Eerlijk en betrouwbaar!!!! Zeer klantvriendelijk. Bij het brengen van een defecte elektrische fiets die NIET bij hun gekocht was, direct een elektrische leenfiets meegekregen. Daar waar wij eerder te horen kregen bij de dealer dat er een nieuwe motor in moest, hebben deze professionals het probleem op kunnen lossen door een stekker te reinigen en opnieuw goed te plaatsen. Chapeau!!!
Mijn fiets is voor reparatie 2 weken in de werkplaats geweest. Er was een stekkertje los geraakt , dus een kleinigheid. Jammer dat het zo lang duurde maar het is toch goed gekomen.
Mijn fiets was binnen 1 dag klaar
1e onh beurt nieuwe fiets. Prima geregeld. Melding gemaakt van storende rammel rondom trapas, niet verholpen. Dat is dus punt van aandacht: “klacht” kan vaag zijn, bel dan even voor de duidelijkheid. Maar overall prima tevreden hoor, prima Fietsenmaker. Klacht wordt alsnog onder garantie verholpen. Dus top.
Goedendag Albert, hartelijk bedankt voor de terugkoppeling en je reactie. We zullen je advies ter harte nemen en natuurlijk alsnog deze klacht verhelpen.
zeer goed
Zeer goede service. klaar terwijl U wacht. Complimenten !
Heel net en vriendelijk bedrijf.
Ik ben net als de vorige keren prima geholpen.
Fantastisch
oke prima wim fiets meer dan ik had verwacht , dus super groetjes henny
Het was weer helemaal top!!!!!!
Prettige voorlichting en verstand van zaken.
Klant vriendelijke netjes bezorgd over het ophalen en weer terug brengen wel fijn dat u even van tevoren een belletje geeft
Heel goed geholpen en advies
Bestelling op internet https://www.vanbeekfietsen.nl gedaan. Een tweedehands fiets bestellen ging zeer makkelijk En op de afgesproken dag geleverd. Fiets heeft wat lakschade maar dat herstel ik wel en de fiets rijdt als een zonnetje, Ja ik ben tevreden met deze fiets.
Zeer positief, makkelijk contact te maken. Geduldig en behulpzaam personeel.
Wij hebben voor de derde keer de fietsen gekocht bij van Beek. Wederom een succes vakkundige mensen en ook nog een klantvriendelijk!!!!!
Fijne service, de medewerker nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit.
Heel fijn om zaken te doen.goede en fijn personeel
Vriendelijke ontvangst en goed advies over een goede gebruikte fiets vor mijn vrouw. Na een proefrit keuze gemaakt en tevreden naar huis. We verwachten veel fietsplezier.
Vriendelijke mannen staan altijd direct voor je klaar, en als even moet wachten lekker bakje koffie.
De fiets voor m'n dochter konden we 2 dagen eerder ophalen dan afgesproken en is goed afgesteld. En de fietsen maker heeft ook nog mee geholpen om de fietsendrager af te stellen.
Goed geholpen met keuze, goede service. Aardig personeel
Kom zeker nog een keer terug wordt met je meegedacht.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen