Super goed

Goede service . Erg klantvriendelijk

Vertrouwd bedrijf

Eerlijk en oprecht bij rijwiel zaak v. Beek Voorthuizen

Klantvriendelijk en professioneel geholpen

Zeer vriendelijke benadering, verkoper nam de tijd en gaf alle aandacht. Zorgvuldig en erg vriendelijk, transparant, geen gladde verkooppraatjes

• Advies

Als klant ben je hier het allerbeste uit!

Bedankt voor de goede zorg, wederom zeer goed geholpen bij deze fiets-specialist. Of het nou enorm druk is of wat rustiger de klant staat centraal, altijd goed.

Zeer goede service!

Heb een tweedehands fiets gekocht. Zeer prettig geholpen in het uitkiezen van de fiets. Kreeg een mail dat de fiets klaar stond. Toen ik de fiets kwam ophalen wederom zeer prettig geholpen. Alles werd uitgelegd en toen tot slot het zadel op de goede hoogte gezet. Dus al met al een heel fijne ervaring. Zal mensen ook absoluut "van Beeks rijwielhandel" aanbevelen!

• Advies

Wij zijn op een professionele en plezierige wijze geholpen.

Lees bovenstaande zin

Zeer snelle koop!

Heb via de app contact gehad over de fiets, over wat voor mij de prijs zou zijn (woon niet echt in de buurt voor onderhoud). Dus kreeg een nette prijs, en heb de fiets de volgende dag gehaald!

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

Goede service Duidelijk uitleg van de reparatie Had alleen geen bericht gekregen dat de fiets klaar was

• Advies

zeer vriendelijk en vooral kundig personeel

klantvriendelijk en terzake kundig.

• Advies

Snel het probleem voor mijn vakantie opgelost

Prima geregeld.

• Advies

Goede service en aandacht voor de klant

Zowel advies als service waren goed. Vriendelijk, hulpvaardig en kundig. In alle rust tot de juiste keuze kunnen komen, het mogen uitproberen en een medewerker die de tijd nam voor ondersteuning. Bovendien vond ik de tarieven (meenemen handelprijs) prettig.

Top geregeld

• Advies

Uitstekend geholpen, en erg leuk team

Zoals altijd, goede hulp, service, en een erg vriendelijk team. Staan altijd voor je klaar. Mijn complimenten!

Goede ervaring

Als we wat hebben met de fiets en komen zonder afspraak zijn we altijd welkom en als er tijd is helpen ze gelijk alles het verhelpen is in een korte tijd

Top service!

Altijd een Welkom - gevoel!

• Advies

Tevreden goede uitleg en service

Veel keuze in fietsen, vriendelijk en snel geholpen

• Advies

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen.

Fijne winkel met groot assortiment en vriendelijke medewerkers met verstand van fietsen en goed advies.

• Advies

prettige ontvangst en snelle service

Er was geen verbinding tussen de accu en display. Het was erg druk bij van Beek,maar ik mocht mijn e-bike toch komen brengen. Einde middeag kreeg ik een telefoontje dat de fiets klaar was. Display tegen garantie omdat het binnen de 2-jaar was. Jammer dat ik de montagekosten wel moest betalen,zijn nog in onderhandeling.

netjes en vlot geholpen

nette en duidelijke uitleg. groot assortiment. snel geleverd

Hele goede service

Wij kopen al jaren onze fietsen bij Van Beek. Hele fijne zaak.

Duidelijk en fijn bedrijf

Goed en fijn bedrijf met een zeer groot aanbod voor iedereen. Fijne mensen die goede informatie geven en met goed overleg veel mogelijk is. Gewoon een fijn bedrijf.

• Service N.v.t.

Ik ben prima geholpen !!!

Vriendelijk behulpzaam een goede uitleg enz !!!!

• Advies

Super snel goede aandacht en snelle sevice

Erg goed geholpen

Verbindingsweg 29 A