Goede service en vriendelijk personeel . Wij komen er zeker weer terug

Netjes opgelost

Netjes opgelost

• Advies

Nieuwe fiets gekocht. Net eerste beurt gehad. Alles weer strak gezet. Keurig gedaan.

Professioneel en vriendelijk geholpen

• Advies

Geweldig leuk zaak met goede service

Ik ben heel erg fijn geholpen. Ruime keuze in nieuwe en gebruikte fietsen. Allemaal in goede staat. Ik mocht verschillende fietsen uitproberen. Na mijn keuze werd deze helemaal afgesteld op mijn lengte. En werd de fiets op afspraak thuisbezorgd. Helemaal top!

• Advies

Super ervaring met Van Beek fietsen zoals altijd. De afspraak maken gaat super makkelijk, de intake is goed, de info over wat er moet worden gemaakt is duidelijk en het sms’je als de fiets klaar is met vermelding van de kosten zorgt dat je niet voor een verrassing staat. Na jaren klandizie zijn we nog steeds blij met Van Beek.

Mooie fietsen

Vorige week nieuwe fietsen besteld via Van Beek's Rijwielhandel. Mooie fietsen, tegen een gunstige prijs.

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

Gastvrij Vriendelijk Denken in oplossingen

Vakbekwaam en zorgvuldig

Zeer goede service

Correcte afspraken Altijd leenfiets beschikbaar.

• Advies

Vriendelijk, helpt mee denken, klant gericht

Heel fijn bedrijf. Voor het eerst geweest maar wat een goede indruk. Ze denken mee met de wensen. Ze nemen de tijd voor je. Super

• Advies

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Alleen maar goede ervaringen

Zeer goede service

Zeer klantvriendelijk en kundig personeel

• Advies

Mooie winkel met leuk en vriendelijk personeel

Wij hebben hier 2 fietsen gekocht na aanraden van mijn ouders. We zijn zeer vriendelijk en netjes geholpen. Top winkel!

• Advies

eerste indruk positief vriendelijke ontvangst heel gemoedelijk en duidelijk

sorry dat ik nu pas reageer, heb met griep op bed gelegen. 1e indruk heel tevreden ik zou de rijwielhandel ook aan bevelen bij mijn vrienden en kennissen heb gisteren mijn eerste rit gemaakt, ben tot nu toe heel tevreden. mvr Eestermans

• Advies

Goede service en vriendelijk personeel

Fijne hulp bij het zoeken van een fiets. Ik mocht als ik wilde gerust een rondje fietsen om te kijken of de fiets bij mij paste.

• Advies

Het super goed ik heb veel plezier van mijn fiets

Super goed ik heb veel plezier van mijn fiets

• Advies

Prima zaak. We werden goed geholpen. Er was een lader met kapot snoer,kreeg direct een andere. Fietsen zagen er goed uit en rijden prima. Enige minpuntje is dat er geen gegevens over de fietsen bij zat. Hoe oud de fietsen zijn,is het de eerste of tweede accu. Los van dit alles zijn we tevreden.

• Advies N.v.t.

Word goed geholpen.

Er wordt hard gewerkt om het werk zo goed mogelijk te doen!

Prima geregeld allemaal

Goede service en een hartelijk ontvangst bij de werkplaats. de serves beurd zal goed zijn uitgevoerd dat vertrouwen heb ik in dit team. ER waren geen bijzonderheden te melden , ze hebben alles nagelopen. Ik dacht eigenlijk dat de eerste twee service beurten gratis waren, maar daar heb ik mij kennelijk in vergist. maar we zijn in het geheel zeer tevreden

• Advies

Veel keus, goede service iets uitgebreide uitleg zou een tip zijn

Veel keus

• Advies

Ondanks een misverstand, toch alles weer keurig geregeld

Fiets weer als nieuw vanuit de werkplaats.

• Advies

Goede service, mooie fietsen voor nette prijs

Goed en snel geholpen, door vriendelijke verkoper die meedenkt in oplossingen

• Advies

Geen garantie ondanks pdf voorwaarden Kreidler fabrieksite

Hallo Ondanks pdf voorwaarden garantie Kreidler 10 jaar frame garantie wordt het het afgeschoven met reden, geen onderhoudsboekje fiets, fiets is afgeschreven en zadelpen staat te hoog waardoor frame scheurt. Tja met zulke reden moet je geen 10 jaar garantie beloven op frame van fietsen! En volgende keer de juiste frame maat adviseren bij verkoop fiets. Fiets 9 jaar en 11 maanden uit.

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen