Goede informatie en adequaat handelen bij niet goed sluiten van de garagedeuren.

Zie bovenstaande opmerking

Tevreden!

Van de Wetering heeft bij ons het dakraam, de voordeur en de garagedeur geplaatst. Bij alle 3 moesten ze terugkomen voor een aanpassing, maar evengoed waren ze er snel en nu erg tevreden.

Goed contact.

Keurig netjes zonnescherm opgehangen. Fijne mensen.

Goed product en goede service,

Wij hebben bij van de Wetering rolluiken gekocht en zelf geplaatst met goed en kundig advies van hun ,ook de nazorg is prima...en de rolluiken op zonnecel werken perfect

Het vervangen van een metalen garagekanteldeur door een sectionaal deur is perfect uitgevoerd.

Afspraak is afspraak

Bij van de Wetering denken ze in oplossingen. Na het opmeten van de rolluiken, zei Marcel dat de zonnepanelen misschien wel eens te weinig zonlicht op konden vangen I.v.m. de overstek van het dak. En dat de accu dan extra met een kabel bij geladen moesten worden. Hij adviseerde om er andere panelen in te zetten, die bij daglicht al goed functioneren. Bedankt voor het goede advies!

Klantvriendelijk

Kwaliteit

Precies zoals afgesproken geregeld

Komen afspraken 100% na, en zijn pas tevreden als de klant dat ook is!

Volhouden tot alles oké is.

In eerste instantie was verkeerd geleverd door de fabrikant. Van de Wetering bleef tot alles naar wens was. Het even geduurd maar uiteindelijk is alles prima geregeld en gemaakt

Prima mooi

Rolluiken gekocht via firma van de wetering , superblij hiermee. Goede afspraken die ze goed nakomen. Netjes gemonteerd. Kortom wij zijn uiterst tevreden

Goed luisteren naar onze wensen

Geweldig. Duidelijke afspraken. Achteraf nog wat geleverd moeten worden en dat verliepook super!

Heel goed

Uit stekende na zorg als er iets niet goed werkt

netjes

Alles netjes gemeten en gehangen, Geen lange wachttijden.

Zeer goede kwaliteit en service

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Afspraken werden goed nagekomen, kwaliteit is prima en het werk is netjes afgeleverd.

Kwaliteit en service top!

Wij hebben zonwering ,een hordeur laten plaatsen, en een rolhor in bestelling. Uitstekende voorlichting en service, kwaliteit in materiaal, probleempje naar tevredenheid opgelost.

uitstekende service

Mijn ervaring is heel goed en de service is top zelfs na ca. 1.5 jaar wordt er geluisterd als je denkt dat er iets niet goed is.

Vakwerk

De nieuwe voordeur incl pui is schitterend geworden. De service is goed, ze leveren vakwerk en de communicatie verliep prettig. Kortom: echt een aanrader!!

Goede service, professioneel advies en toch persoonlijk. Mooie luiken!

Opdracht prima uitgevoerd, klantvriendelijk en technisch goed.

Netjes gewerkt ,en keurig afgewerkt

Keurig nagekomen wat er af gesproken is . Netjes gewerkt .en betaalbaar

prima geholpen

Probleem is goed verholpen

Prima en snelle service

Had problemen met bestaande screens, prima opgelost

Keurig afgehandeld

Alles netjes opgeruimd en de horren keurig afgestdd en lid.

Ben zeer tevreden rolluik werkt perfect

Hartstikke fijn geholpen.

Fijn geholpen bij zowel mij als bij mijn moeder. 5 sterren.

Daasdreef 1

5298 MK Liempde