Ondanks de vakantieperiode was mijn fiets veel sneller gerepareerd dan verwacht. Ook de melding via WhatsApp dat de fiets klaarstond en wat het kostte was heel prettig.
Ondanks dat de gevraagde fiets niet meer verkrijgbaar was hebben ze er alles aan gedaan om deze toch te vinden. Het is ze toch gelukt en nu rijden we beide op dezelfde fiets. Dank jullie wel.
Prettig geholpen
Wij hebben een vakantie-Chaletje in Voorthuizen en hebben bij van Beek 2 occassion fietsen gekocht.Echter hadden we dit zonder garantie gedaan, na twee maanden mankeerde één van de fietsen wat en had onderhoud nodig. Ze hebben dit kosteloos gerepareerd waarbij wij dit niet hadden verwacht. We Zijn daar zeer tevreden over en gaan zeker onze volgende fietsen daar ook weer kopen. Wij bevelen van Beek zeker aan.
Goed en vriendelijk geholpen. Zowel met uitzoeken als met het ophalen van de fiets.
Goede voorraad ook niet elektrisch. Goed geholpen bij onze keuze
wij waren op zoek naar twee knappe fietsen en we zijn hier heel goed mee geholpen en gewoon een top service ze denken gewoon met je mee en luisteren gewoon naar wat je wenst en dat is heel goed verlopen mvg dirk
Controle beurt gehad. Geen problemen
Wij hebben hier 2 2de handse elektrische fietsen gekocht. Omdat wij niet meteen nieuwe wilde kopen, zijn wij ontzettend goed geadviseerd en geholpen bij onze keuze voor onze 2de hands fietsen. Inmiddels fietsen we al aardig veel en hebben er veel plezier van! Ook de service is heel fijn, je wordt er echt gehoord/gezien en als klant behandeld, niet als een nummer, erg fijn! Ga zo door allen!
Mijn vouwfietsje is weer als nieuw!!
Super vriendelijk erg goed geholpen
Klantvriendelijk en professioneel geholpen
voor de beide kleinzonen nieuwe fietsen gekocht.
Altijd goede en fijne service !
Altijd een fantastische service! Duidelijke hulp gehad met het uitzoeken van een elektrische fiets. Heel tevreden over mijn nieuwe fiets!
Moter van de fiets kapot Net buiten de garantie was ff slikken Best wel duur ze hebben een goeie oplossing aan geboden Was achteraf niet nodig maar toch mooi mee gedacht met ons. Daarvoor dank
Goed en zeer fijn geholpen
Levert goede service, vriendelijkheid kan beter.
Goed geholpen.
Eerst bellen dat de fiets gemaakt en dan Blijkt dat deze nog steeds dezelfde gebreken vertoond
Bedankt voor uw reactie en beoordeling, gelukkig is het allemaal opgelost. Ook nog voor garantie terwijl u de fiets eigenlijk zonder garantie heeft gekocht, dat is pas service. Veel fietsplezier gewenst.
Zijn hulpvaardig
Heel,goed geholpen en goede service. Erg vriendelijk personeel. Ik belde vanuit mijn vakantie adres en kreeg goed advies
Weer uitstekend geholpen met de aanschaf van 2 jongensfietsen.
Uitstekende service met duidelijke informatie.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen