Vriendelijk personeel.behulpzaam, nemen de tijd

Vriendelijk.adviserend . Helpt met oplossingen

• Advies

Écht, niets op aan te merken!! Héél fijn!!

Héél fijn geholpen, het was best druk, maar toch alle aandacht voor ons.

• Advies

Goede uitleg en service. Fiets voor mijn vrouw gekocht en in overleg de dag afgesproken wanneer deze gehaald werd. Er waren geen verborgen kosten of iets en de fiets zag er netjes uit. Als tip is een stukje extra altijd fijn als klant. Onlangs een auto gekocht en daar zat een strik omheen bij de aankoop en krijg je bloemen. Nu begrijp ik dat de kosten van een auto of een fiets behoorlijk verschillen maar toch. Een strikje, of een fietsbel kan best een leuk verschil maken. Maar dit is het puntje op de i want de service en de fiets zij perfect.

• Advies

Vriendelijk personeel en goede service!

Personeel is erg vriendelijk en heeft goed geholpen en naar mijn wensen geluisterd. We hadden een datum afgesproken dat de fiets klaar zou zijn, en anderhalve week voor die datum was die al klaar. Mocht er iets aan de hand zijn, ga ik met een gerust hart naar ze terug wetend dat ze het zullen oplossen!

• Advies

Mooie winkel en personeel met kennis van zaken

Netjes geholpen en buiten proefgereden op de fiets zonder verdere verplichtingen.

• Service N.v.t.

Vriendelijk en goed geholpen

Voelde mij goed op mijn gemak lieten mij eerst even rond kijken en hebben mij daarna goed geholpen

Geweldig.

Vriendelijk personeel en er word goed geluisterd. Contact en afhandeling over de reparatie was keurig en duidelijk.

Prettig en zeer dienstverlenend

We belden ivm uitval van de accu van mijn electrische fiets. Mochten de fiets gelijk brengen en kregen een electrische leenfiets mee om ondertussen toch mobiel te blijven. Reparatie van de accu was niet mogelijk, kregen echter zonder gedoe een nieuwe accu geplaatst aangezien de fiets nog garantie had . Heel fijn!

Hele goede service!

Na diefstal van mijn accu had ik binnen een dag weer een nieuwe accu ! En alles wordt door hun geregeld bij de verzekering. Top!

• Advies

Ebike motor kapot. Reparatie tegen schappelijke prijs

Ebike gebracht, werd netjes gebeld dat de motor van de fiets kapot was en er geen garantie meer was. De reparatiekosten waren hoog maar de nieuwe motor werd tegen een redelijke prijs geplaatst.

In één woord geweldig.

Wij hebben een Qwic fiets, en na 2 jaar waren de remmen kapot. Van Beek gaf mij nieuwe remmen 100 % garantie. Dus kosten 0,00 euro.

• Advies

Fantastisch geholpen door de vakmannen.

Kom er altijd graag. De ene dag de fiets gebracht voor een nieuwe spaak en een leenfiets mee. De andere dag kon ik hem alweer ophalen ondanks dat het superdruk was.

• Advies

Goed geholpen door vakkundige mensen

Mijn 2de fiets die ik hier heb aangeschaft. Daar ben ik zeer tevreden over!

• Advies

Ik ben blij met mijn 3 e hands ebike.

Vriendelijk personeel, goede service. Mooie winkel. Veel keuze.

• Advies N.v.t.

Geweldige service

Eerste keer daar geweest ivm verhuizing Prettige mensen, duidelijk en doen wat ze zeggen. Kom zeker terug.

Goede service netjes geholpen

Netjes en goed geholpen

• Advies

Heel goed geholpen met de keuze en aankoop van een fiets

Wij zijn heel goed geholpen toen we een fiets kwamen kopen Testrijden was zo geregeld en de service was super

Erg fijne winkel

Je wordt als klant gezien en gehoord. Je wordt ook herkend. Dus je ent niet zo maar een klant. Goede service. We hebben al meerdere mensen in onze omgeving deze winkel aangeraden.

• Advies

Reparatie hoefde niet te betalen terwijl wij dachten dat het buiten de garantie was.Prima hoor

Prettig en fijn geholpen

Probleem werd meteen verholpen. kopje koffie en de fiets werd gemaakt. Ik kreeg uitleg wat het probleem was geweest.

Vriendelijk! Netjes, mee denkend

• Advies

Netjes geholpen met goede hulp voor de juiste keuze

Door het juiste advies en ruime keuze hebben we een mooie fiets kunnen aanschaffen.

• Advies

Ook al gaat het om een tweedehands fiets, het rijklaar maken is prima in orde.

Vriendelijk en netjes geholpen

2e hands e-bike gekocht en e-bike ingeruild. Bij de “nieuwe “ e-bike bleek echter maar 1 ipv 2 sleutels bij te zitten. In eerste instantie zou ik de 2e sleutel zelf moeten betalen maar dat werd teruggedraaid. Verder tevreden over de aankoop enz.

• Advies

Deze fietsenwinkel overtrof al mijn verwachtingen met hun uitstekende service en hoogwaardige produc

Ik ben verheugd om een fantastische recensie te schrijven over deze fietsenwinkel: Deze fietsenwinkel biedt werkelijk uitstekende service en heeft een team van ongelooflijk vriendelijk personeel. Onlangs kwamen we in een lastige situatie terecht toen het display van onze elektrische fiets kapot ging, waardoor we niet meer konden fietsen. Bij de fabrikant was er een lange wachttijd van 90 dagen voor een nieuw display, maar het personeel van de fietsenwinkel zette zich volledig in om een oplossing te vinden. Ze hebben op allerlei manieren geprobeerd om een nieuw display te bemachtigen, wat resulteerde in een verbazingwekkend snelle reparatietijd van slechts 2 weken. Tijdens deze periode mochten we gebruik maken van een elektrische leenfiets, waardoor we onze dagelijkse bezigheden konden voortzetten. Ik ben ontzettend dankbaar dat we onze fiets hier hebben gekocht, want de service die we hebben ontvangen is ongeëvenaard. Het is duidelijk dat deze fietsenwinkel niet alleen hoogwaardige producten aanbiedt, maar ook een toegewijde inzet heeft voor de tevredenheid van hun klanten. Dit is werkelijk de plek waar klantenservice tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Met oprechte waardering, Kevin Broekema

Verbindingsweg 29 A

3781LR Voorthuizen