Goede prijs kwaliteit verhouding

vriendelijk personeel

Mooi product, voldoet geheel aan de wensen

ben erg tevreden met mijn overkapping die aangelegd is door Van de Wetering. Goede kwaliteit, goede service en goede afwerking. Wat ze beloven komen ze na!

Goed werk!

Na prettig verlopen eerste contacten, een heldere offerte ontvangen. Al onze vragen werden snel beantwoord, communicatie verliep prima. De kozijnen zijn vakkundig geplaatst, vriendelijke medewerkers en schoon achtergelaten.

snelle en goede plaatsing

Ben zeer tevreden .Prima advies.en plaatsing

Prima advies en plaatsing

Prima werk afgeleverd.

Goed werk geleverd, goede service en op een prettige manier.

Goede montage nette afwerking

De montage en afwerking vind ik heel netjes gedaan. Verder heb ik niets te klagen. Marcel bedankt voor de mooie bos bloemen!

was prima

Alles vakkundig gemonteerd

Harstikke tevreden met ons nieuwe rolluik

Een jaar geleden hebben wij een rolluik laten plaatsen voor de woonkamer. Er moest wat extra werk gedaan worden omdat er een halletje voor het huis staat. Hier moest een stukje loodslap aangepast worden om het rolluik te kunnen plaatsen. Er is zeer netjes gewerkt. De elektrische bediening binnen is netjes aangelegd. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie nieuwe duurzame dakkapel.

Een bestaande dakkapel gerenoveerd en voorzien van een kunststofkozijn en helemaal opnieuw geïsoleerd. Keurig afgewerkt alles. De dakkapel kan er weer jaren tegen en is onderhoud vrij.

Uitstekende montage, onduidelijke communicatie

Montage is prima gedaan, alles werkt naar behoren. Prima personeel. Echter zijn er in de communicatie met de eigenaar geen duidelijke afspraken nagekomen. Jammer

Goed geadviseerd, netjes ingemeten en snel en netjes gemonteerd

Na een goed advies is er ter plaatse ingemeten en netjes gemonteerd. Ons nieuwe zonnescherm gaat soepel heen en weer en klappert niet.

Fijn en netjes!

Zeer fijn bedrijf, goed advies, meedenkend en alles netjes opgehangen! Ook nazorg is prima, zonnescherm was een klein beetje scheef gezakt tijdens de winter, hebben ze tussendoor even recht gehangen, hangt nu weer top!

Het product, de prijs en de uitvoering is goed.

Het hele proces van kennismaking in de showroom, het inmeten van de rolluiken en kozijnen en de plaatsing ervan hebben wij als prettig ervaren. Alles is op de afgesproken tijd geplaatst en werkt zoals verwacht.

Goed werk geleverd, aardige werknemers

Negatief beeld van dit bedrijf

Onsympathieke man, absoluut niet vriendelijk en kort af.

slechte ervaring als dealer van unilux

mijn hordeur van unilux was kapot, laten maken en vlgns unilux 5 jaar garantie maar uiteindelijk viel het niet onder de garantie van unilux vlgns een eigen onderzoek van unilux, voor mij nooit meer unilux en van de wetering. een medewerker vanvan de wetering zei ook eerst dat het onder de garantie valt, niet dus

Super fijne screens

Super fijne en snelle montage

Kunstof kozijnen kozijnen 9 jaar geleden geplaatst

Op zich zijn we heel tevreden met de geplaatste kozijn, maar het hang en sluitwerk is niet geschikt voor het fijnstof wat wij van de snelweg over krijgen. Daardoor hebben wij van de Wetering al diverse keren moeten terugvragen omdat de ramen niet meer open of dicht te maken zijn. Hij kan voor dit probleem geen oplossing vinden en heeft de reparatie al een keer in rekening gebracht. De laatste jaren sluiten we de ramen daarom maar gedeeltelijk af en openen ze zo weinig mogelijk. Het raam in de badkamer hadden we een kleine en een grote kierstand. Na reparatie bleek het boutje waarmee de kleine kierstand vastgezet dol en is het betreffende blokje niet teruggeplaatst. We kunnen de kleine kierstand sindsdien niet meer gebruiken. De hefbomen van de ramen in de keuken, de ouderslaapkamer, de kleine slaapkamer voor en de slaapkamer achter kunnen niet meer volledig vergrendeld worden. Overschakelen van kierstand naar volledig open is daardoor lastig. Van de Wetering is een aardig ondernemer, maar hij laat mij wel met mijn probleem zitten en geeft mij de schuld van het forceren van het open en sluitmechanisme.

Prima service!

Alles snel geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Verschrikkelijk

Mijn wensen werden niet mee genomen De eigenaar irriteerde zich al als ik iets vroeg! Paar maanden geleden is de schuifdeur kapot gegaan en ook hier kreeg ik geen reactie van Heel jammer maar niet aanteraden

Goed afspreken en servers en kwaliteit

Mooi geheel

Mooie uitstraling maar deur liep op dorpel waardoor deze licht beschadigde. Dit zou worden opgelost maar moest iets voor worden besteld. Helaas is dit nu al meer dan een jaar geleden en Pieter vertelde wel dat dit " binnen was", en zijn wij nog steeds in afwachting. Wij ervaren zeker een fijn contact.

Dat is lastig want het is jaren geleden

Die ene ervaring was prima, maar wel heel wat jaartjes geleden dat iemand van van de Wetering hier is geweest om een raam kozijn te repareren.

Van intake tot en met plaatsing : TOP

Prettige mensen die zich in de wensen van de klant uitstekend inleven en duidelijke afspraken maken/

Daasdreef 1

5298 MK Liempde