Mooie fiets gekocht en goede service

Erg vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een fiets voor ons zoontje. De fiets werd voor een zeer redelijke prijs aangepast aan onze wensen en een klein dingetje wat niet helemaal goed werkte werd meteen opgelost en daarnaast ook nog wat kosteloze aanpassingen aan mijn eigen fiets. Superfijn!

• Advies

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Mooie fiets gekocht, nette prijs terug gekregen voor eigen fiets en netjes geholpen

Goede service, vriendelijk personeel

Vakkundig medewerkers. Luisteren naar de klant.

• Advies

Mijn tweedehands fiets bleek het niet goed te doen maar dat is heel snel verholpen zonder kosten.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen en erg vriendelijk personeel ook de service is goed alleen ik zoek nog een sponsor die mij een wielrenshirt geeft met hun naam er op dan kan ik reklame voor hun fietsen ik fiets de hele week door gemeente barneveld en daar buiten

Mooie winkel

Goed geholpen door mensen met verstand van fietsen

Vriendelijk

Erg fijne ervaring

Zeer klant vriendelijk

Bij van Beek zijn we goed geholpen aan 2 nieuwe elektrische fietsen, ze namen de tijd om verschillende fietsen te proberen en de verschillen uit te leggen. Ze zijn erg behulpzaam en klant vriendelijk.

• Service N.v.t.

Hele fijne Rijwielhandel. Groot assortiment. Uitstekende service. Enorm fijn geholpen. Zeker aan te bevelen. De beste fietsspecialist van de Veluwe.

• Advies

Geweldig fietsen wil ze staan klaar voor je om elke problemen oplossen perfecte mensen

Vriendelijk

Heel klant vriendelijk begrip vol mee denken naar de klant ben zeer tevreden

• Advies

Snelle en goede reparatie van de fiets.

Ondanks de vakantieperiode was mijn fiets veel sneller gerepareerd dan verwacht. Ook de melding via WhatsApp dat de fiets klaarstond en wat het kostte was heel prettig.

• Advies N.v.t.

Top zaak en prima geholpen

Superfijne ervaring

Ondanks dat de gevraagde fiets niet meer verkrijgbaar was hebben ze er alles aan gedaan om deze toch te vinden. Het is ze toch gelukt en nu rijden we beide op dezelfde fiets. Dank jullie wel.

Prettig

Prettig geholpen

• Advies

Top bedrijf met goede service.

Wij hebben een vakantie-Chaletje in Voorthuizen en hebben bij van Beek 2 occassion fietsen gekocht.Echter hadden we dit zonder garantie gedaan, na twee maanden mankeerde één van de fietsen wat en had onderhoud nodig. Ze hebben dit kosteloos gerepareerd waarbij wij dit niet hadden verwacht. We Zijn daar zeer tevreden over en gaan zeker onze volgende fietsen daar ook weer kopen. Wij bevelen van Beek zeker aan.

Goed geholpen en geïnformeerd

Goed en vriendelijk geholpen. Zowel met uitzoeken als met het ophalen van de fiets.

Goed en netjes geholpen

Goede voorraad ook niet elektrisch. Goed geholpen bij onze keuze

top

wij waren op zoek naar twee knappe fietsen en we zijn hier heel goed mee geholpen en gewoon een top service ze denken gewoon met je mee en luisteren gewoon naar wat je wenst en dat is heel goed verlopen mvg dirk

Controle beurt gehad. Geen problemen

Geweldig geholpen!

Wij hebben hier 2 2de handse elektrische fietsen gekocht. Omdat wij niet meteen nieuwe wilde kopen, zijn wij ontzettend goed geadviseerd en geholpen bij onze keuze voor onze 2de hands fietsen. Inmiddels fietsen we al aardig veel en hebben er veel plezier van! Ook de service is heel fijn, je wordt er echt gehoord/gezien en als klant behandeld, niet als een nummer, erg fijn! Ga zo door allen!

• Advies

Prima geholpen. Vriendelijk personeel!!

Mijn vouwfietsje is weer als nieuw!!

• Advies N.v.t.

Super vriendelijk erg goed geholpen

Heel goed geholpen

Klantvriendelijk en professioneel geholpen

uitstekend advies / Goede prijs

voor de beide kleinzonen nieuwe fietsen gekocht.

• Service N.v.t.

Verbindingsweg 29 A