Zeer goede service. klaar terwijl U wacht. Complimenten !
Heel net en vriendelijk bedrijf.
Ik ben net als de vorige keren prima geholpen.
Fantastisch
oke prima wim fiets meer dan ik had verwacht , dus super groetjes henny
Het was weer helemaal top!!!!!!
Prettige voorlichting en verstand van zaken.
Klant vriendelijke netjes bezorgd over het ophalen en weer terug brengen wel fijn dat u even van tevoren een belletje geeft
Heel goed geholpen en advies
Bestelling op internet https://www.vanbeekfietsen.nl gedaan. Een tweedehands fiets bestellen ging zeer makkelijk En op de afgesproken dag geleverd. Fiets heeft wat lakschade maar dat herstel ik wel en de fiets rijdt als een zonnetje, Ja ik ben tevreden met deze fiets.
Zeer positief, makkelijk contact te maken. Geduldig en behulpzaam personeel.
Wij hebben voor de derde keer de fietsen gekocht bij van Beek. Wederom een succes vakkundige mensen en ook nog een klantvriendelijk!!!!!
Fijne service, de medewerker nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit.
Heel fijn om zaken te doen.goede en fijn personeel
Vriendelijke ontvangst en goed advies over een goede gebruikte fiets vor mijn vrouw. Na een proefrit keuze gemaakt en tevreden naar huis. We verwachten veel fietsplezier.
Vriendelijke mannen staan altijd direct voor je klaar, en als even moet wachten lekker bakje koffie.
De fiets voor m'n dochter konden we 2 dagen eerder ophalen dan afgesproken en is goed afgesteld. En de fietsen maker heeft ook nog mee geholpen om de fietsendrager af te stellen.
Goed geholpen met keuze, goede service. Aardig personeel
Kom zeker nog een keer terug wordt met je meegedacht.
Ik ben meerdere keren heel goed geholpen, ondanks drukte nemen ze de tijd voor je. Enige wat ik nog zou kunnen aangeven als verbetering is wanneer je een keuze gemaakt hebt en een fiets wil kopen dat er ergens een plek is in het gebouw om samen even rustig te kunnen zitten. Want Gegevens invullen en mogelijke onderhandelingen of vragen worden aan de balie gedaan waar ook andere klanten bij zijn of staan te wachten , dat geeft een bepaalde druk. Als je apart kan zitten kunnen alle details en rustig nagelopen worden. Verder absoluut een aanrader
Goedendag Wouter, Fijn dat je de tijd heb genomen ons een reactie te geven. Goed om te lezen dat de aankoop en werkwijze je goed is bevallen. Met de tip over een plek om even rustig te zitten en de aankoop te bespreken gaan we aan de gang.
Super fietsje gekocht! Helemaal blij mee. Gelijk mee naar huis gefietst. Fijne fiets bij fijne winkel voor fijne prijs!
Duurde beetje lang voordat problemen opgelost werden dat kwam ook door Batavus en Shimano.
werd vriendelijk en correct geholpen en een snelle service
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen