Veel aanbod en vriendelijk geholpen

Deskundige hulp en veel keuze in tweede hands fietsen (maar ook nieuwe fietsen) Wij moesten ruim 40 minuten rijden maar heel blij dat we hiernaartoe zijn gegaan. Veel meer keus dan bij onze woonplaats in de buurt en daarbij ook vriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen.

Vriendelijk behulpzaam personeel

Vriendelijk behulpzaam personeel

Vakmensen ten top

Zeer tevreden met deze fietsenmaker Fijn dat je een berichtje krijgt als de fiets klaar is Zo blijft de fiets in in topconditie en kun je vele kilometers maken

• Advies

Uiterst vriendelijk, alles snel afgehandeld en top service

Voor de 3e keer geweest en Ik ben steeds blij verrast door de vriendelijkheid en de snelle afhandeling. Kortom: aan te bevelen.

Goede service.

Fijne monteurs, en duidelijke afspraken over onderhoud en service.

• Advies

Hele fijne ervaring! Goede fiets gekocht, verkoper had alle tijd en aandacht. Snelle service, fiets twee dagen eerder klaar dan verwacht! Enorm blij kind!

Netjes geholpen

Goede voorlichting

Super!!

Al enige tijd klant bij van Beek en dat bevalt prima!!! Je wordt goed geholpen en je hoeft nooit lang te wachten. Iedereen is altijd even vriendelijk. Wij hebben heel veel plezier van onze fietsen!!!

• Advies

Groot assortiment, dus veel keuze in alle prijsklassen.

Goede uitleg gekregen op mijn vragen waardoor het kiezen makkelijker wordt. Prachtige fiets gekocht. Alles verliep soepel.

• Service N.v.t.

super geregeld

super geholpen goede uitleg gehad prijs had wat mij betreft de helft mogen zijn maar dan hadden we een andere fiets moeten kopen Top bedrijf als de vervolg service ook zo is teken ik er voor maar dat gaan we nog avonturen

• Advies

Goede service, goed uitgeleverd, duidelijk afspraken

Duidelijke afspraken, goed uitgeleverd en voor een goede, redelijke prijs. Ik bracht mijn fiets voor een onderhoudsbeurt, die naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Geweldige service

Panne onderweg met de fiets Fiets werdopgehaald en goede leenfiets gekregen!

• Advies

Realistisch advies, goed geholpen!

Mijn dochter kwam voor een 'studentenfiets'. We werden vriendelijk en snel geholpen en zij fietste tevreden weg op een goede stationsfiets :)

Uitstekende service!

Fijne nieuwe leenfiets meegekregen en de reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd! Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.

Gewoon Top!!

Goed ontvangen, en keurig op tijd klaar met een goede uitleg van gedane arbeid....Top

Duidelijke informatie.

• Advies

Zeer goed geholpen, en zeer klantvriendelijk!!

Klantvriendelijk, en zeer goed geholpen!!!

Degelijk en betrouwbaar

We waren op zoek naar een tweedehands fiets voor onze bijna 8 jarige dochter en benieuwd naar de passende framemaat voor onze jongen van 5. Er was een degelijk aanbod. We werden netjes geadviseerd en gelukkig geen opdringerige verkooppraatjes. Uiteindelijk zonder dat de bijna jarige het wist de fiets kunnen kopen waar ze op had proefgereden. Stiekem nog een kratje erbij. Ik kon alles zonder problemen op een later moment ophalen en afrekenen. Al met al een prettige ervaring en we komen zeker terug als er een nieuwe fiets voor 1 van de andere Kids moet komen.

alles prima

altijd goed

Netjes geholpen

• Advies

Aanschaf jongens fiets met inruil huidige fiets

Super goed geholpen

Goed advies, hele goeie service

Superfijn

Fijn geholpen en goede service

prima servise

ik heb goede ervaringen.