Wederom een fiets gekocht, prettige medewerkers, mooi aanbod en goed advies. Binnen een kwartiertje was de keus gemaakt en reed ik even later met mijn "nieuwe" fiets weg. Tot de volgende keer
electrische fiets onderhoud, fiets is weer als nieuw.
Zie hierboven
Op de vraag naar een gebruikte e-bike werden alleen merken en prijzen genoemd. Door de veelheid van merken kwam de keus tenslotte op een Gazelle. Geen nadere uitleg over het merk werd gegeven. Ook na de korte proefrit werd weer niets gezegd over de Gazelle Ultimate. Helaas bleek na de koop, dat bij de reeds bestaande ANWB-verzekering een tweede slot noodzakelijk was. Het verloop van de transactie was teleurstellend. Na een telefoongesprek is een slot voor de helft van de prijs toegezegd.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw reactie, spijtig om te horen dat de aankoop niet naar wens is. Zelf kan ik het verloop van het verkoopgesprek heel anders herinneren, we hebben meerdere fietsen en modellen bekeken en u gaf zelf aan dat de Gazelle Ultimate bij de ANWB heel goed uit de test kwam. Toevallig hadden we deze staan, in goede conditie en mevrouw heeft deze uitgebreid getest. Na een tevreden testrit de inruil besproken en tot een overeenkomst gekomen, ik had het idee voor beide partijen een tevreden uitkomst. Na het weekend telefonisch contact gehad en ik kan natuurlijk niks doen aan de eis van u eigen verzekeringsmaatschappij dat men een tweede slot vraagt, dit wordt nu bij bijna alle maatschappijen gevraagd vanwege de diefstalcijfers. Uit coulance u nog 50 % korting geboden op dit slot om toch met u mee te denken. Helaas niet naar wens, al ben ik wel van mening dat we vanuit ons alles er aan gedaan hebben om u en uw vrouw tevreden te stellen. Groeten, Henk
Prima geholpen gratis leenfiets top
Geweldige zaak met vriendelijke en deskundige medewerkers.
Goed geholpen, mijn zoontje wist wel wat hij wilde en ze hadden een fiets die hij mooi vond, paar rondjes over het terrein gefietst en besloten het te doen, kreeg een paar dagen later een berichtje dat de fiets klaarstond, ze hadden hem netjes nagekeken en 2 nieuwe banden erop gelegd, kan hij er een mooi poosje tegen
Luisteren goed naar je en ze zeggen gewoon zoals het is
Fijne service!
Leverdatum kon last minute aangepast worden en telefonische vragen over specificaties van de fiets worden op een klantvriendelijke beantwoord.
Netjes geholpen en netjes behandeld zeer te vreden
Prima ontvangst duidelijke omschrijving van de probleemstelling en goede afhandeling.
Super goede service, heel behulpzaam en ontzettend aardig personeel
Super geholpen
Altijd behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Je voelt je als klant gehoord en dat vind ik heel belangrijk.
goede service en prima contacten
Alleen maar positief
Twee ebikes gekocht en oude fiets ingeruild. Goed geholpen door de heren. Geen gladde verkoop praatjes maar gewoon eerlijk advies in een informele sfeer. Bij ophalen nemen ze de tijd en stellen alles netjes af naar je wens en postuur en monteren de accessoires direct op je fiets. Keurig.
Plezierige winkel, ruim assortiment, vriendelijke medewerkers en een goede service. Mijn vaste rijwielhandel.
Prettige omgang met klant. Luistert en adviseert goed naar de klant. Binnen een zeer korte tijd komen we bij elkaar, qua fiets, wensen en uiteindelijk de prijs. Heel fijn.
Fietsbeurtje
bijzonder positief
Vlotte bediening komt zijn afspraken goed na
Onverwachts een reparatie aan de fiets nodig. Was de volgende dag al mogelijk. Fiets weer gemaakt en in overleg de dingen gerepareerd die nodig waren
Goed geholpen, duidelijk advies en uitstekende service.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen