Al jaren lang een betrouwbare partner

Minder vriendelijk als bij de eerste plaatsing

Bij de eerste plaatsing van het vorige huis ging alles van een leien dakje. Vijf jaar geleden. Nu bij het opmeten van het andere huis vond ik het bij het opmeten niet relax gaan. Kreeg er geen goed gevoel bij. Heb het daarom ook nog steeds niet laten plaatsen.

Ben goed tevreden

Snelle service

Snelle service, goede uitleg en hulp. Mooi gemaakt, goed advies en duidelijk wat de opties zijn voor bepaalde raam of deur. Veel keuze en er wordt goed meegedacht. Niet voor niets dat wij nu 3 jaar op rij opnieuw bij dit bedrijf uitkomen voor de zonweringen, rolluiken en deuren

Komt de gemaakte afspraken na

Komt de gemaakte afspraken na

Goede communicatie, prima afspraken

Vorige week kunststof kozijnen besteld. Worden over een paar maanden geplaatst. Marcel is een prettige en kundige man, denkt goed mee. Offerte en inmeten ging heel vlot. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf.

Tevreden

Ruim aanbod en heel tevreden met het uiteindelijke resultaat. De hordeur en het nieuwe zonnescherm.

Monteurs hebben netjes werk afgeleverd!

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Na telefonisch contact, is hr. Van de Wetering bij mij thuis geweest om duidelijke uitleg te geven, waarna ik mijn keuze heb kunnen maken.

Topservice

Uitstekende service

De klant is koning bij dit bedrijf!

Een fijn en betrouwbaar bedrijf, die hun afspraken altijd nakomen.

Zeer goede service

Nadat door de storm een afwerklat los was geraakt, werd er snel, vriendelijk en adequaat gereageerd. Nu hebben ze deze lat met kit vastgezet. Chapeau !!

Gewoon goede service

Komt bij afspraak netjes op tijd

service gericht bedrijf

Denken mee met de klant en leveren goed werk!

Goede afspraken, voor beide partijen tevreden.

Fijne mensen, die graag goed werk willen afleveren.

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Deskundig, betaalbaar en vertrouwd.

Komt afspraken na

Goed.

Prima werk geleverd

Goei werk

Mooi gemonteerd en functioneert uitstekend.

Goeie service goede kwaliteit

Kozijnen waren geplaatst echter na een paar dagen niet helemaal tevreden over een deur. Gebeld en kwamen meteen de deur nakijken en loopt tot op de dag van vandaag goed. Bedankt ...

Snelle en goede reputatie

Tevreden met de service. Zou ik zo weer voor terug komen. Hopelijk zijn er nog steeds kundige mensen in dienst.

Netjes afgewerkt komt afspraak na

Netjes en komt afspraken na

Goed en duidelijk

Goede communicatie, duidelijke uitleg, goed geholpen.

Bij service en onderhoud staat men altijd in dienst van klant

heel tevrede

goed werk geleverd