen, naar ons inzicht was alleen de kraan bij de wasbak niet bruikbaar, in jullie vakantie is gebleken dat ook de douche niet functioneert. Dit vinden we vervelend, en daarom bieden we de compensatie aan van 150 euro.
De opmerking over het deukje willen we graag toelichten. Wij controleren onze campers zowel bij uitgifte als bij inname zorgvuldig. In alle eerdere formulieren van dit seizoen is dit deukje niet geconstateerd– wij missen dit niet zes keer achter elkaar. Daarom moeten wij er vanuit gaan dat de schade tijdens uw huurperiode is ontstaan. Hiervoor brengen we het eigen risico van 150 euro in rekening, dit verrekenen we met de compensatie.
Jammer dat dit keer de ervaring niet volledig naar wens was.
Met vriendelijke groet,
Jan-Maarten
Noorderzon Campers
Voor herhaling vatbaar.
17 September 2025
Rita
Leusden
Wij zijn 2,5 week weggeweest met een huurcamper. Naast dat ik erg tevreden ben over de prachtige camper die we meekregen, heb ik meerdere keren gevraagd om de huurperiode aan te passen. Hier gingen ze flexibel en begripvol mee om. Echt een voorbeeld van een goede klantenservice!
9 September 2025
Jurjen
Willemsoord
Mooie bu****per, goede service en vriendelijk personeel.
2 September 2025
Karin
Sneek
Wil graag camper kopen vandaar eerst 1 gehuurd maar was super ervaring de vrijheid is heerlijk
30 August 2025
Atte Van es
Rottum
Onze vakantie naar de Harz was top, mede dankzij de comfortabele Hooglander bu****per. Voorzien van alle gemakken en rijd bovendien soepel en is goed te maneuvreren en vooral te parkeren. De uitleg bij het ophalen was helder en duidelijk. Wij weten zeker dat de volgende keer weer bij Noorderzon gaan huren.
17 August 2025
Willem en Joyce
Dalen
Prima camper meegehad zeer tevreden
14 August 2025
Guus
Emmen
Helemaal perfect een camper gehuurd voor 2 weken, goed geholpen en veel informatie.
4 August 2025
Wilfred
Meppel
Twee keer gehuurd en beide keren waren was de camper niet in orde. De eerste keer deed de achteruitcamera het niet en de laatste meer 2025 was de huishoudaccu slecht met als gevolg dat off de grid camperen nier mogelijk was.
28 July 2025
Theo
Vijn
Jammer om te horen dat u 2 huurperiodes te maken hebt gehad met storingen.
Hoewel wij alleen maar jonge campers verhuren en veel aandacht hebben voor onderhoud, kan het altijd gebeuren dat iets niet meer werkt.
Het blijft uiteindelijk techniek.
Van de eigenaar hebben we begrepen dat de storing aan de accu bij het inleveren genoemd is en dat u helaas niet tijdens de vakantie contact met ons hebt opgenomen.
Dan hadden we het voor jullie tijdens de vakantie kunnen oplossen en dat hadden jullie Off-Grid kunnen kamperen.
Met vriendelijke groet,
Arjan - Noorderzon Campers
Wij hebben een bu****per gehuurd bij Noorderzon en dit is ons uitstekend bevallen. Voorafgaand kregen we uitgebreide instructie en ook het inlevereb verliep snel. Zeker voor herhaling vatbaar!
23 July 2025
Sido & Nynke
Sint Annaparochie
Een mooie ruime camper
7 July 2025
Mag Hietkamp
Leeuwarden
In juni 2025 heb ik voor de 3e keer bij Noorderzon een camper gehuurd, nu voor een 14-daagse reis naar de Britse eilanden. De kleine weggetjes daar maakten een kleine camper nodig; ik huurde een Carado met een lengte van 5.40 meter. Goed te doen.
30 June 2025
Jaap