Een klantvriendelijke behandeling, waarbij vakkundig advies wordt gegeven. De afspraken zijn betrouwbaar, kortom een super goede rijwielzaak.
Je wordt er goed en fijn geholpen. Niks is te gek
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen Zeer tevreden ,top bedrijf!
Mijn fiets is de accu-aansluiting helaas kapot. Goed uitgelegd wat de opties waren waarna ik heb besloten een nieuwe fiets juist bij jullie te kopen omdat de service goed is.
Vriendelijk geholpen
Uitgebreid assortiment
Goede service, goed advies
Bij het aanschaffen van de nieuwe fiets goed geadviseerd, flexibel in levertijd. De sfeer in het bedrijf voelt goed aan
Fijne mensen die er de tijd voor nemen om als klant te woord te staan
Mooie winkel met ruime keus en goede bediening.
Kom er reeds jaren en werd en wordt altijd keurig geholpen , ze zijn altijd vriendelijk , hebben grote vakkennis en goede service , problemen worden altijd snel opgelost !
Alles keurig volgens afspraak
Mocht een proefrit maken en heel prettig geholpen en goede adviezen gekregen en tot koop besloten. Ruim 2 weken eerder fiets kunnen halen dan de planning was. Kortom heel fijn allemaal en super blij met mijn nieuwe fiets.
Al jaren klant bij van Beek. Altijd goede service Vriendelijk personeel En komen afspraken na. Mooie winkel ga zo door. Toppy! Complimenten voor jullie allemaal.
Goede oplossing gevonden voor het probleem mbt de fiets! Prettige medewerkers in deze zaak!
Wordt goed geluisterd naar je wensen, prijstechnisch en model technisch. Veel kunnen proberen. Nemen de tijd om je te adviseren. Zeer tevreden!
Prettig geholpen, correcte aflevering.
Alles gerepareerd, fiets gepoetst en weer als nieuw, thx voor vlotte service
Prima geholpen.snel gemaakt,betaalbare prijs
Ik ben een tevreden klant ook al heb niet mijn fiets bij jullie vandaan prima geholpen
we werden vriendelijk ontvangen en geholpen
Fijn dat ik een elektrische leen fiets kreeg. Fiets goed nagekeken, alleen jammer dat er niet geluisterd werd nav mijn accu, maar dat is toch goed gekomen.
Vriendelijk Duidelijke informatie Goed advies Prettige afhandeling
Een goede begeleiding bij het zoeken naar een e-bike. We mochten veel e-bikes proberen en kregen veel advies en informatie.
Toen ik jullie belde voor een afspraak duurde het nog 3 weken voor er plek was. Dit vond ik erg lang. Ik kreeg een Leenfiets mee. Die helaas lek ging. Jullie waren erg behulpzaam en brachten mijn fiets de volgende ochtend direct terug zo dat ik naar mijn werk kon. Dat vond ik een fijne service! Het tingeltje in mijn achter wiel is niet helemaal weg.. Misschien 1 of 2 spaken overgeslagen toen de service beurt zo snel moest? Vriendelijke groet Ceesje Apostolakis
Goedendag, Hartelijk dank voor de positieve reactie en waardering, wat betreft de spaken bent u van harte welkom in de werkplaats zodat we hier nog even naar kunnen kijken.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen