wij zochten een tweedehands fiets en kwamen bij van Beek een ruime keuze tegen, kijken proefrondje en gelijk meenemen
Je wordt meteen te woord gestaan als je binnenkomt. Iedereen zegt je gedag. Ze weten wat ze het over hebben! Top!
Ik zocht een kinderfiets, werd vriendelijk met goede uitleg over de juiste maat.
Fiets is gemaakt, blijkt zelfs onder de garantie te vallen. Dat is netjes nagetrokken en geregeld. Goede afspraken gemaakt, lijntjes zijn kort.
Een fiets voor groothandelsprijs en dan toch even nalopen en netjes maken. Snel en met omruilgarantie. Dat vind ik echt goede service.
Goede fiets gekocht bij deze firma . Kleine puntjes nog waaronder , scheur in ketting kast deze was met taairips vast gemaakt , de computer van de fiets was een lipje afgebroken . En achterspatbord zat een scheur in . Aangezien ik zelf monteur ben heb ik dit zelf kunnen repareren . Maar ben tevreden over de kwaliteit en de goede service Mvg Elvis
Goedendag Elvis, bedankt voor je reactie.. Spijtig om te horen dat de fiets met enkele gebreken aan kwam, fijn om te horen dat je de fiets zelf heb kunnen herstellen. Mocht je toch problemen ondervinden dan horen we het graag.
Goede service en de fiets op tijd klaar. Alleen het geluid van de motor is niet minder geworden. Wel gevraagd om na te kijken.
Je word er erg vriendelijk en netjes geholpen
Goede service, snelle support bij problemen of onderhoud.
Gratis 1e onderhoudsbeurt van nieuwe ebike. Prima uitgevoerd. Alles in orde. Je krijgt een appje als fiets klaar is.
Zie boven
Alles is goed geregeld en een duidelijke uitleg. Komen de afspraken goed na en goede service.
Ik ben tevreden over snelheid en hoe ik geholpen werd
Zie boven
Supersnelle service!
goed en snel geholpen
ik ben prettig geholpen. een afspraak maken gaat goed maar er zit een aardige tijd tussen, maar alles is perfect verlopen
Zeer attent en klantvriendelijk
Wordt goed geholpen en op een rustige manier uitgelegd hoe de fiets werkt
Mooie nieuwe winkel met ruim aanbod ook van tweedehands fietsen
Eerlijk en betrouwbaar!!!! Zeer klantvriendelijk. Bij het brengen van een defecte elektrische fiets die NIET bij hun gekocht was, direct een elektrische leenfiets meegekregen. Daar waar wij eerder te horen kregen bij de dealer dat er een nieuwe motor in moest, hebben deze professionals het probleem op kunnen lossen door een stekker te reinigen en opnieuw goed te plaatsen. Chapeau!!!
Mijn fiets is voor reparatie 2 weken in de werkplaats geweest. Er was een stekkertje los geraakt , dus een kleinigheid. Jammer dat het zo lang duurde maar het is toch goed gekomen.
Mijn fiets was binnen 1 dag klaar
1e onh beurt nieuwe fiets. Prima geregeld. Melding gemaakt van storende rammel rondom trapas, niet verholpen. Dat is dus punt van aandacht: “klacht” kan vaag zijn, bel dan even voor de duidelijkheid. Maar overall prima tevreden hoor, prima Fietsenmaker. Klacht wordt alsnog onder garantie verholpen. Dus top.
Goedendag Albert, hartelijk bedankt voor de terugkoppeling en je reactie. We zullen je advies ter harte nemen en natuurlijk alsnog deze klacht verhelpen.
zeer goed
Verbindingsweg 29 A