Ik ben meerdere keren heel goed geholpen, ondanks drukte nemen ze de tijd voor je. Enige wat ik nog zou kunnen aangeven als verbetering is wanneer je een keuze gemaakt hebt en een fiets wil kopen dat er ergens een plek is in het gebouw om samen even rustig te kunnen zitten. Want Gegevens invullen en mogelijke onderhandelingen of vragen worden aan de balie gedaan waar ook andere klanten bij zijn of staan te wachten , dat geeft een bepaalde druk. Als je apart kan zitten kunnen alle details en rustig nagelopen worden. Verder absoluut een aanrader
Goedendag Wouter, Fijn dat je de tijd heb genomen ons een reactie te geven. Goed om te lezen dat de aankoop en werkwijze je goed is bevallen. Met de tip over een plek om even rustig te zitten en de aankoop te bespreken gaan we aan de gang.
Super fietsje gekocht! Helemaal blij mee. Gelijk mee naar huis gefietst. Fijne fiets bij fijne winkel voor fijne prijs!
Duurde beetje lang voordat problemen opgelost werden dat kwam ook door Batavus en Shimano.
werd vriendelijk en correct geholpen en een snelle service
Deskundig advies door een van de medewerkers, keurige winkel met zeer ruime keus in fietsen.
Correct en netjes geholpen.
Wat je verwacht van een fietsenmaker! Leenfiets gekregen voor best n langere tijd en reparatie goed uitgevoerd. Had graag nog ff gehoord wat er nu precies was gedaan, maar dat wist de medewerker niet te vertellen. Anders 5* gekregen
prima ervaring met uitstekende service
Zeer tevreden Reparatie (garantie tijd) zeer goed verholpen De ondersteuning van de fiets werkt weer perfect.
Een accu laten reviseren! Maar mochten we een andere fiets willen aanschaffen en of voor onderhoud kan het zo maar zijn dat we daarvoor naar Voorthuizen gaan.
Voor onze zoon zochten we een fiets. In de winkel werd goed meegedacht welke fiets geschikt zou zijn. Onze zoon is heel blij met zijn nieuwe fiets die precies was wat hij in gedachten had!
zeer goede communicatie op alle gebied
Fietsen waren eerder klaar dan beloofd.
We kregen alle tijd om de kinderfiets uit te proberen. En de tweedehands fiets is netjes afgeleverd. Vriendelijke benadering, met koffie en chocomel.
Gewoon goede service
Goede uitleg bij aanschaf van een e bike..
Door de ruime keuze eerst goed kunnen testen welke e-bike het beste beviel. Vriendelijk personeel en prima inruilbedrag voor oude fiets.
Mooie, ruim opgezette fietsenwinkel met veel keuze. Goede hulp en advies van personeel. Aardig en klantvriendelijk.
Behulpzaam, vriendelijk, nam alle tijd om baar ons te luisteren. We werden serieus genomen met de klacht over de fiets.
Gewoon goed en vriendelijk geholpen
Goed advies gegeven bij het kiezen van e-bike. Bij aankoop daarna, meteen concreet afspraak gemaakt wanneer fiets opgehaald kan worden, en perfect nagekomen.
Wij werden goed en geduldig geholpen en kregen alle tijd om proefritten te maken engte kiezen. Bij aflevering kreeg ik uitgebreide uitleg.
Wij komen graag bij van Beek! Vriendelijke mensen, veel kennis, ruime keuzs en een geweldige service! Wij raden van Beek bij iedereen aan!
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen