Gewoonweg goed

Kordaat de storing verholpen

telefonisch netjes te woord gestaan. proberen de klacht zo snel mogelijk te verhelpen Goede adviezen werken netjes [alles wordt opgeruimd]

van info tot plaatsing: prima!

(Vak)kundige mensen.

Duurde lang en gedeeltelijk fout

Duurde veel te lang voor levering en plaatsing. Geleverde materialen klopten niet tijdens het plaatsen. Leek wel een haastklus. Even tussendoor.

uitstekende service ! vriendelijke en deskundige mensen !

Wij hebben alleen maar heel goede ervaringen met dit bedrijf! Wij kunnen en willen dit bedrijf zonder meer aanbevelen !

Prachtig rolluik geleverd en geplaatst

Ik heb bij Van de Wetering een elektrisch rolluik besteld. Deze is zeer snel geleverd in exact de juiste RAL kleur. Daarna is hij op professionele wijze geïnstalleerd en werkt perfect. En dit alles tegen een scherpe prijsstelling. Nogmaals bedankt!

Kwaliteit materiaal, goede service

Komt afspraken goed na, levert mooi werk. Ben zeer tevreden.

erg tevreden over geleverde producten; zonwering, rolluiken, hordeur en hor.

Gedegen vakmanschap, nette afwerking

Goed advies, zeer tevreden over geleverde werk.

Snel geplaatst.

Na het showroombezoek met goede uitleg snel geleverd en netjes geplaatst.

Netjes en snel vervangen

Oplossen piepend/knarsend geluid

Enkele maanden na plaatsing bleek garagedeur piepend/krakend geluid te maken. Na telefonisch contact is garagedeur keurig opnieuw afgesteld.

goede service

Wij zijn dik tevreden

Heel tevreden zeker een bedrijf om aan te raden

Een goed bedrijf

Denken met je mee als dat nodig is . Service is goed . Staan voor je klaar

uitstekende ervaring

altijd correct en vriendelijk

Meedenkend en persoonlijke benadering

Volop keus , alles naar wens bestelbaar . Goede service en vriendelijk personeel.

Fijn bedrijf

Hebben ons geholpen met nieuwe kozijnen, rolluiken en zonneluifel. Alles perfect en netjes geplaatst.

Komen afspraken zorgvuldig na en leveren prima werk voor een zeer redelijke prijs. Hebben al jarenlang ervaring met dit bedrijf.

Vlotte installatie

Product en montage naar volle tevredenheid.

Product en montage naar volle tevredenheid. Contact gezocht via de site, en geen reactie gehad. Daarna telefonisch en toen ging het wel goed.

Prima service en leveringen

Plaatsing van diverse rolluiken en een zonnescherm en het elektrisch maken van screen Allemaal naar volle tevredenheid

Levering conform afspraak. Goede kwaliteit. Buitengewone afterservice.

Vriendelijk en terzake kundig.

Prima producten en service!

Prima producten en service! Zeker aan te bevelen.

zeer tevreden

zeer goed uitgevoerd al verschillende jaren.

Daasdreef 1

5298 MK Liempde