Heel fijn geholpen en een goede inruil prijs voor mijn fiets

• Service N.v.t.

super geholpen

Lekker vlot en klantgericht schakelen. Groot assortiment en vakkundige, betrouwbare mensen.

• Advies

fantastisch, snel, vriendelijk geholpen!

Bij binnenkomst werden we meteen vriendelijk aangesproken. Op de plek waar we moesten wezen voor een tweedehands fiets werd al snel duidelijk welke fiets het zou worden. We mochten hem meteen proberen. Nog geen kwartier later was alles geregeld, tot en met de bezorging een paar dagen later aan toe. Wat een service!

Zeer vriendelijk geholpen.

2 fietsen voor service beurt gebracht . Netjes en vriendelijk geholpen . Fietsen weer tip top in orde netjes schoon afgeleverd. Bedankt

Vakkundig en klantvriendelijk

Wij hebben twee fietsen ter controle bij van Beek gebracht en hebben dit als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren. Wij zijn vakkundig geïnformeerd wat er aan de fietsen heeft plaatsgevonden. Alles volgens afspraak verlopen. Wij kunnen van Beek aan een ieder zonder gêne adviseren.

• Advies

Ontzettend veel keus en prima geholpen. Wij zijn tevreden

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen met het aanschaffen van een elektrische bakfiets.

• Advies

Prima geregeld netjes opgehaald en thuisgebracht Gr

Tevreden

Goed geholpen en vakkundig te woord gestaan, tevreden.

Goede fietsenmaker

Goed advies en begeleiding.

UItstekend!

Ik ben vanaf het begin super fijn geholpen. Medewerkers zijn aardig. Nemen de tijd om je te helpen en denken mee. Zelf de 1ste service beurt is snel en goed verlopen. Krijg netjes een whatsapp bericht met wanneer de fiets klaar staat voor ophalen. Voordat we bij Van Beek de fiets gekocht hadden, hebben we meerdere winkels bezocht. Maar doordat de medewerkers niet klantvriendelijk waren en totaal niet mee denkend met de klant waren we al snel weer weg.

• Advies

Hele goede service en vriendelijk en meedenkend personeel!

Net als de voorgaande keer weer uitstekend geholpen. Mijn bakfiets remt weer naar behoren, en ik kreeg zelfs een electrische leenfiets mee :)

• Advies

Goed geholpen, aardig personeel, goede service. Fijn bedrijf.

• Advies

heel vriendelik en vlot geholpen

goede deal kunnen maken

Voelt vertrouwd

Altijd gezellig. Leuk personeel goed geholpen. Warm welkom met koffie. Goeie service

Super service

Nadat mijn nieuwe accu van de fiets na een half jaar niet deed wat je zou mogen verwachten heeft Van Beek's Rijwielhandel een nieuwe accu geplaatst binnen zonder moeilijk te doen.

• Advies N.v.t.

Top geholpen

Prima geholpen en prima service

• Advies

Goede tweede hands fiets netjes afgeleverd

Via website besteld. Fiets komt overeen met afbeelding en fietst prima. Netjes opgeknapt. Wij zijn er blij mee.

• Advies N.v.t.

Een betrouwbare zaak!

Vriendelijk en deskundig personeel. Ik werd telefonisch op de hoogte gebracht van extra reparaties die nodig bleken, met daarbij een scherpe indicatie van de kosten. Fijn om even overleg te hebben!

prima en vriendelijk

prima fietsenzaak, veel op voorraad en vriendelijk geholpen. Waar veel fietsenzaken in de buurt een 'niet elektrische' fiets niet hebben / niet willen of kunnen leveren, bleek Van Beek deze gewoon op voorraad te hebben. De zaak zit op een plek waar je het niet verwacht, maar goed geholpen en fiets gekocht. Aanbod tweedehands is hier ook goed, dat is ook een plus. Afhandeling verder prima en vriendelijk, no-nonsense. zeker aan te bevelen!

• Service N.v.t.

prima contact en prima service

Klantgericht en doelmatig.

Telefonisch afspraak gemaakt, tandem waarvan de ondersteuning niet meer werkte gebracht, leen E-bike om weer thuis te komen, telefoontje bij gereed zijn, op de leenfiets terug, tandem was in orde gemaakt en zelfs volledig opgeladen. Rekening, nee hoor, dit is service. WAT EEN SERVICE!!

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers

Altijd vriendelijk en behulpzaam, duidelijke uitleg wat er gedaan is.

• Advies

Super snelle goede service en voor een kleine prijs

Kreeg ook nog goed advies om m’n fiets zelf te onderhouden

• Advies

Prima service voor electrische fiets

De reparatie worden voor uitgevoerd, met een appje weet je dat hij weer klaar staat. Leenfiets staat klaar. Dit weliswaar met het goud pakket bij aanschaf, maar juist dat is een ideale service voor scholieren.

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen