Reparatie was goed, prijs vond ik ook best wel hoog
Top geregeld
Zoals al jaren goede service en advies daarom blijven wij klant ook al wonen wij in Hilversum
Accu na 2 jaar uitval gratis gereviseerd
Ze doen wat ze beloven. Altijd goeie service en duidelijke afspraken.
No nonsense winkel.
Word goed geholpen!
komen afspraken na en doen wat ze beloven
Printplaat Accu stuk. Jammer dat het niet in feb 2025 is opgelost! Toen is volgens van beek de accu gereviseerd!
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling, dit waarderen we heel erg. Helaas konden we in dit geval in februari nog niet zien dat de printplaat defect zou gaan in juli. Het blijft een stukje techniek in de accu, en dit staat ook los van de accucellen. Wat wel jammer is, is dat u niet vermeld dat we de kosten van deze reparatie zijn uitgevoerd tegen kostprijs omdat wij het ook voor u heel spijtig vonden. Ondanks dit weer veel plezier met de fiets gewenst.
We hadden een paar maanden geleden een fiets gekocht en die beviel toch niet, dus een andere fiets gekocht en de andere fiets ingeruild en een goede prijs voor gekregen. Prima service en fijn geregeld.
Alles goed
We hadden voor het aanschaffen van een fiets voor onze zoon al op de website gekeken. In de gigantische mooie showroom vondt hij al snel wat hij mooi vondt. 2 fietsen en getest en de fijnste uitgezocht. Na 1,5 week fiets hij nu met trots op z'n nieuwe mountainbike.
Fiets opgehaald na een reparatie van een vreemd gat in mijn velg. Daar hadden we het nog even over, waarna de medewerker zei “ valt dat niet onder de verzekering”? Zelf nooit aan gedacht, maar hij heeft het ter plekke geregeld. Heb hier nog geen uitsluitsel over, maar ik ging met een blij gevoel weg. Heel goede service!
Grote collectie en goed advies
Een ruime keus dus gegarandeerd slagen als je op zoek ben naar een nieuwe of gebruikte fiets.
Waren voor het eerst bij jullie en zijn super goed geholpen en allemaal even aardig dus echt top!
Alles goed opgelost en netjes geholpen
Dus niet helemaal lekker afgeleverd! Spatbord zat los en achterrekje!zullen wel te druk zijn!
Goedendag Frans, Bedankt voor je reactie, spijtig om te horen dat de fiets niet juist is afgeleverd. We streven er altijd na om alles netjes en goed af te leveren maar ook wij blijven mensen, excuus voor het ongemak. Even oplossingsgericht: is het voor nu opgelost of heeft de fiets nog aandacht van ons nodig? We horen het graag. Groeten, team van Beek
Van Beek denkt met je mee en doet er alles aan om de klant tevreden te stellen.
De verkoper gaf mij goede informatie
Klein probleem met de versnelling volgende dag fiets weer klaar
Ik bel zij doen het
Vo de website een afspraak gemaakt voor reparatie van mijn fiets, kreeg daarna een mailtje dat er eventueel ook eerder plek was dan de gemaakte afspraak en dat ik hem voor reparatie ook eerder langs kon brengen. Een leenfiets is beschikbaar indien gewenst. Vervolgens keurige gebeld over de kosten indicatie en wanneer de fiets klaar was. Mooie werkplaats en heel vriendelijk personeel. Nu weer lekker aan het fietsen!
Van Beek is erg professioneel maar blijft persoonlijk en gewoon. Zeer goede voorlichting over de verschillende fietsen met alle voor en nadelen.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen