Goede ervaring altijd goed geholpen
Netjes en snel geholpen zeer klant vriendelijk.
Uitstekend geregeld, keurige servicebeurt en gemelde probleem prima verholpen. Meedenkende en vriendelijke medewerkers.
Zeer goede service
De verkoper liet ons rustig een keuze maken voor een tweedehands e bike. Hij droeg vervolgens twee fietsen de trap af en liet me buiten fietsen. Na ruim een week was de fiets gereed en werd keurig afgeleverd. Een mooie gazelle met de nodige trapuren, maar ziet er als nieuw uit.
Goed bedrijf met goeie mensen geeft goeie service. Leggen uit wat er aan de hand is en wat ze gaan doen
Wilde oude fiets inruilen, was geen probleem. Nieuwe fiets gekocht, maar wilde bij nader inzien toch de oude fiets houden. Dit was allemaal geen probleem! Vriendelijke en vlotte contacten.
Goede service vriendelijke personeel l
Found the bike online paid for it and received it a couple of days later condition was exactly as on the pics
Wiel van kruiwagen had een lekke band. Was binnen een paar uur klaar! Oorspronkelijk werd gezegd dat het wel een paar dagen kon duren. Was blij verrast
Er werd mij deskundig advies gegeven en problemen werden snel opgelost. Prijs komt goed overeen met de service
Uitstekend geholpen bij het uitzoeken van nieuwe fietsen. Vakkundig personeel. Mogelijkheid tot het uittesten van verschillende fietsen. Zeer klantvriendelijk.
Heel aardig personeel Goede service en aandacht voor de klant Heel erg blij met de fiets Schone toilet en lekkere koffie Is fijn als je van ver komt Wij hebben 45 minuten gereden
Je leert een bedrijf pas kennen wanneer er zich problemen voordoen. Zo'n probleem had ik. Ik kan niet anders zeggen dan dat van Beek zuch van haar beste kant heeft laten zien.
Ze zijn heel behulpzaam geven je goederaad
In 1 woord geweldig
Wij zijn op een zaterdag ochtend Wezen kijken naar een fiets. Werden zeer goed ontvangen en de werknemers die ons hielp was zeer behulpzaam. Wij hebben de fiets gekocht. Prijs kwaliteit is top. Als wij weer een fiets gaan kopen gaan we zeker weer naar van Beek's.
Je wordt er altijd vriendelijk geholpen.
Erg fijn bedrijf. U roept wij draaien. geen stress, want een leenfiets is er altijd!
Vorige maand voor de eerste maal daar geweest naar horen van anderen hoe goed en groot die is Wat ik bij andere niet kon vinden vond ik daar meerdere stuks Ik kan het zeker aanbevelen
Op zoek naar een 2e hands fiets. Van Beek heeft een hele zolder vol. De keuze is reuze. Extra service: mijn mandje werd er meteen even opgezet. Helemaal top.
Erg goed geholpen heb veel plezier van mijn nieuwe fiets.
Wat ons betreft de laatste fiets van de Accell groep (Batavus, Gazelle, Sparta en meer). Leveren blijkbaar geen kwaliteit meer die 10 jaar meegaat. In ons geval zelfs geen 5 jaar. Reparatie viel tegen omdat het door Accell geleverde reserveonderdeel (zogenaamd Batavus) erg afwijkt van het origineel en slecht op kleur gespoten is. Door de afwijking moesten we ook betalen voor extra nieuwe onderdelen waardoor de reparatiekosten de helft (50%!) hoger uitvielen. Hulde voor de coulance van Van Beek! Van Beek bevelen we aan, Accell groep niet.
Deze mensen weten waar ze het over hebben. Luisteren goed naar de wensen van de klant.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen