goede fietsenzaak.
Jammer dat het zolang duurde voordat de fietsen gebracht konden worden We hadden verschillende weken mooi fiets weer maar aangezien mijn fiets schade had kon ik niet fietsen Dat is het enige punt wat ik jammer vond verder goede service
Geweldig bedrijf, aardige medewerkers. Vakkundig en snel.
Fiets gebracht voor reparatie. Kweyrig volgens afspraak alles geregeld en snel klaar
Prima geholpen
Ik was op zoek naar een tweedehands e-bike. deze staan natuurlijk volop op marktplaats bij particuliere verkopers maar had liever iets meer garantie dan tot de drempel. Dus kwam ik bij van beek uit die ruime keuze aan tweede hands e-bikes heeft staan. Ik kreeg goed advies mocht een proef ritje maken en had binnen een uur een fiets gekocht. Het voelde gewoon goed. kreeg mee dat ik altijd terug mocht komen als er op korte termijn iets mis was met de fiets of de accu. Heb de fiets voor handels prijs gekocht. Van het weekend een ritje van 42 km gemaakt. de fiets, fietst prima en de accu was daarna nog voor 48 procent vol. Dus dik tevreden.
Goeie fietsen, goeie service
Fijne zaak
Zeer vriendelijk en top service
Fijne fietsenwinkel. Groot assortiment. Vriendelijk, deskundig en vrolijke medewerkers.
Onze ervaring is zoals altijd dat het weer perfect geregeld is!!!!
KOOPPRIJS ELEKTRISCHE FIETS ,MET INRUIL GEBRUIKTE FIETS IN EEN KWARTIER AFGEHANDELD,IK DENK IEDEREEN TEVREDEN.
Men is vriendelijk en beschikt over kennis over hun producten. Ze zijn betrokken bij hun klanten, wat een vertrouwd gevoel geeft. Ik ga genieten van mijn nieuwe fiets!
Nadat mijn elektrische fiets ten wensen overliet, naar van Beek's rijwielhandel gegaan. Een goede service, kundige begeleiding. Eerst een aantal fietsen geprobeerd en een fiets uitgekozen. Deze elektrische fiets is naar mijn wensen aangepast. Twijfel niet, bij van Beek's rijwielhandel ben je aan het juiste adres. Je krijgt advies op maat en er wordt met je meegedacht in mogelijkheden. Ik zeg doen!
Goedendag Christel, Hartelijk dank voor je leuke reactie, hier doen we het voor!!
Vriendelijke mensen, goed geholpen
Zowel het afspreken als de verdere service was prima
Mensen die hun werk goed doen
Zowel bij aanschaf als bij ophalen nieuwe ebikes vriendelijk en goed geholpen. Vakkundig en nemen de tijd. Ondanks uitgebreide fine tuning nog niet optimaal, maar dat kan verholpen worden bij gratis 500km beurt.
Eerlijk advies, breed scala aan fietsen, alle prijsklassen en goede inruilwaarde. Prima betaal mogelijkheden, ook van uit huis, heldere factuur, gewoon zo als het hoort!!
Altijd tevreden en goed te woord gestaan en snelle afhandeling, top.
Ruim assortiment, goed advies, nemen ruimschoots de tijd voor je, zeer vriendelijk personeel wat hun vak verstaat.
idem
Heel goed en vriendelijk geholpen. Fijne zaak, groot assortiment
Plezierig
Verbindingsweg 29 A