Vriendelijke en kundige medewerkers. Goede voorlichting over je aankoop .
Mijn zoon had een lekke achterband, lukte hem zelf niet om te repareren, ivm elektrische fiets, weggebracht, werd geadviseerd om de buitenkant ook te vervangen. Prijs van 85 euro voor binnen en buitenband vervangen en arbeidskosten vind ik flink aan de prijs eerlijk gezegd. Maar vriendelijk personeel, snel gerepareerd en mogelijkheid om vooraf, online, in de winkel of bij ophalen te betalen.
Fiets gebracht voor een storing en deze is weer gerepareerd.
Uitstekende service, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan!
Werden goed geholpen!
De 1e service beurt voor mijn Batavus altura. Alles weer perfect geregeld en ook weer fijn om leenfiets mee te krijgen. Zeer tevreden.
Zeer klantvriendelijk personeel.
Ik ben erg tevreden over het contact met Van Beek. Daarnaast ben ik niet tevreden met mijn tweedehands fiets. Het grootste probleem is heel netjes en vlot afgehandeld maar de fiets kraakt en tikt nog.
Na een ongeval met de fiets. Fiets opgehaald en na reparatie weer terug gebracht. Ik ben zeer tevreden!
Prima geholpen met de aanschaf van 2 nieuwe fietsen.
Alle tijd en aandacht bij keuze maken van een zadel, erg prettig geholpen!
Garantie op de fiets is ook echt garantie! alles word kosteloos gemaakt of vervangen en leenfiets nooit een probleem. super vriendelijk personeel!
Fijne zaak prettig geholpen en een grote keuze aan fietsen
Prima ervaring, goed te woord gestaan en goed geïnformeerd.
Dankbaar voor de geboden oplossing! (Mijn electrisch schakelsysteem was stuk en niet meer leverbaar. Deze is vervangen door een handgeschakeld systeem waardoor mijn fiets weer jaren mee kan! Heel blij mee!)
Kwamen 2 fietsen inruilen en werden prima geholpen. Gastvrij ontvangen, alle tijd, duidelijke uitleg, word goed naar de klant geluisterd. Prima inruil prijs gekregen. 1 week later kon ik mijn nieuwe quic e bike ophalen en wat een geweldige fiets. Ben er heel erg blij mee.
Fietsen zijn weer als nieuw,na onderhoudsbeurd.
Goed advies ivm aankoop e-bike ivm iets zwaardere motor
Fijne ervaring met medewerkers, zijn coulant !! Zeker aan te bevelen !!
Geweldig personeel, meedenken met het kopen van de nieuwe fiets. niks opdringen en goeie prijzen voor kwaliteit fietsen.
Goede service en goede uitleg en instructie aan de fiets en goede rondleiding
Goede service bij uitkiezen van een nieuwe fiets, zeer tevreden.
Altijd vriendelijk ontvangst, veel keuze in nieuwe fietsen, goede service.
Aardige en kundige verkoper. Geen opdringerigheid of flauwekul… Gewoon goed!
super geholpen ,behulpzame mensen
Verbindingsweg 29 A