heldere afspraken en terugkoppeling als dat nodig blijkt te zijn

goede services, vriendelijk personeel, vakkennis en als er zaken zijn die extra geld gaan kosten vooraf een duidelijke terugkoppeling

Goed.

Duidelijke uitleg bij het ophalen van de driewielfiets.

Fijne en deskundig geholpen

Verkoper had alle tijd en geduld

• Advies

Vriendelijk personeel, vrij veel keuze

Goede ervaring, goede sevice

Goeie service en kwaliteit

We werden goed geholpen bij het zoeken naar een fiets. Goede afspraken en service.

Heel erg tevreden

Echt een winkel waar je van op aan kunt. Vriendelijke medewerkers en goed service. Even een berichtje als je reparatie is voltooid en de betaling kan direct via een betaalverzoek. Ideaal!

• Advies

Betrouwbaar en verstand van fietsen

Vriendelijk personeel, die met de klant meedenkt en verstand heeft van fietsen

Perfecte service en kwaliteit

Uitgebreid de tijd nemen, luisteren naar de wens van de klant en ook nog eens een perfecte service bieden na aankoop. Wat wil je nog meer?! En nee, dit is geen gesponsorde review. Bijna onze hele familie koopt nu fietsen bij van Beek.

• Advies

Zeer ruime keuze en billijke prijzen

We werden snel en deskundig geholpen bij de keuze van een 2e hands fiets voor mijn kleinzoon van 10. Goede maat gevonden en na een testritje tevreden naar huisgefietst. Hij was er heel erg blij mee!

• Advies

Vriendelijk geholpen en ruime keuze

Zo moet een fietsenwinkel zijn. Ruime keuze. Voldoende deskundige en aardige medewerkers. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

• Advies

Veel keuze en aardig personeel

Zie hierboven

Top winkel

Ik was te laat met mijn eerste service beurt maar heb alles nog vergoed gekregen , ook fiets eerder klaar dan gepland. Echt een aanrader.

Ik blijf terugkomen

We hebben deze keer de stap gemaakt naar e-bikes en als verwacht zijn wij weer bijzonder prettig geholpen. Advies en service kloppen, proefrijden kan altijd en zonder gehaast, de prijzen ook van inruil zijn reëel en bovenal en dat ondanks alle drukte, is er altijd een positieve fijne sfeer. We blijven terugkomen ook al is het een stukje rijden.

• Advies

Uitstekende ervaring voor nieuwe kinderfiets

Mijn zoon had een nieuwe (2e hands) fiets nodig. Ik was positief verrast door de opties (meeste handelaren hebben niet zo'n voorraad) en ook de kleine tegemoetkoming voor de fiets die we ter inruil hebben. Zeer positieve ervaring en wij blijven een goede klant. :)

Fantastische service!

Ik heb eind december een tweedehands e-bike gekocht bij Van Beek's Rijwielhandel. Daarna waren er wat probleempjes met de oplader en de electronica, die heel netjes zonder enige kosten keurig werden opgelost.

Prima service!

Prima! Snelle reactie en binnen een week had ik een goede fiets!

netjes geholpen

alles is goed geregeld

• Advies

Goede service en vriendelijke medewerkers

uitstekend

De moederfiets ongezien gekocht. De fiets was boven verwchting goed, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de service en supersnelle levering. Echt helemaal top.

zeer snelle service

vriendelijk personeel en zeer snelle service

Keurig afgeleverd

• Advies

Erg makkelijk om een servicebeurt af te spreken Fiets goed nagekeken en mooi schoongemaakt wat ik top vind

Correct en snel

Vlotte en nette klantbehandeling, gelijk leenfiets ter beschikking. Paar dagen later was de fiets weer klaar.

• Advies N.v.t.

Prima begeleiding en service