we hebben een super feest gehad. Complimenten aan de bedieniing
Een fijne sfeer en gastvrij en zeer klantvriendelijke bediening. Prima verzorgd warm en koud buffet. De communicatie liet niets te wens en over.
gasten waren zeer tevreden over eten en drinken en de sfeer en de prachtige lokatie fam. Boosveld.
Ervaring was zeer positief. Alles keurig verzorgt, lekker en gevarieerd. Aandacht richting de gasten zeer attent. Zeker een aanrader.
We hebben een heel fijn feest gehad en zijn zeer tevreden over de communicatie en de gemaakte afspraken
gezellig en goed verzorgd
Uitstekende bediening zoals alles. Zeer goede reakties van de genodigden.
Alles tot in de puntjes is verzorgd. Erg goed personeel. Vriendelijke ontvangst en fijne communicatie vooraf.
Bijzonder prettige voorbespreking, goede uitleg, prettig ontvangst op de dag zelf. Wij en de gasten hebben genoten van de prima accommodatie en de plezierige bediening. Verder is alles volgens afspraak nagekomen. Prima locatie om een gezellig feest te vieren.
Wij hebben al heel veel verschillende soorten feesten en partijen daar gehouden en het is daar uitstekend kan niet beter vandaar een 10 want we komen er altijd terug dat zegt al genoeg.
Het was in 1 woord fantastisch!
normaal die ik niet mee aan dergelijke testen. In dit geval maak ik graag een uitzindering op deze regel. Wij kunnen Logtenberg Feest en Sfeerlocatie meer dan aanbevelen
Wat een super goede verzorging! We zijn erg blij met het verloop van onze trouwdag, bedankt!
Wij hebben een erg mooi , gezellig feestje gehad. Leuke, goede verzorging en prachtige locatie. De reacties van de genodigden was overweldigend positief.
We kijken terug op een mooi en gezellige feestmiddag. Alles klopte, we hadden prachtig weer, konden heerlijk buiten zitten in de tuin, de verzorging was prima, het buffet en de toetjes waren heerlijk, we hebben genoten, hoorde dit ook van onze gasten. Nogmaals onze dank.
Tuinzaal en tuin een fantastische locatie. Bediening uitstekend en het buffet zag er zeer verzorgd uit en smaakte heerlijk. Kortom, een bijzonder goede locatie om een feest te vieren.
Gezellige locatie voor een informeel feest. Afspraken worden nagekomen in een ongedwongen sfeer.
Zeer gezellige locatie goede bediening, vriendelijk. Goeie kwaliteit van het gebodene, zeker aan te bevelen.
Prima locatie, puike organisatie.
Onze ervaring is: Een zorg minder wanneer je een feestje bij 'Feest en Sfeerlocatie Logtenberg' hebt besproken!
naar onze mening wordt een feest hier tot in de puntjes verzorgd.
Alles top georganiseerd! Vooral gasten die hier niet uit de buurt komen waren verrast door jullie prachtige locatie en de attente bediening.
16 mei hebben jullie ons 50 jarig huwelijks feest prima verzorgd.