X
Alleen maar goede ervaringen. Goede uitleg als je een fiets aanschaft. En allemaal hele vriendelijk medewerkers.
Wij hebben een Batavus voor onze zoon gekocht, deze is opgeknapt en fietst helemaal super! Prijs was echt top! Hele fijne ervaring deze aankoop.
Wij zijn voor onze dochter enorm goed geholpen met het uitzoeken van een tweedehands fiets. Niets was teveel, dachten goed mee qua formaat fiets etc. Heel prettig. Ook bij het ophalen van de fiets werden we heel fijn geholpen. Al met al zijn wij dik tevreden over dit bedrijf waar personeel nog wat voor je wil betekenen en klantvriendelijk is.
Ik ben eigenlijk altijd tevreden over Van Beek's, dat is ook de reden dat ik vanuit IJmuiden voor een nieuwe fiets of advies hierheen ga. Voorafgaand aan mijn afspraak kon ik per mail al een voorselectie maken van fietsen die ik graag wilde uitproberen en op de dag van de afspraak stonden er al fietsen voor me klaar. De service is altijd goed en vriendelijk en er wordt de tijd genomen om je te helpen. De keuze is enorm, maar er wordt goed geluisterd naar je wensen, waardoor je altijd tevreden weggaat. (vaak met een nieuwe fiets)
Weinig onderhandel ruimte
Goedendag Ron, Bedankt voor je reactie en beoordeling, we zijn tevreden met het cijfer 8, dank je. Wat betreft de onderhandelruimte, we hanteren nette en reëele prijzen en hebben dan ook niet veel speling. Het voordeel is dat iedereen een fiets koopt voor een goede prijs. Veel plezier met de fiets gewenst.
Heb vandaag 54 km gefietst.
Netjes geholpen en na onze wensen een prima fiets gevonden
Top niets aan veranderen
Onze ervaring met van Beek’s Rijwielhandel is zeer goed. Echt een fijne zaak!
Het is de vierde fiets de we bij jullie kopen. Goede service en we zijn goed geïnformeerd.
Net 2 nieuwe fietsen gekocht, super service, erg fijne zaak om iets te kopen.
Aardig en behulpzaam personeel. Alleen moest ik gelijk weer met mijn tweede hands fiets weer terug vanwege doortrappen van de versnellingen. Dit terwijl er een extra beurt was gegeven aan de fiets. Dit gemeld en ik mag ten allen tijde langs komen voor reparatie. Hoef daarvoor geen afspraak te maken.
Goed geholpen en goede adviezen
Fiets nog even goed nagekeken op veiligheid (remmen, verlichting). Was zelfs sneller klaar dan aanvankelijk afgesproken. Nette service en goede fiets. Uitstekend!
Top team, kennis van zaken, klantvriendelijk.
Super geholpen door een medewerker totaal niet opdringerig was zwaar relaxt. Volgende dag terug gekomen en de fiets gekocht. De fiets is in top staat afgeleverd met een uitgebreide uitleg. Aanrader dus!
Snel en goed geholpen word met je mee gedacht.
Ik heb eerst een afspraak voor een proefrit gemaakt. De fiets stond op de betreffende dag klaar en ik kon er meteen op rijden. De fiets beviel me en ik heb deze direct gekocht. Een week later kon ik de fiets al ophalen.
Een out of the box vraag en er werd klantgericht meegedacht en service verleend. Top! Ik kom hier graag terug.
Goed en vriendelijk
Een goede zaak Prettig ontvangst door het personeel en een goede service dus top
Gebruikte fiets gekocht. Hoge prijs voor niet echt nette fiets. Inruil prijs oude fiets relaas dus niet ingeruild
Goedendag Marco, Bedankt voor uw reactie, spijtig om te horen dat de aankoop van de fiets u tegenvalt. Dit is natuurlijk niet ons streven. Gelukkig hebben we een omruilgarantie en kunt u er altijd nog voor kiezen om de fiets om te ruilen voor een ander exemplaar. Mocht u hier gebruik van willen maken dan verneem ik het graag.
Verbindingsweg 29 A
3781LR Voorthuizen