nog niet eerder een tweedehands fiets gekocht zonder hem gezien te hebben. Even gebeld om wat informatie te krijgen. Zeer vriendelijk te woord gestaan, dat geeft meteen een goed gevoel. Keurig zoals afgesproken geleverd. FIETS ZIET ER HEEL GOED UIT!!!! Heel blij mee. Dank je wel voor de goede service.
Ebike ingeruild voor een topfiets van hetzelfde merk. Ook nu weer een bijzonder plezierige ervaring met Van Beek
prima servicen en nakomen afspraken
Goede service ,en zeer bekwaam personeel.Fijne zaak om zaken te doen
Al jaren voor ons een fijne winkel met goed advies en service
Het is hen er veel aangelegen om en tevreden klant te behouden. Met veel moeite is bij de fabrikant een goede coulance verkregen. Wij zijn spinnend tevreden.
Duidelijke communicatie en komen afspraken na.
Dit was de tweede fiets hier gekocht. We werden wederom zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Prijzen zijn prima en ze komen alle afspraken na. Aanrader dus !! Mvg John de Vries
Netjes voorgelicht over de fiets en zelfs nog fiets in de auto geladen.
Damesfiets aangeschaft. Goede prijs/kwaliteit van de fiets. Vriendelijke medewerker.
Wij zijn goed geholpen voor de fiets van onze zoon. De fits die hij mooi vond zat niet helemaal lekker, maar een ander zadel erop en hij is perfect! We komen al jaren bij van Beek's rijwielhandel en zullen dit ook blijven doen
Altijd aardig personeel, je wordt er super geholpen.
ik had mijn e bike kapot de accu van Bosch deed het niet meer bij mijn vorige fietshandelaar moest ik aan een nieuwe accu van 800 euro maar bij van Beek is hij keurig in orde gemaakt voor 195 euro van Beeb is nu mijn nieuw fietsen maker bedank voor de snelle hulp
Bedankt voor de positieve beoordeling en ervaring bij ons, fijn om te horen dat we uw nieuwe fietsenmaker mogen zijn, u bent van harte welkom.
Prima en snel geholpen
Prima in orde gekomen.Achterrem deed het niet meer meer is goed gerepareerd
Komen afspraken na. Dus dat is super.
Veel keus!! Ook in gebruikte fietsen voor een nette prijs.. en zeer vlot geholpen!!
Komen afspraken na en een goede inruilwaarde van oude fiets. Goede uitleg over de aangekochte E-bike.
Vriendelijke ontvangst en alles netjes volgens afspraak
Ik ben goed voorgelicht over de kosten en de mogelijkheden. De behandeling/benadering was prettig, en de fietsen zijn goed gerepareerd. Bedankt voor alles en groeten van Leo Ebbers, Ruige Velddreef 50 3831 PG Leusden
Goed en vlot geholpen. Prima advies en goede service.
Technisch uitstekend onderlegd, vriendelijke mensen.
In eerste instantie probleem niet goed verholpen, terug gegaan en gratis goed gerepareerd.
Mooie winkel voor iedereen die een fiets zoekt
Ik was de afspraak vergeten. Werd netjes gebeld en heb daarna meteen de fiets gebracht. Snel en duidelijke service en dank voor jullie flexibiliteit! Wim
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen