Voor de tweede keer een mooie tweedehands fiets gekocht, dit keer voor mijn jongste dochter. Van te voren al georiënteerd op de website en een snelle koop kunnen doen in de winkel. Mooie kinderfiets voor een goede prijs.
Kregen wat we zochten en werden goed geholpen
Gewoon een geweldig goede service.
Een zaak met zeer veel keus, actuele prijzen en adviseurs met verstand van zaken
alles prima gemaakt
Super geregeld
Er werkt daar een tovenaar hij heet David
Wat mij het meest opviel en wat ik heel belangrijk vindt: als je terug komt weten ze wie je bent
Fiets netjes afgeleverd. waren wat kleine dingen(foutje bij de fabriek) maar worden heel netjes gecommuniceerd en opgepakt. Kortom wederom zeer tevreden.
Afspraak online gemaakt, en op dee en hoogte gehouden.
Een tweedehands damesfiets elektrisch gekocht voor handelsprijs, nieuwe remblokjes erop en direct naar huis gereden Top service en redelijk geprijsd
Wel goed, maar de nieuwe fiets zou nog nagekeken worden, maar bij afhalen bleek de voorlamp niet goed te werken.
Fijn zaken kunnen doen. Kreeg een goede prijs voor de fietsen die we ingeruild hadden. We moesten een mooie prijs voor de fiets die we kochten betalen. We kregen een goed advies en goede uitleg.
Hele vriendelijke service, goed personeel
vriendelijke ontvangst en luisteren goed naar je verhaal/klacht, etc.
Eigenlijk is dat in bovenstaande zin al heel duidelijk samengevat. We zijn geweldig geholpen en de fiets die mijn vrouw nu heeft, is precies wat zij wilde en nodig heeft
Komen afspraken na, en werken alles netjes af.
Een keurig net Bedrijf, met zeer vriendelijk Personeel.
Nadat we aankwamen vanaf ons vakantieadres met mijn eigen e-bike op de fietsendrager, vanwege het feit dat hij niets meer deed, werd er gelijk gekeken wat het mankement was. Conclusie na het uitlezen; waarschijnlijk de accu en dus niet mogelijk te repareren door hen binnen de rest van de week dat we daar verbleven. Voor de resterende dagen een fiets gehuurd en wat voor een?! GE-WEL-DIG!!! Merk "ebike das orginal". Zo goed als nieuw. Onder het genot van een kopje koffie nog wat gegevens in orde maken en daarna....heerlijk kunnen fietsen en genieten van de vakantie dankzij team Van Beek! En ja, mijn eigen fietsenmaker belde gisteren....het is de accu.
Goed meegedacht bij aankoop van een kinderzitje op de fiets!
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop
Heb hier online een gebruikte Batavus Entree gekocht. De fiets ziet eruit als nieuw en er was ook nog een gratis (gebruikt) insteekslot bijgeleverd. Wat een fantastische service! Heel erg blij mee. Levering was ook perfect.
Wordt op tijd gebeld en op de hoogte gehouden
Mooie grote showroom met volop keuze en vriendelijk geholpen.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen