top
Super aardige bezorger
Alles naar wens verlopen.
Heel tevreden
Prima zaak, vriendelijk en goed
Kon de fiets gelijk brengen, leen fiets gekregen en gebeld wanneer de fiets klaar was. Top geregeld !
wij zijn uit Ermelo al jaren klant
Mijn E bike voor onderhoud en een modificatie gebracht. Er is goed naar de fiets gekeken,verrassend dat kleine ontbrekende en uitgedroogde afdichtrubbers vervangen zijn.
Gewoon prima
Mooie elektrische fiets gekocht en kortgeleden weggebracht voor de gratis onderhoudsbeurt. Elektrische leenfiets mee gekregen. Top
Goede servies en wordt goed geholpen
Dat is voor derdekeer koop ik fiets voor mijn en mijn kinderen. Ik ben heel tevreden met ze als klant vriendelijkheid en betrouwbaarheid
Alles klopt afspraak maken even helpen fiets uit de auto halen, berichtje als hij klaar is alles klopt!
Klantvriendelijk en goede service
De fiets die ik heb gekocht was absoluut in goede staat zoals mij telefonisch was beloofd.
Top bedrijf
Het is fijn wanneer je een afspraak bericht krijgt als reminder Het is ook prettig wanneer je een appje krijgt wanneer de fiets weer klaar is! alleen een beetje jammer dat dan de betaallink niet werkt ;-)
Goedendag, Heel erg fijn dat u werkwijze prettig en duidelijk vind, super.. Wat betreft de betaallink, als u ons accepteert als contact dan zal het in het vervolg wel goed gaan en kunt u de link gebruiken. Tot de volgende keer, groeten van Beek's Rijwielhandel.
Problemen met onze duofiets werden goed opgelost. Ondanks dat het even zoeken was waar de probleem precies vandaan kwam hadden we toch vlot onze fiets weer terug. Fijn want nu kunnen we tochtjes maken op deze fiets.
Fiets voor onderhoud gebracht , rijd en ziet er weer als nieuw uit! Echt top!
hou het bij een redelijke prijs
Persoonlijk advies en goeie service en hele aardige mensen. Een echte aanrader voor iedereen om hier je fiets te kopen, dikke 10....!
Beetje jammer dat het een aantal weken duurde voor ik terecht kon voor een servicebeurt. Maar ben super geholpen, keurig overleg over de kosten voor ze gingen repareren. Kon er conform afspraak netjes op wachten, want ik woon niet meer in de buurt.
We hebben een goede ervaring gehad. De accu van onze sparta fiets deed het niet goed, Binnen een week was er een nieuwe accu. Goed geregeld.
Super tevreden over de service die ze aanbieden. Door corona en andere omstandigheden mijn fiets nooit voor een eerste beurt kunnen brengen. Na drie jaar eindelijk van onze kant de mogelijkheid en tot mijn vreugde, was deze beurt beschouwd als een eerste beurt. Nogmaals heel hartelijk dank.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen