Kreeg goede service

Fantastisch geholpen

Opzoek naar elektrische fietsen, kwamen wij vanuit ons vakantie adres bij van Beek terecht om informatie op te doen en wat testritten te maken. Zo tevreden naar huis, dat we besloten ook hier te kopen. Snelle en correcte service. Top!

• Advies

Hele goeie service en vriendelijk personeel

Goeie service en professioneel en vriendelijk personeel

Snel verholpen

Was alleen lekke band

• Advies N.v.t.

Prima geholpen en aardig personeel

Fiets ingeruild, goeie prijs voor teruggekregen. Fijn geholpen ook bij aflevering. Jammer dat de info van de fiets niet helemaal klopte verlichting gaat namelijk wanneer het donker wordt vanzelf aan. Ach men heeft ook zoveel fietsen staan dat je hiervan in de war raakt

Aanschaf 2e hands elektrische fiets

2ehands elektrische fiets gekocht. Deze ziet er nog zeer goed uit. Op 1 ding moet er echter gelet worden bij de verkoop. Dit betreft de uitleg van de fiets. Nu wordt deze door de verkoper aan gezet maar als je thuis bent en hem uit zet kregen wij in eerste instantie de fiets niet meer opgestart. Dan in internet toch handig

Snel en flexibel

Tweedehands fietsje gekocht, dat in no-time werd opgeknapt toen bleek dat het een verjaardagscadeautje was.

Super goede service

Correct

Deskundig betrokken en betrouwbaar

Vriendelijk personeel en lossen de mankementen deskundig op

• Advies

Goed geholpen, echt tijd voor je...

Onderhoudsbeurt E-bike Perfect gedaan

Heel tevreden

Goed advies en vlotte service.

• Advies

Mooie zaak en goed advies

Vriendelijk ontvangst en een mooie zaak.Gingen eens kijken voor een ebike èn gingen met 2ebikes weer naar huis.Aardige mensen.goed advies.heb nog geen ervaring met hun service maar dat zal ook wel goed zitten.succes van Beek.s

• Service N.v.t.

Fijn geholpen en prima service!

Tweede hands damesfiets gekocht, fijne hulp bij aankoop, en prima service achteraf bij opbouwen krat en kinderzitjes. Veel verschillende mensen en toch ging de communicatie goed! Well done!

Prima, geholpen.

Een fijne medewerker die ons heeft geholpen bij de aankoop van een fiets.

Goede service8

Zijn zeer correct en goed geholpen.

• Advies

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Alles tot tevredenheid uitgevoerd, zonder extra kosten.

• Advies

Een keurig netjes en schoon bedrijf.

Een bedrijf waar je van op aan kan. Een man een man een woord een woord.

• Advies

Keurig geholpen, mooie fiets!

Voor mijn dochter een mooie Batavus gekocht. Netjes geholpen, tevreden over de aankoop en de fiets!

betrouwbaar

Heel goede service en meendenkend met de klant.

• Advies

Goed geholpen door iemand die verstand heeft van e bike’s

goede ervaring

Onverwachts mijn accu kapot, gebeld voor afspraak, volgende dag kon ik de fiets brengen en kreeg een leenfiets mee. Accu werd onder garantie vervangen en twee dagen later kon ik mijn fiets weer ophalen. alles top geregeld.

Slecht

De afspraak was dat mijn fiets op maandag 5 juni tussen 8 en 18uur bezorgd zou worden. Ik heb daarvoor een vrije dag moeten nemen,maar er kwam die dag geen fiets. Om half zes gebeld,bezorger was niet bereikbaar. Op dinsdag om 8,45uur werd ik gebeld dat de bezorger voor de deur stond met mijn fiets. Moest ik van m'n werk terug naar huis. Ik had hierover geen bericht gekregen. Ik vind het schandalig dat ik zo behandeld ben door het bezorgbedrijf,niet hun afspraak nakomen,niet laten weten wanneer de fiets wel bezorger wordt, het heeft me wel een vrije dag gekost!!! Dit gaat puur over de bezorgdienst en niet over de rijwielhandel. Over de fiets ben ik zeer tevreden

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen